![]() |
Cytuj:
Czasami nie warto brać wszystkiego na serio. |
Tak przegladam to forum i przegladam...i zastanawiam sie : dlaczego kilka osob nie zrobi sobie grupy (ew. osobnego forum) tylko dla tych "myslacych" skoro was boli tak niski poziom tibia.pl? Jak w polskim rzadzie - kazdy drze jape, ale palcem to juz nikt nie ruszy.
|
Rotfl, robi się ciekawie. Ja tylko zacytuje Pana Kleksa, taka jedna piosenka w filmie była "A gdy wywar jest gotowy, to po rozum pójść do głowy", za akcentem część po przecinku ;d.
Jakby się głębiej zastanowić - klient nasz pan. Idioci grający w Tibie (bo jakieś 10 % graczy idiotami nie jest) oczekują, że forum będzie spełniało ich wymagania, zatem podnosząc jakość życia na forum, straci ono publike. Czyż to nie ciekawe, ziomy? |
Cytuj:
A jadących pod publiczke? Olać. Jak zobaczą, że nikt się już nimi nie interesuje przestaną. Ostatecznie dodać do listy ignorowanych i spokój. |
Cytuj:
Jakby sie glebiej zastanowic mozna dojsc do wniosku, ze na IRCu tez sa idioci, czyz nie Drunk? Chce tylko podtrzymac image "klotliwego". |
Cytuj:
Aby wyszły czyny, potrzebny jest pomysł. A ilekroć ktokolwiek powtarza, że forum trzeba odchamić, to u góry gówno się robi. Ale jasne, zamiast komukolwiek o tym przypomnieć, najlepiej zawrzeć paszczęki i siedzieć. Nie twierdzę, że samo gadanie jest potrzebne, ale jak ja, ty i ten pan z czwartego rzędu w zielonym swetrze może cokolwiek zrobić innego, jak nie słowami, skoro nie ma władzy fizycznej na forum? |
Dlatego napisałem, że potrzeba więcej moderatorów. Mimo wszystko jest na tym forum jeszcze pare osób które by się do tej funkcji nadawały.
Ah, warto przypomnieć że autor tego tematu sam z pozycji moda zrezygnował. |
A mnie zastanawia fakt co ludzie nie grajacy w tibie robia na tym forum.
|
Cytuj:
|
Aval, ano zrezygnowałem, to była w pełni moja - chociaż pochopna - decyzja. Czasem trzeba się uczyć na błędach, nie?
Swoją drogą, apropos tego 'dostosowywania', to tak czy siak, pod kogoś trzeba robić to forum, prawda? Pytanie tylko, czy lepiej iść w komerchę w złym smaku, czy w komercję pozytywną. |
Cytuj:
Cytuj:
Teraz idziesz dobrze bo idziesz przeciw. Zaatakowałeś tych ktrzy wyrazili zdanie podobne do twojego i tym sposobem zacząłeś przeć pod prąd ^^ Cytuj:
A teraz jak się to pokrywa? Co do straty publiki przez tibia.pl - szczerze? Nie sądze żeby był to problem wielki. Ci którzy zachowują się choć trochę porządnie zostaną a reszty nikomu nie szkoda - tlyko dodaje kolejne ziarenko do padów serwa :P No bo po co też nam koleś który jedyne co robi to zajmuje miejsce w bazie danych i denerwuje i dostarcza roboty modom? Co do olewania sprawy przez modów - no cóż przy takiej ilości modów (aktywnych!) trudno utrzymać jakikolwiek porządek Dlatego także jestem za powiększeniem skłądu - choć niekoniecznie przez rekrutację - modki sami moga wybrać kogo by chcieli w składzie? |
Mnien ie ma na lusice luserów... ;(;(;(;(;(
@tobic Z SOLARKI!! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"moderatoży gurom"
Ja np nie mam problemów z przyzwyczajeniem się do tutejszych zasad <nie, nie jestem jednym z nich -.-> jak komuś się nie podoba na tym forum to niech ...
I wszystko jasne prawda ? |
Była kiedyś grupa Royal Members, dla "inteligencji i elity". Ale to nie o to chodzi, i dobrze o tym wszyscy wiedzą. Rozmawiać między sobą możemy też na IRCu, gg, albo przez telefon. Ba, możemy się nawet spotkać. Tutaj chodzi o forum jako całość.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@topic
lepper na traktorze |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |