![]() |
Cytuj:
|
Ok, inna purpura może pomóc. Ale nie rozumiem tego ze sprawdzaniem daty...
Dzięki za posta :D |
...
no w zasadzie ja wiem skąd te otoczki. One wynikają z tego że plik reebow jest nieco większy/mniejszy od oryginału. A by gra nie miała właśnie takich otoczek to reebow musi mieć dokładnie taki rozmiar (co do 1 kb) jak Tibia.spr. Nie wiedzieć czemu...u mnie po rozpakowaniu tibii.spr i ponownym spakowaniu jej (bez naruszania zawartości) plik reebow ma o 53 KB więcej. Wie ktoś może jak temu zaradzić?
|
no w zasadzie ja wiem skąd te otoczki. One wynikają z tego że plik reebow jest nieco większy/mniejszy od oryginału. A by gra nie miała właśnie takich otoczek to reebow musi mieć dokładnie taki rozmiar (co do 1 kb) jak Tibia.spr. Nie wiedzieć czemu...u mnie po rozpakowaniu tibii.spr i ponownym spakowaniu jej (bez naruszania zawartości) plik reebow ma o 53 KB więcej. Wie ktoś może jak temu zaradzić?
|
No niezle niezle =]
|
MAM Program z editorem
JAk by ktos chcial editora moge dac jak ktos potrzebuje duzo osob juz odemnie bralo ediotora i sie przydal pisac na gg 2233047 POlECAM!!!
|
Wielkie Dzieki kolego szukalem tego wszedzie a znalazlem tu :) PZDR
|
Prosze o uaktualnienie listy itemow
Bo na tej nie ma tych nowszysch itemow |
Ja tym sie od jakiegos czasu bawie na noxsie xD
http://img123.imageshack.us/img123/51/ptcj3.png (to szczur) PS. proszę o odpowiedz PS. (znowu xD) jeśli ktoś chce to zrobię poradnik xD (filmik) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:45. |