![]() |
Notop... dosyc pobierznie, niemniej znam troche Wurzela, i jestem 100% pewien ze nie uzywa.B)
|
Cytuj:
|
@up
klamiesz |
Cytuj:
"Please keep in mind that also Premium Accounts are real money. Consequently, advertising the trade of Premium Accounts for Tibia items is prohibited." I nie siej glupot. |
"klamiesz" to chyba byla ironia ; d
|
Cytuj:
|
@malkolm
to czerwone pod nickiem nie robi z Ciebie kogos lepszego było wczesniej, przeczytaj post Judi~ http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1227706 i nie siej głupot edit: aha, panie mądry, chodzi o fakt sprzedaży a nie reklamowania, naucz się czytać @down jeśli byłem uszczypliwy to sry, po prostu chciałem potwierdzić swoje słowa @draz tam na dole to jest raczej temat o Wurzelu, jak sama nazwa wskazuje, rozumiem twoje zazenowanie Phoe~ (nie wiem czy sluszne, nie wnikam) ale mozesz to napisac gdzie indziej |
Cytuj:
Cytuj:
|
Phoelerius nic nie robi tylko siedzi w pz i przeglada fora z zamiarem pojechania komus i tym samym dowartosciowaniu sie jako, ze swojego noob knighta ma huntowanego. Zrobil go na runach i eq kupionych za rl kase. To jest dopiero waste. hahaha, zalosny frajer
|
Dziwi mnie w tej sprawie jedna rzecz, albowiem Wurzel juz jest "skasowany" a na erigu nadal tego nie ma zaznaczonego, jak w przypadku Bekki z Mythery. Czyżby błąd w automacie Eriga? (confused)
http://img338.imageshack.us/img338/8198/uo06815xs.jpg |
Ciekawe co on przezywa 5 lat grania poszlo gdzies ja bym chyba popelnil samobojstwo :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zrobcie sobie temat: "Phoelerius i jego przygody w Tibii i RL", i tam napiszecie all co wiecie o mnie? Oki? Jestem naprawde ciekawy co o mnie napiszecie, niektorzy twierdza nawet ze jestem hakerem. oO A teraz badz tak uprzejmy i zamilcz, bo chcem poplakac w spokoju ze musze w PZ kampic...:( Cytuj:
|
@Phoe~
Sam zes jest noob... |
Gdzie nie wejde i nie poczytam to widze jak jezdzicie Phoelerius co on wam kurwa zrobil, jezeli to prawda to huj ci do tego ze kupuje itemy na allegro albo ze siedzi w PZcie i jest huntowany co was to kurwa obchodzi stac go na to niech se kupuje boze, a jak cos ci nie pasi to zraportuj go zawsze sie jakies dowody znajada a jak nie masz dowodow i muwisz to bezpodstawnie to zadkaj ryj i idz spac -.-
@topic Zal mi kolesia napracowal sie gral 5 lat i co delete i teraz albo zuci tibie albo zacznie gdzies grac dalej tylko czekac az Cipsoft zbanuje kolejna osobe z elity tibijskiej... EDIT kkurwa mac poczytajdzie jeszcze co to jest noob na forum albo wpiszcie sobie w wikipedia jak kurwa nabil 130 lvl + to raczej nie moze byc noobem chyba ze wbil ten lvl na rabitach<--"ironia" @down To powiedz czemu sie myle podaj jakis powud albo cos ... czekam na odpowiedz na Priv albo w ponizszym poscie Dobranoc -.-" <Zbulwersowany> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przed graniem następną postacią niech sobie dokładnie poczyta zasady oficjalnego forum.
|
Cytuj:
Wscieklbym sie,ale tylko lekko i olalbym ta gre ... |
Dra~ ekhm... opier*****sz innych za to, że wyzywają siebie i robią posty nie na temat a SAM TO ROBISZ -.-
Obrażasz użytkowników tego forum bo dzielisz konto z bratem i masz duży level to kozak? huh? Sam jesteś noob i tyle !!! Też masz podniete, że wyrobiłeś sobie plecy i moge kozakować ile chcesz co? Zrób na Antice postać i zobaczymy kto jest twardy i kto kogo będzie nazywać noobem... :) By Ciebie szwedzi gnoili równo na prawo i lewo >.< @Pan Tateos znany jako MR.LUBIĘ SIĘ BULWERSOWAĆ Co ja czytałem na Sarmantach forum...ojojo No tam to jak GM sie poczuwasz...Krytykujesz ludzi za nicki :confused: A zresztą burak jesteś i tyle Temat jest o Wurzelu a nie o Phoeleriusie Jak będzie temat : PHOELERIUS - BANISHED: Cuz he was suppressor of noobs To możecie sobie pisać o Phoe TU jest o Wurzelu i tu piszecie o Wurzelu -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40. |