Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wurzel - Banished: until deletion because of macro use (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80834)

Knight mathoff 21-06-2006 08:33

Notop... dosyc pobierznie, niemniej znam troche Wurzela, i jestem 100% pewien ze nie uzywa.B)

d3m0drAss 21-06-2006 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zami
Zaczne od edita. Odp: Bo lubie :)

Kupowanie pacc za platyne nie lamie Tibia Rules! Poczytaj a sie dowiesz.
A to kto ma cie huntowac to tylko pogloski, wiec nie bede wiecej sie wypowiadal.

See you in September. Irlandia wita.

Kupowanie pacca za platynki LAMIE ZASADY TIBI. I myslisz ze duzo wiesz a tak nie jest ;)

Piotrek~ 21-06-2006 13:00

@up
klamiesz

malkolm 21-06-2006 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek~
@up
klamiesz

http://www.tibia.com/community/?subt...arules&rule=2c
"Please keep in mind that also Premium Accounts are real money. Consequently, advertising the trade of Premium Accounts for Tibia items is prohibited."

I nie siej glupot.

Palek Demon 21-06-2006 14:28

"klamiesz" to chyba byla ironia ; d

Keel 21-06-2006 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palek Demon
"klamiesz" to chyba byla ironia ; d

klamiesz...

Piotrek~ 21-06-2006 23:35

@malkolm
to czerwone pod nickiem nie robi z Ciebie kogos lepszego

było wczesniej, przeczytaj post Judi~
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1227706

i nie siej głupot

edit: aha, panie mądry, chodzi o fakt sprzedaży a nie reklamowania, naucz się czytać

@down
jeśli byłem uszczypliwy to sry, po prostu chciałem potwierdzić swoje słowa

@draz tam na dole
to jest raczej temat o Wurzelu, jak sama nazwa wskazuje, rozumiem twoje zazenowanie Phoe~ (nie wiem czy sluszne, nie wnikam) ale mozesz to napisac gdzie indziej

malkolm 22-06-2006 08:35

Cytuj:

@malkolm
to czerwone pod nickiem nie robi z Ciebie kogos lepszego

Nigdy tak nie twierdziłem.

Cytuj:

było wczesniej, przeczytaj post Judi~
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1227706

Słusznie, masz racje.

Drazharm 22-06-2006 18:23

Phoelerius nic nie robi tylko siedzi w pz i przeglada fora z zamiarem pojechania komus i tym samym dowartosciowaniu sie jako, ze swojego noob knighta ma huntowanego. Zrobil go na runach i eq kupionych za rl kase. To jest dopiero waste. hahaha, zalosny frajer

Piotrek~ 22-06-2006 20:49

Dziwi mnie w tej sprawie jedna rzecz, albowiem Wurzel juz jest "skasowany" a na erigu nadal tego nie ma zaznaczonego, jak w przypadku Bekki z Mythery. Czyżby błąd w automacie Eriga? (confused)

http://img338.imageshack.us/img338/8198/uo06815xs.jpg

Fire glutek 26-06-2006 21:39

Ciekawe co on przezywa 5 lat grania poszlo gdzies ja bym chyba popelnil samobojstwo :(

...Zeck 26-06-2006 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fire glutek
Ciekawe co on przezywa 5 lat grania poszlo gdzies ja bym chyba popelnil samobojstwo :(

to wlasnie pokazuje czym dla ciebie jest tibia;p

Phoelerius 26-06-2006 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
Phoelerius nic nie robi tylko siedzi w pz i przeglada fora z zamiarem pojechania komus i tym samym dowartosciowaniu sie jako, ze swojego noob knighta ma huntowanego. Zrobil go na runach i eq kupionych za rl kase. To jest dopiero waste. hahaha, zalosny frajer

Odezwal sie wielki tibijczyk, ktory potrafi tylko pisac glupoty na temat innych, przeczytales pare postow napisanych przez jakis tam noobow i teraz piszesz razem z nimi glupoty na moj temat... zalosny jestes.... jaka ta cala twoja gildia i ten wasz "price list".
Zrobcie sobie temat: "Phoelerius i jego przygody w Tibii i RL", i tam napiszecie all co wiecie o mnie? Oki? Jestem naprawde ciekawy co o mnie napiszecie, niektorzy twierdza nawet ze jestem hakerem. oO
A teraz badz tak uprzejmy i zamilcz, bo chcem poplakac w spokoju ze musze w PZ kampic...:(

Cytuj:

@draz tam na dole
to jest raczej temat o Wurzelu, jak sama nazwa wskazuje, rozumiem twoje zazenowanie Phoe~ (nie wiem czy sluszne, nie wnikam) ale mozesz to napisac gdzie indziej

Wiesz, jak juz panowie z napisem "Tibia.pl support" pod nickiem, nie potrafia przeczytac o czym jest dany temat, to nie ma sie co dziwic ze 90% postow na tym forum to offtopice. Oby tak dalej.^^

Tuhamiid 26-06-2006 23:16

@Phoe~

Sam zes jest noob...

Dregar 26-06-2006 23:54

Gdzie nie wejde i nie poczytam to widze jak jezdzicie Phoelerius co on wam kurwa zrobil, jezeli to prawda to huj ci do tego ze kupuje itemy na allegro albo ze siedzi w PZcie i jest huntowany co was to kurwa obchodzi stac go na to niech se kupuje boze, a jak cos ci nie pasi to zraportuj go zawsze sie jakies dowody znajada a jak nie masz dowodow i muwisz to bezpodstawnie to zadkaj ryj i idz spac -.-

@topic
Zal mi kolesia napracowal sie gral 5 lat i co delete i teraz albo zuci tibie albo zacznie gdzies grac dalej tylko czekac az Cipsoft zbanuje kolejna osobe z elity tibijskiej...

EDIT

kkurwa mac poczytajdzie jeszcze co to jest noob na forum albo wpiszcie sobie w wikipedia jak kurwa nabil 130 lvl + to raczej nie moze byc noobem chyba ze wbil ten lvl na
rabitach<--"ironia"

@down
To powiedz czemu sie myle podaj jakis powud albo cos ... czekam na odpowiedz na Priv albo w ponizszym poscie Dobranoc -.-" <Zbulwersowany>

Mithgar XX 27-06-2006 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dregar
jak kobieta lekkich obyczajówa nabil 130 lvl + to raczej nie moze byc noobem

Mylisz się.

Fire glutek 27-06-2006 08:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ...Zeck
to wlasnie pokazuje czym dla ciebie jest tibia;p

Ty bys sie ku**a nie wsciekl tyle lat grania taki duzy lvl ja jakbym wiedzial ze mnei po 5 latach zbanuja to bym sie nawet tibia nie zajmowal a gral w inne gry:baby:

emilok 27-06-2006 09:21

Przed graniem następną postacią niech sobie dokładnie poczyta zasady oficjalnego forum.

...Zeck 27-06-2006 09:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fire glutek
Ty bys sie ku**a nie wsciekl tyle lat grania taki duzy lvl ja jakbym wiedzial ze mnei po 5 latach zbanuja to bym sie nawet tibia nie zajmowal a gral w inne gry:baby:

No prosze,a ja myslalem ze popelnil samobojstwo.
Wscieklbym sie,ale tylko lekko i olalbym ta gre ...

BOtter 27-06-2006 11:30

Dra~ ekhm... opier*****sz innych za to, że wyzywają siebie i robią posty nie na temat a SAM TO ROBISZ -.-
Obrażasz użytkowników tego forum bo dzielisz konto z bratem i masz duży level to kozak? huh?
Sam jesteś noob i tyle !!!
Też masz podniete, że wyrobiłeś sobie plecy i moge kozakować ile chcesz co?
Zrób na Antice postać i zobaczymy kto jest twardy i kto kogo będzie nazywać noobem... :)
By Ciebie szwedzi gnoili równo na prawo i lewo >.<

@Pan Tateos znany jako MR.LUBIĘ SIĘ BULWERSOWAĆ
Co ja czytałem na Sarmantach forum...ojojo
No tam to jak GM sie poczuwasz...Krytykujesz ludzi za nicki :confused:
A zresztą burak jesteś i tyle

Temat jest o Wurzelu a nie o Phoeleriusie

Jak będzie temat : PHOELERIUS - BANISHED: Cuz he was suppressor of noobs

To możecie sobie pisać o Phoe

TU jest o Wurzelu i tu piszecie o Wurzelu -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40.