Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Spalony 18-06-2006 09:54

Wiecie co powiem jesteście żałosni, bo jeżeli ktos naprawdę popełnił samobujstwo i już go wśród nas niema, to nie należy pisać że był głupi że to i tamto, należy sie chyba jakiś szacunek dla zmarłego, wasi rodzice powinniw as po pysku za to wystrzelać, rozpuszczone bachory...

Azeris 18-06-2006 11:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spalony
Wiecie co powiem jesteście żałosni, bo jeżeli ktos naprawdę popełnił samobujstwo i już go wśród nas niema, to nie należy pisać że był głupi że to i tamto, należy sie chyba jakiś szacunek dla zmarłego, wasi rodzice powinniw as po pysku za to wystrzelać, rozpuszczone bachory...

Bosssssze. Miałbyć zakończony temat Steriego. Wszyscy zaakceptowali to ale musiał się znaleść jakiś tramp -.-

Exodus 19-06-2006 00:06

No i praktycznie po wojnie kilku czolowych graczy z Alea ~ sie wykupilo i stworzylo nowa gildie "Banda Kubusia Puchatka xDDD

marcel. 19-06-2006 18:15

Familia - disbanded by Eon Aldarion ;]

Blackdott 20-06-2006 01:58

Tetro :D Selluje Chara

Witam! :D Wlaśnie w tym momencie przeglądalem aukcje internetowe i ujrzałem coś :) interesującego otóż na allegro jest wystawiony account tetra do sprzedania za 4tyś zł;p. Jak myślicie on serio chce sprzedać tego chara czy być może chce sie oderwać od kłopotów na kyrze!!!8o

Miszczoslav 20-06-2006 11:03

aff

Kyra sie robi coraz gorsza ..

Arte 20-06-2006 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczoslav
Kyra sie robi coraz gorsza ;[ Glaxu i Azeris sprzedani, a Anvisado i Tetro na allegro siedzą...

dajcie link do tej aukcjii

Miszczoslav 20-06-2006 17:00

here u are

Anvisado - http://allegro.pl/item111286402_okaz..._guildia_.html

Tetro - http://allegro.pl/item111195290_150_...erer_kyra.html

Spalony 20-06-2006 23:25

Napewno ktoś kupi jak mają po 0 komentów ;P
pozatym pewnie ktoś chce oszukać, albo sobie jaja robi ;)

Exodus 20-06-2006 23:30

Raczej nie chce nikt oszukac np. Tetro na gg ma caly czas opis "Sell Char 150 Ms Kyra.... msg me" wiec chyba jednak chce sprzedac chara ,chyba ze miales na mysli ze to oni chcą oszukac ...to tego nie wiem

Spalony 21-06-2006 00:24

no to może rzeczywiścię masz racje, ale kto to kupi :PP jak on ma 0 komenatrzy :) :), a 2000 nikt mu nie wyśle za piękny uśmiech :PP chyba że jakoś inaczej to załatwią B)

=Pekin= 21-06-2006 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczoslav
Kyra sie robi coraz gorsza ;[ Glaxu i Azeris sprzedani, a Anvisado i Tetro na allegro siedzą...

o dzikei THX za informacje ze Glaxu zostal sprzedany, wlasnie tak podejrzewalem jak sie zachwuje ten totalny noob -.-
wchodzi an guardy i pyta ..
tak pyta sie mnie 100+ Elite "Moge se zabic guarda ?"
co to ma byc -.- hunted him

Creator of Nightmare 22-06-2006 01:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez =Pekin=
o dzikei THX za informacje ze Glaxu zostal sprzedany, wlasnie tak podejrzewalem jak sie zachwuje ten totalny noob -.-
wchodzi an guardy i pyta ..
tak pyta sie mnie 100+ Elite "Moge se zabic guarda ?"
co to ma byc -.- hunted him

hahahaha

ow3d!

Ja pamietam jak Vizzo ~ jak mial kolo 40 lvla expil na soldkach i mial trzymac guardy dla kolegi. Ja go olalem bo skoro nie expi na guardach to sa wolne i ja moge expic. Poszedlem po bolty i wrocilem do cave a on do mnie "pl?", "pl?" (gdzie 15 minut wczesniej gadalem z nim po polsku xDD) Wkrecilem go ze ten owner co byl wczesniej pozwolil mi expic, a on na to "aha, to sorry" :p

A tak wogole to powoli AIE sie wyplaca. Szkoda ze tak to wyszlo : /

espectro 22-06-2006 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Creator of Nightmare
hahahaha

ow3d!

Ja pamietam jak Vizzo ~ jak mial kolo 40 lvla expil na soldkach i mial trzymac guardy dla kolegi. Ja go olalem bo skoro nie expi na guardach to sa wolne i ja moge expic. Poszedlem po bolty i wrocilem do cave a on do mnie "pl?", "pl?" (gdzie 15 minut wczesniej gadalem z nim po polsku xDD) Wkrecilem go ze ten owner co byl wczesniej pozwolil mi expic, a on na to "aha, to sorry" :p

A tak wogole to powoli AIE sie wyplaca. Szkoda ze tak to wyszlo : /

Weh to to jeszcze nic :D

czasy gdy Nivelato pytal na gc co to znaczy "duel" to bylo cos:<

Creator of Nightmare 22-06-2006 21:37

albo co to jest "sb" i wiele innych :D

Impalex 23-06-2006 07:42

kyra-nuda

Xolorian,Garlerdon,Heeriney.wykupili.sie...co.tera Z?.wielka.nuuuuuda.;p
nie.bardzo.zapowiada.sie.na.jakakolwiek.wojne...Te tro.chara.nie.sprzeda...kto.wylozy.mu.od.tak.2000. zlotych..a.to.cena.minimalna...kup.teraz.tylko.400 0.zlotych :) sa.chorzy.ludzie.ktorzy.kupuja.chary.no.ale.bez.pr zesady :P

do.tych.ktorzy.zostali.w.tyle.na.temat.naszego.PK. ..przeczytajcie.posta.na.forum.tibia.com..tam.Acar dy(rufus).napisal.prawdziwe.powody.naszego.zrezygn owania...

wmv.is.done...ale.zajmuje.370.MB!!! trwa.ponad.15.minut.wiec.jesli.dacie.mi.jakas.stro nke.czy.cos.gdzie.moge.to.wrzucic.to.to.zrobie...n aprawde*****.warte.obejzenia :):

szwagiereczek 23-06-2006 09:38

Tetro retired(retarded) Rhu to samo. Nie ma powodów by dalej walczyć, lecz rząd Amori Morte zdecydował, że nie wypuszczą AIE free. Większość się wypłaciła została już tylko garstka osób w AIE. Nie ma mowy o zadnym open battlu czy coś ale teraz przynajmniej ktoś od nich expi i Mooth może szaleć, już 3 zaliczył. Myślę, że kto miał zapłacić to zapłacił i więcej nikt nie opuści AIE, bo nikomu się nie chce grać tutaj? Sporo osób wybiera się na nowy server między innymi Tetro i całe Dancing shadows, kilka osób z Alei także.

Arte 23-06-2006 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Impalex
Xolorian,Garlerdon,Heeriney.wykupili.sie...co.tera Z?.wielka.nuuuuuda.;p
nie.bardzo.zapowiada.sie.na.jakakolwiek.wojne...Te tro.chara.nie.sprzeda...kto.wylozy.mu.od.tak.2000. zlotych..a.to.cena.minimalna...kup.teraz.tylko.400 0.zlotych :) sa.chorzy.ludzie.ktorzy.kupuja.chary.no.ale.bez.pr zesady :P

do.tych.ktorzy.zostali.w.tyle.na.temat.naszego.PK. ..przeczytajcie.posta.na.forum.tibia.com..tam.Acar dy(rufus).napisal.prawdziwe.powody.naszego.zrezygn owania...

wmv.is.done...ale.zajmuje.370.MB!!! trwa.ponad.15.minut.wiec.jesli.dacie.mi.jakas.stro nke.czy.cos.gdzie.moge.to.wrzucic.to.to.zrobie...n aprawde*****.warte.obejzenia :):

szkoda tylko, że zapomnieliście o byłych przyjaźniach...
/Artehax

Sokul itp czekam na was na new...

Creator of Nightmare 23-06-2006 11:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Impalex

I tak spodziewalem sie wiecej :P Np. Chaosruler zrobil film o sobie zajmujacy 582 MB i trwajacy 38 minut, polecam ten filmik :)
Tu macie link do filmow : http://www.tibianews.net/forum/viewtopic.php?t=6993

Ostatni (582 MB) jest wrzucony na stronke ktorej nie znam ale moze tam sprobojcie wrzucic swoje wmv.

Pozdro

Seele 23-06-2006 12:51

ktoś zalicytował tetra na ponad 2325 zł
licytował dziś ktoś na 2300 ale pierwsza oferta była większa....aż dziw że ludzie na takie rzeczy wydają kase :)

PS.

Stonecutter Axe axe zalicytowany już na 1500 zł

jak wy naprawde niewiecie po co są pieniądze to czekam aż ktoś mi kupi pacca :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:16.