Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nadchodząca seria teaserów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80992)

kamil00s 15-06-2006 13:15

LoL letni update w sierpnu chyba koncowo letni update :D

Luthi 15-06-2006 15:24

Strasznie mnie rozczarowało to iż update bedzie dopiero w sierpniu. W sierpniu to połowa graczy będzie w szpitalach na odwyku albo będzie spac przez 20h dziennie odsypiając ostry powergame'ing.

Dodam jescze, że ten update [tak jak juz wielu napisało] bedzie sklanial do kupna pacc, wiec zaryzykuje stwierdzenie za za jakis czas facc to będzie wersja "Demo" tibii. ENJOY8o

=Pekin= 15-06-2006 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś
ekhm nie zczailem go no ale niech mu tam będzie a ja i tak bede mial kase i akurat ta kase dostaje na początek sierpnia buhahaha(dostane tyle kasy ze na rok sobie kupie)

Tak samo jak ja o kase na pacc nigdy sie martwic nie mushe ;D

Wystarczy grac w II lidzie w Tenisa Stołowego i 100 zł za punkt i stypendium sportowe od szkoly 80 zł/miesiecznie ;]]
Trenujce cos tępaki a nie tylko Tibia i "nie mam kasy na pacc"
Sport jest cool.B)

Szycha997 15-06-2006 16:26

Uhmmm.Outfity zmienia na 100%.Apocalipsa dodadzaB)
By sie przydały jakieś nowe dobre expowiska dla h lvli przydaly bo praktycznie to po tym 150 lvl gra sie zaczyna nudzic(jakies qesty by sie przydaly czy cuś:] )
:( a mi sie własnie za 1 miecha pacc konczy;p ale urodzinki na koniec czerwca to sie cos zalatwi 8o .
A WIECIE MOŻE COŚ KIEDY DOKŁADNIE WYJDĄ NOWE ŚWIATY:p
Ps.Mój pierwszy post:] >>>nie krytykujcie plx :p

Roman Waleczny 15-06-2006 17:14

A Ciekawe Czy Wraz Z nowym Updatem Wyjda Nowe Serwery :p
Moze Ktos Wie ?? :]

zdzichxxx 15-06-2006 17:15

Cytuj:

Uhmmm.Outfity zmienia na 100%.Apocalipsa dodadza
By sie przydały jakieś nowe dobre expowiska dla h lvli przydaly bo praktycznie to po tym 150 lvl gra sie zaczyna nudzic(jakies qesty by sie przydaly czy cuś )
a mi sie własnie za 1 miecha pacc konczy;p ale urodzinki na koniec czerwca to sie cos zalatwi .
A WIECIE MOŻE COŚ KIEDY DOKŁADNIE WYJDĄ NOWE ŚWIATY
Ps.Mój pierwszy post >>>nie krytykujcie plx
tylko cip soft wie kiedy beda ale już pod koniec tego miesiaca powinny byc bo juz 6 miesiecy minelo od wyjścia xereny i keltery

zdzichxxx 15-06-2006 17:17

Cytuj:

A Ciekawe Czy Wrac Z nowym Updatem Wyjdo Nowe Serwery
Moze Ktos Wie ??
nowe światy wyjda podkoniec tego miesiaca bo jak mial bym czekac do sierpnia to by mi sie juz odechcialo

Roman Waleczny 15-06-2006 17:19

Huh.. Ja tez przypuszczam ze wyjda w czerwcu...
bo juz niemoge sie doczekac hauhau :D:cup:

Kompek13 15-06-2006 17:35

Bardzo fajnie ale czy wkoncu zrobia cos dla facc??

dreggi 15-06-2006 17:54

[quote=Thor Nephihean]Mam nadzieje,że pojawią się potwory dostępne FACC. [quote]
Nadzieje mozesz mieć...

dreggi 15-06-2006 17:54

[quote=Thor Nephihean]Mam nadzieje,że pojawią się potwory dostępne FACC. [quote]
Nadzieje mozesz mieć...

Always hunted 15-06-2006 18:18

powinni coś zrobić dla FACC. Choćby jeden nowy outfit. To godzina roboty, dla mnie, dla nich nawet nie pół.... i zrobiliby takie Tomby dla FACC :D znacznie gorsze, ale żeby były...

Plz....

up@ double post :<

Luthi 15-06-2006 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szycha997
Uhmmm.Outfity zmienia na 100%.Apocalipsa dodadzaB)
By sie przydały jakieś nowe dobre expowiska dla h lvli przydaly bo praktycznie to po tym 150 lvl gra sie zaczyna nudzic(jakies qesty by sie przydaly czy cuś:] )
:( a mi sie własnie za 1 miecha pacc konczy;p ale urodzinki na koniec czerwca to sie cos zalatwi 8o .
A WIECIE MOŻE COŚ KIEDY DOKŁADNIE WYJDĄ NOWE ŚWIATY:p
Ps.Mój pierwszy post:] >>>nie krytykujcie plx :p

Outfity jak juz to pewno dla PACC :confused: .
A jezeli chodzi o expowiska i, ze dla 150lvla gra sie zaczyna nudzic to OMG & n/c.
Pewno sie zaczyna nudzić bo taki 150 lvl bierze demona solo na hita i w ogóle.
Fakt jest juz łatwiej ale nie tak znacznie.
Co do questów to tez mam taka nadzieje, więcej takich dla 150lvli +, oraz dla 20/30. :)

światy? moim skromnym zdaniem to w połowie wakacji [tak dziwnie jakos ;/].

pozdro

jaroslawbeczek 15-06-2006 23:27

hmm... just read it

zdichh xx ... mam sytuacje podobna
gram w tibie 2 lata i mi sie juz nudzi ( nie gram od 4 miesiecy czekam na nowy swiat )
i jezeli wyjdzie pozniej niz pod koniec czerwca to ja i spora grupa moich kumpliu przestaniemy grac w ta badziewna a zarazem i wciagajaca i genialna gre :]

Daro93 15-06-2006 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Always hunted
powinni coś zrobić dla FACC...

Tak ja sie całkowicie z tym zgadzam X(

Momus 16-06-2006 09:47

za darmo to boli gardło... zapłać - będziesz miał nowości. Pozostań graczem facc - bedziesz mogł się co najwyżej pobawić nowymi itemkami, jak gracz pacc Ci sprzeda.

prosta kalkulacja - kto nie płaci ten nie dostaje.

Atulex 16-06-2006 10:18

...

No i cos fajnego.... ale znowu dla pacc'ow!!!!!!!X( X( X( To niesprawiedliwe;(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jaroslawbeczek
gram w tibie 2 lata i mi sie juz nudzi ( nie gram od 4 miesiecy czekam na nowy swiat )
i jezeli wyjdzie pozniej niz pod koniec czerwca to ja i spora grupa moich kumpliu przestaniemy grac w ta badziewna a zarazem i wciagajaca i genialna gre

Wielkie gratz... wytrzymales 2 lata xD ja 2 tygodni wytrzymac ni moge :]

zdzichxxx 16-06-2006 10:23

xDDDDD

Cytuj:

i jezeli wyjdzie pozniej niz pod koniec czerwca to ja i spora grupa moich kumpliu przestaniemy grac w ta badziewna a zarazem i wciagajaca i genialna gre
:p :p :p :p :p mam to samo co ty nudy same ale ja nie gram od roku bo na kyrze nie mialem okazji i czasu pograc a xerena szkoda gadac bez sensu tak szybko wpuscili

Grue 16-06-2006 13:54

Ja chce nowy świat non pvp :( Ciekawe czy doczekam tego update czy juz bede w woju :P Co tam pacc kupie, najwyżej sie zmarnuje xD Pooooozdro ziioooooooooom! xD

Kokio 16-06-2006 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luthi
A jezeli chodzi o expowiska i, ze dla 150lvla gra sie zaczyna nudzic to OMG & n/c.
Pewno sie zaczyna nudzić bo taki 150 lvl bierze demona solo na hita i w ogóle.

Eeee.. to ma byc ironia? Jeszcze mi sie nie zdarzylo zobaczyc 150 lvl'a biorącego demona na hita...
A co do new outfitów :) Bardzo bym poprosil o nowe tak z 2 ,dla PACC ofc :P
Nowe swiaty i nowe swiaty... I po co one wam tak bardzo? Smiesznie bedzie jak wyjda nowe swiaty pod koniec czerwca i obydwa bedą PvP-enforced :) Wtedy niektorym odechce sie grac :P
Btw. Mam nadzieje ze na tych wysepkach bedzie cos godnego uwagi (chocby nawet ci piraci..) a nie Tiquanda 2 -.- . I mogliby dorzucic jeszcze 1 lub 2 respy hydr bo o ten 1 na Tiq zawsze jest walka i klotnia...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:37.