![]() |
LoL letni update w sierpnu chyba koncowo letni update :D
|
Strasznie mnie rozczarowało to iż update bedzie dopiero w sierpniu. W sierpniu to połowa graczy będzie w szpitalach na odwyku albo będzie spac przez 20h dziennie odsypiając ostry powergame'ing.
Dodam jescze, że ten update [tak jak juz wielu napisało] bedzie sklanial do kupna pacc, wiec zaryzykuje stwierdzenie za za jakis czas facc to będzie wersja "Demo" tibii. ENJOY8o |
Cytuj:
Wystarczy grac w II lidzie w Tenisa Stołowego i 100 zł za punkt i stypendium sportowe od szkoly 80 zł/miesiecznie ;]] Trenujce cos tępaki a nie tylko Tibia i "nie mam kasy na pacc" Sport jest cool.B) |
Uhmmm.Outfity zmienia na 100%.Apocalipsa dodadzaB)
By sie przydały jakieś nowe dobre expowiska dla h lvli przydaly bo praktycznie to po tym 150 lvl gra sie zaczyna nudzic(jakies qesty by sie przydaly czy cuś:] ) :( a mi sie własnie za 1 miecha pacc konczy;p ale urodzinki na koniec czerwca to sie cos zalatwi 8o . A WIECIE MOŻE COŚ KIEDY DOKŁADNIE WYJDĄ NOWE ŚWIATY:p Ps.Mój pierwszy post:] >>>nie krytykujcie plx :p |
A Ciekawe Czy Wraz Z nowym Updatem Wyjda Nowe Serwery :p
Moze Ktos Wie ?? :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Huh.. Ja tez przypuszczam ze wyjda w czerwcu...
bo juz niemoge sie doczekac hauhau :D:cup: |
Bardzo fajnie ale czy wkoncu zrobia cos dla facc??
|
[quote=Thor Nephihean]Mam nadzieje,że pojawią się potwory dostępne FACC. [quote]
Nadzieje mozesz mieć... |
[quote=Thor Nephihean]Mam nadzieje,że pojawią się potwory dostępne FACC. [quote]
Nadzieje mozesz mieć... |
powinni coś zrobić dla FACC. Choćby jeden nowy outfit. To godzina roboty, dla mnie, dla nich nawet nie pół.... i zrobiliby takie Tomby dla FACC :D znacznie gorsze, ale żeby były...
Plz.... up@ double post :< |
Cytuj:
A jezeli chodzi o expowiska i, ze dla 150lvla gra sie zaczyna nudzic to OMG & n/c. Pewno sie zaczyna nudzić bo taki 150 lvl bierze demona solo na hita i w ogóle. Fakt jest juz łatwiej ale nie tak znacznie. Co do questów to tez mam taka nadzieje, więcej takich dla 150lvli +, oraz dla 20/30. :) światy? moim skromnym zdaniem to w połowie wakacji [tak dziwnie jakos ;/]. pozdro |
hmm... just read it
zdichh xx ... mam sytuacje podobna
gram w tibie 2 lata i mi sie juz nudzi ( nie gram od 4 miesiecy czekam na nowy swiat ) i jezeli wyjdzie pozniej niz pod koniec czerwca to ja i spora grupa moich kumpliu przestaniemy grac w ta badziewna a zarazem i wciagajaca i genialna gre :] |
Cytuj:
|
za darmo to boli gardło... zapłać - będziesz miał nowości. Pozostań graczem facc - bedziesz mogł się co najwyżej pobawić nowymi itemkami, jak gracz pacc Ci sprzeda.
prosta kalkulacja - kto nie płaci ten nie dostaje. |
...
No i cos fajnego.... ale znowu dla pacc'ow!!!!!!!X( X( X( To niesprawiedliwe;(
Cytuj:
|
xDDDDD
Cytuj:
|
Ja chce nowy świat non pvp :( Ciekawe czy doczekam tego update czy juz bede w woju :P Co tam pacc kupie, najwyżej sie zmarnuje xD Pooooozdro ziioooooooooom! xD
|
Cytuj:
A co do new outfitów :) Bardzo bym poprosil o nowe tak z 2 ,dla PACC ofc :P Nowe swiaty i nowe swiaty... I po co one wam tak bardzo? Smiesznie bedzie jak wyjda nowe swiaty pod koniec czerwca i obydwa bedą PvP-enforced :) Wtedy niektorym odechce sie grac :P Btw. Mam nadzieje ze na tych wysepkach bedzie cos godnego uwagi (chocby nawet ci piraci..) a nie Tiquanda 2 -.- . I mogliby dorzucic jeszcze 1 lub 2 respy hydr bo o ten 1 na Tiq zawsze jest walka i klotnia... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:37. |