![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
ahahahah |
A gdzie Cachero i Bubble?
Ale i tak EO, Seromontis prawie nie gra, a jak pare dni temu sprawdzałem na erig.net to Cachero przez tydzien nabil 611 expa |
Miesięczne zestawienie Expa by Erig.net :
1. Taifun Devilry Furora Sorcerer 230 +58,811,879 6. Eternal Oblivion Amera Knight 279 +16,359,704 Hmm, Seromontis? Brakło go na liście ;) ~Yours Jojo |
Seromontis nie da rady
Z wielkim zalem i choc nie chcialem, musze przyznac ze Eternal jest lepszy od Seromontisa;( A ci ktorzy pisza ze i tak Sero ich wyprzedzi co do lvl to tylko dlatego ze Seromontis to polak. Wystarczy wejsc na erig.net i tak jak ktos jush wczesniej powiedzial "wszystko jest na talerzu"
|
Taifun devilry
|
Cytuj:
|
Taifun devilry <-- do konca wakacja moze scignie EO w lvl :P
|
Taifun
Zastanawiam się nadal nad EO ale widząc to co wyrabia Taifun mam nadzieje, że on bedzie First 300 lvl :mag: :D
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A co do tematu: Myśle, że EO będzie pierwszym 300 lev (chyba, że w elektrowni prądu zbraknie:D). Oczywiście trzymam kciuki za Seromontisa. |
pierwszy 300lvl to napewno będzie Eo (bo jak ktoś wyżej wspomniał jest GOD'em<ironia jakby co>)
a tak na serio tajfun może expi szybciej ale dlatego bo puki co EO sobie odpuścił a Seromontisa,tego cwaniaczka można sobie odpuścić |
Ja stawiam na EO, bo skoro do tej pory prowadzi, to chyba 1 bedzie mieć ten 300lvl, o ile wogóle do niego dociągnie...
@DOWN: Podnieciłeś się już ?? ^.- |
@up
Morun Kous wiesz do czego służy mózg?? Aż mi niektórych ludzi szkoda...;( W tym temacie już kilka razy był wymieniony pełen nick Taifuna, a Ty i tak się pomyliłeś: Cytuj:
|
Eternal Oblivion pierwszy!
Eternal bardzo szybko expi i myślę że bedzie pierwszym graczem który osiągnie 300 level i bedzie próbował wbic 400 :)
Seromontis nie ma szans bo ma o wiele słabszy level i jakoś nie widze (lecz może sie mylę) żeby tak szybko expil jak EO.B) |
Cytuj:
|
:)
Moi zdaniem pierwszy ktory wbije 300 lvl to Eternal, ale, ale Pierwszy który bedzie mial 400 lvl to już jakis sorc Sero~ albo Taifun ~ Ale raczej Taifun. Ja tylko czekam na kogos z 100 magic levelem i knighta z 15 magickiem :). Bo z pallem to nie wiem co na nic nie czekam :P
|
@up
Kolejne dziecko neostrady , Seromontis to ek a nie ms , btw chyba nie ma az takich idiotow aby cisnac do 400 lvlu , ale w swiecie tibi wszystko mozliwe @topic pierwszy 300 lvl wbije taifun , chyba ze bedzie retired |
Cytuj:
Tylko jakby nie patrzec Seromontis jest w stanie expic tak jak Taifun on od 190 do 230 lvl robil po 2 lvl dziennie wiec to cos oznacza... Jak sie sprzezy to kto wie moze przegoni EO w ca watpie poniewaz ostatnio nie gra zbyt wiele |
O.m.f.g
To nie jest temat o 400lvl++. Ludzie jeszcze 300 niema a wy juz o 1000-nym myślicie... A pozatym nabijanie dużego lvla chwile trwa a Tibii za rok może nie być... Kto wie co sie może stać:spam:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44. |