Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Pierwszy 300lvl Seromontis czy Eternal??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=81016)

Ownage 26-06-2006 10:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiza Miza
Taifunem grajo 2 osoby
On i jego brat rodzony !!
sam wiem bo ich z nam z RL :evul:

Zwlaszcza ze Taifun aka. Łukasz nie ma brata... rofl :baby:

=Pekin= 26-06-2006 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adner
@up

Może i nie trzy, ale jeden maniak ;-D Ja nie wiem, jak można ponad 10 godzin w Tibii siedzieć... bleee...

10 h to u niego mało -.- on tam siedzi po 15 h i next day po 14 xDD
ahahahah

D Rookmaster 26-06-2006 12:11

A gdzie Cachero i Bubble?
Ale i tak EO, Seromontis prawie nie gra, a jak pare dni temu sprawdzałem na erig.net to Cachero przez tydzien nabil 611 expa

Jojo Ninja 29-06-2006 11:13

Miesięczne zestawienie Expa by Erig.net :
1. Taifun Devilry Furora Sorcerer 230 +58,811,879
6. Eternal Oblivion Amera Knight 279 +16,359,704
Hmm, Seromontis? Brakło go na liście ;)

~Yours Jojo

Darthziutek 29-06-2006 13:31

Seromontis nie da rady

Z wielkim zalem i choc nie chcialem, musze przyznac ze Eternal jest lepszy od Seromontisa;( A ci ktorzy pisza ze i tak Sero ich wyprzedzi co do lvl to tylko dlatego ze Seromontis to polak. Wystarczy wejsc na erig.net i tak jak ktos jush wczesniej powiedzial "wszystko jest na talerzu"

Szaryy 29-06-2006 14:03

Taifun devilry

Orshabaall Drugi 29-06-2006 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager
A Wy nie macie normalnych tematow tylko o Tibii gadacie ?
To fajnie macie... (Kolejne dzieci Tibii = DZieci Neostrady) ;/ ...

Topic:

O Moj Ty Boze...
Taki temat moze obchodzic zawodowo maniakujacego gracza Tibii...
Nie normalnych ludzi, bo powiedz szczerze... komu normalnemu moze zalezec na jakims "pr0" czlowieczku co spedzil polowe zycia przy monitorze grajac w tak nie udana gre jaka jest Tibia ?
Ten normalny gracz bedzie bardziej myslec o Sobie a nie o jakichs ludzipodobnych stworzeniach (250 lvl + bo to juz ludzie nie sa = 0,5 Zycia ŚWIADOMEGO = Tibia)...

Czyli krotko i zwiezle.. 300 lvl bedzie mial ten kto go zdobedzie.. czyli .. zrozum se to jak chcesz.

Jak zazrościsz, to się zamknij i wyjdź. Nienawidzę takich mądrali.

Dregar 29-06-2006 14:34

Taifun devilry <-- do konca wakacja moze scignie EO w lvl :P

Masacrathor 01-07-2006 23:10

Taifun

Zastanawiam się nadal nad EO ale widząc to co wyrabia Taifun mam nadzieje, że on bedzie First 300 lvl :mag: :D

Jabad 04-07-2006 12:21

Cytuj:

A Wy nie macie normalnych tematow tylko o Tibii gadacie ?
To fajnie macie... (Kolejne dzieci Tibii = DZieci Neostrady) ;/ ...

Tibia jest normalnym tematem... a przynajmiej tak samo "przyziemnym" jak każdy temat o grach komputerowych. Dzieci neostrady? A tobie kto neta założył? Nadziany tatuś? Ja sie ciesze, że przynajmniej te neo mam i dziekuje za to rodzicom.

Cytuj:

Topic:

O Moj Ty Boze...
Taki temat moze obchodzic zawodowo maniakujacego gracza Tibii...Nie normalnych ludzi, bo powiedz szczerze... komu normalnemu moze zalezec na jakims "pr0" czlowieczku co spedzil polowe zycia przy monitorze grajac w tak nie udana gre jaka jest Tibia ?

Skoro ten temat obchodzi tylko "zawodowo maniakujacego gracza Tibii" to po co tutaj zaglądasz? Czy ktoś powiedział, że im zależy?? Haha Tibia nieudana grą? To po jakiego ch*** w nią grasz/grałeś?? A może hunta za noobostwo dostałeś i teraz graczy i grę obrażasz?

Cytuj:

Ten normalny gracz bedzie bardziej myslec o Sobie a nie o jakichs ludzipodobnych stworzeniach (250 lvl + bo to juz ludzie nie sa = 0,5 Zycia ŚWIADOMEGO = Tibia)...

O_o widze, że psychikę człowieka masz opanowaną w jednym paluszku... naprawde jestem pod wrażeniem<szok> A kim oni są jak nie ludźmi? Bydłem na pastwisku za twoim domem? Takich ludzi jak ty to na tym forum nie potrzebują więc oszczedź nam kabaretu i idź na te łąki porośnięte soczystą trawką <mniam>

A co do tematu:
Myśle, że EO będzie pierwszym 300 lev (chyba, że w elektrowni prądu zbraknie:D). Oczywiście trzymam kciuki za Seromontisa.

xedhgyr zezathyn 04-07-2006 16:45

pierwszy 300lvl to napewno będzie Eo (bo jak ktoś wyżej wspomniał jest GOD'em<ironia jakby co>)
a tak na serio tajfun może expi szybciej ale dlatego bo puki co EO sobie odpuścił
a Seromontisa,tego cwaniaczka można sobie odpuścić

Morun Kous 05-07-2006 12:51

Ja stawiam na EO, bo skoro do tej pory prowadzi, to chyba 1 bedzie mieć ten 300lvl, o ile wogóle do niego dociągnie...

@DOWN: Podnieciłeś się już ?? ^.-

Jabad 05-07-2006 15:13

@up

Morun Kous wiesz do czego służy mózg?? Aż mi niektórych ludzi szkoda...;( W tym temacie już kilka razy był wymieniony pełen nick Taifuna, a Ty i tak się pomyliłeś:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja
Miesięczne zestawienie Expa by Erig.net :
1. Taifun Devilry Furora Sorcerer 230 +58,811,879
6. Eternal Oblivion Amera Knight 279 +16,359,704
Hmm, Seromontis? Brakło go na liście ;)

~Yours Jojo

EO naprawde mało expi w porównaniu z Taifunem, ale gdy tylko poczuje jego oddech na plecach weźmie się za granie i zdobędzie pierwszy ten 300 lvl.

Adamek-graczpiechota 05-07-2006 15:23

Eternal Oblivion pierwszy!

Eternal bardzo szybko expi i myślę że bedzie pierwszym graczem który osiągnie 300 level i bedzie próbował wbic 400 :)
Seromontis nie ma szans bo ma o wiele słabszy level i jakoś nie widze (lecz może sie mylę) żeby tak szybko expil jak EO.B)

Spatrax 05-07-2006 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adamek-graczpiechota
Eternal bardzo szybko expi i myślę że bedzie pierwszym graczem który osiągnie 300 level i bedzie próbował wbic 400 :)
Seromontis nie ma szans bo ma o wiele słabszy level i jakoś nie widze (lecz może sie mylę) żeby tak szybko expil jak EO.B)

O lol 400^^ za kilka lat juz tysięczne będą. :P

Jinthin 06-07-2006 01:24

:)

Moi zdaniem pierwszy ktory wbije 300 lvl to Eternal, ale, ale Pierwszy który bedzie mial 400 lvl to już jakis sorc Sero~ albo Taifun ~ Ale raczej Taifun. Ja tylko czekam na kogos z 100 magic levelem i knighta z 15 magickiem :). Bo z pallem to nie wiem co na nic nie czekam :P

Mewtu 06-07-2006 02:06

@up
Kolejne dziecko neostrady , Seromontis to ek a nie ms , btw chyba nie ma az takich idiotow aby cisnac do 400 lvlu , ale w swiecie tibi wszystko mozliwe
@topic
pierwszy 300 lvl wbije taifun , chyba ze bedzie retired

Dyngus 06-07-2006 02:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adamek-graczpiechota

Tylko jakby nie patrzec Seromontis jest w stanie expic tak jak Taifun on od 190 do 230 lvl robil po 2 lvl dziennie wiec to cos oznacza... Jak sie sprzezy to kto wie moze przegoni EO w ca watpie poniewaz ostatnio nie gra zbyt wiele

Masacrathor 07-07-2006 18:20

O.m.f.g

To nie jest temat o 400lvl++. Ludzie jeszcze 300 niema a wy juz o 1000-nym myślicie... A pozatym nabijanie dużego lvla chwile trwa a Tibii za rok może nie być... Kto wie co sie może stać:spam:

Masacrathor 07-07-2006 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jabad
Tibia jest normalnym tematem... a przynajmiej tak samo "przyziemnym" jak każdy temat o grach komputerowych. Dzieci neostrady? A tobie kto neta założył? Nadziany tatuś? Ja sie ciesze, że przynajmniej te neo mam i dziekuje za to rodzicom.

Skoro ten temat obchodzi tylko "zawodowo maniakujacego gracza Tibii" to po co tutaj zaglądasz? Czy ktoś powiedział, że im zależy?? Haha Tibia nieudana grą? To po jakiego ch*** w nią grasz/grałeś?? A może hunta za noobostwo dostałeś i teraz graczy i grę obrażasz?

O_o widze, że psychikę człowieka masz opanowaną w jednym paluszku... naprawde jestem pod wrażeniem<szok> A kim oni są jak nie ludźmi? Bydłem na pastwisku za twoim domem? Takich ludzi jak ty to na tym forum nie potrzebują więc oszczedź nam kabaretu i idź na te łąki porośnięte soczystą trawką <mniam>

A co do tematu:
Myśle, że EO będzie pierwszym 300 lev (chyba, że w elektrowni prądu zbraknie:D). Oczywiście trzymam kciuki za Seromontisa.

Szczera prawda ;]:]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44.