Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Tibian Earth (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=81369)

Zaphi 18-06-2006 10:46

ja mysle ze kazdy powinien odkrywac tibie na wlasna reke co dostarczy emocji zabawy itp a nie zepsuc sobie granie przez nauczenie sie miejsca z mapy ;/

Ma'niek 18-06-2006 10:48

o.O

W temacie jest ze mogą być filmiki np. " (...) z hg(...) " a czy mogą być to filmiki ze starego klienta Tibii ? np. 7.6 lub 7.5... ?? o.O

Sacred Platinum Dragon 18-06-2006 10:49

-.-

Ja wam powiem tak. To wszystko to jest pic na wode foto montaż. Przecież tym mieli sie zajmowac "Tibia support". To po co oni zostali wybrani jeżeli i tak teraz każdy może to robić? Bedzie nowy update to na forum pojawi sie pelno tematów typu "Co nowego po update" I kazdy będzie wpisywał co nowego zauwazył czyli rola Tibia support staje się zbędna.

Dabek 18-06-2006 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ma'niek
W temacie jest ze mogą być filmiki np. " (...) z hg(...) " a czy mogą być to filmiki ze starego klienta Tibii ? np. 7.6 lub 7.5... ?? o.O

7.5 nie, 7.6 tak - pod warunkiem że pokazuje Hellgate (czy dowolne inne miejsce) dokładnie, a nie przejście od wejścia do wyjścia omijajac po drodze wszystkei boczne korytarze.

Jvsta 18-06-2006 10:54

@Dandrag
Zgadzam się w 100% z Tobą. Jak już pisałam niżej pomysł naprawdę dobry, i popierając Dandraga: Jak się komuś nie podoba, bo psuje atmosfere, niech z mapki nie korzysta, będzie po kłopocie. Ale faktycznie jest jeden minusik, noobki mogą zacząć nawiedzać cennie skrywane expowiska ;) ale Tibia jest dla wszystkich i dla dobrych graczy i dla tych słabszych, a Bóg kazał się dzielić :P xD

Mega_RobalXXL 18-06-2006 12:18

Super mapa ^^
I popieram pomysł dania figurek danych potworów w danym miejscu.

Sasqacz 18-06-2006 12:20

hmm pomysl swietny :]
Tylko ze moim zdaniem wlasnie przyczyniliscie sie do oddania rl mapy tibi Otsom :P maperzy OTS-ow beda mogli teraz niemal ze w 100% "przerysowac" mape rl tibi.

MixerQ 18-06-2006 12:26

Gratulacje dla tych który to wymyslili.Przyda sie "początkującym graczom". Dzis o malo bym nie dedła, ale Tibian Earth robi swoje.......

Xawieri 18-06-2006 13:33

@up
Urzekła mnie twoja historia ^^

@Sasqacz
Przeszkadza Ci to?
To nie graj na OTSach ^^

mam nadzieje że film z deserta nagrany na tibii 7.4 może być?
Po żadnym update mapa sie nie zmieniła bo lubie na desercie przebywać : p
To wiem : p

Ew. dajcie mi jakies uhy i hmm na hibernie to pozwiedzam od początku :p

Fidinio 18-06-2006 13:58

super

Moim zdaniem jest to super mapka - szczególnie czekam na edytor 3d na rookgaard ponieważ nie moge sie doczekac 'zwiedzenia' pacc arena na rooku gdyz niestety nie mam premiuma. A ogolnie programik super8o

Xavery 18-06-2006 13:59

Popatrzylem co ta mapa pokazuje. I mowie jej NIE! Niby tibia.pl jest przeciw QS a przeciez na mapie widac wszystko jak na dloni, wystarczy tylko poszukac bramki lvl i odrazu widac gdzie qesty. Odkryte sa pickhole, ukryte wesjscia, jednym slowem wszystko co najlepiej samemu odkryc.

Do tej pory projekty tibia.pl byly dobre i mi sie podobaly, ale ( bez obrazy) mam nadzieje ze ten projekt szlag trafi i to jak najszybciej, bo zbyt duzo pokazuje.

Monte 18-06-2006 14:02

Wg mnie jest to fantastyczny projekt i tyle. Nic dodać, nic ująć.

GeneralBot 18-06-2006 15:27

Świetny pomysł tylko pogratulowac. Mozna by jeszcze dodac spawny potworkow na tej mapie i bedzie wszystko czego sie chce, a co do postu Xaverego to jak nie chcesz to nie ogladaj gotwej mapy

Sujiro 18-06-2006 15:33

Nie mam mowy wedlóg mnie modkowie chcą mapy o których sami jeszcze nie wiedza sami mogli by poszukac gdyby to oni znali miejsca w których jeszcze nikt niebyl to by otym nikomu nie powiedzieli podobnie jest z "Quest Spoiling" nie chcą sie dzielic informacjami z innymi a moge sie zalorzyc a nawet jestem pewien , że 60% modków ma Konta na Tibia.org.pl

Wyro1 18-06-2006 15:54

Ogólnie uważam że mapa to dobry pomysł.Użytkownicy forum mają jednak kilka zastrzeżeń.Wedłg mnie Respawn potworków nie powinien byc umieszczany(Wszystko niby będzie widać, ale nie zobaczymy co możemy napotkać i nie wszystko będzie do końca tak ujawnione).Mam nadzieje że nooby jednak nie dotrą do tajemnych miejsc(A pozatym jak im zależało żeby dotrzeć to napewno tam dotarli).Obecnie do większości popularnych miejsc w tibii są napisane poradniki wyjaśniające jak tam dotrzeć i co gdzie jest,więc mapa nic nie zmieni.Jedyne właściwie co mnie martwi w tym projekcie to sprawa questów, ale licze na to że twórcy mapy nie zamieszczą ich lokacji.

Zillek Edonek 18-06-2006 16:45

Świetny pomysł można dokładnie obejrzeć miasta i ich okolice mam nadzieje , że będzie tego więcej :)

Horgar 18-06-2006 17:39

Według mnie ta mapa to świetny pomysł.

Adek2006 18-06-2006 17:59

Nie dziala

Ludzie powiedzcie mi dlaczego jak klikam w link ta mapka mi nie dzial ma tylko jakis glupi krzyzyk w lewym gornym rogu i tyle odswiezam i nic plz o pomoc;(

Wiedźmin 18-06-2006 18:10

Gratulacje dla pomysłodawcy :D. Napewno wielu się przyda (szczególnie nowym :D ). Lecz właśnie to co wielu wyżej-QS. (I tak nigdy z niczyjej gotowej pomcy do questa nie skorzystam bo się klimacik liczy :D)

Dwimenor 18-06-2006 18:32

Na mapie nie ma skrzynek questowych zaznaczonych-więc questy bez bramki odpadają(czyli jakieś 60-70%). Przyjemność z odkrywania ciągle istnieje. A pozostałe...cóż, albo ktoś wie gdzie one są, albo idzie z ekipą która wie. W większości przypadków, sama wiedza dotycząca położenia bramki nie wystarcza.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33.