![]() |
Cytuj:
To więc jak mieszkasz w jakimś bogatszym kraju to 19 Euro nie jest żaden wydatek.Wyobraź sobie że polska jest bogatym krajem i że płacisz za pacc 19 zł (nieźle nie ?). Ale to nie nasza wina że żyjemy w takim biedym i dziwnym państwie jakim jest Polska. Jednak wierzę w to że kiedyś się to zmieni. :) |
Cytuj:
i lepiej zeby były :d |
nie wczesniej niz w sierpniu... to jeszcze sobie poczekamy ;] mam nadzieje ze ten update bedzie nam sprzyjał a nie przeszkadzał :P
|
Cytuj:
I Liberty CIty było w GTA 3, a nie Vice city. :P |
Cytuj:
Do wszystkich marudzacych: Placisz, wiec masz jakw rl zyciu, rozumiecie? @Topic Zapowiada sie ciekawie, zamierzam niedlugo kupic pacca. Moze beda jacys piraci z ktorych looty to beda c sety itd. :) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
hehe mylisz sie
wlasnie knight nie ma mozliwosci dogonic sorca na wyzszym lvlu przyklad moj i czipsa np... sorc jest za mocno ulepszony ze od pownego czasu zastanawiam sie czy cipy nie maja wylacznie sorcow :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moim zdaniem powinni by przywrucić możliwość lurowania potworków, to jednak bylo coś drogra pomiędzy dwarf bridge a venore, można było spotkać od 1 gsa do paru dli, i to jednak było coś, ten straszek i fantazja ;
|
moim zdaniem powinni dac nowe swiaty w ten wtorek albo srode xDDD
|
Cytuj:
@all ludzie, nie cytujcie calych dlugich postow i nie piszcie wiadomosci, w ktorych nie ma nic zwiazanego z tym tematem @topic ja ostatnio rzucilem tibie, bo sobie uswiadomilem, ze ona tylko kradnie prawdziwe zycie, ale mimo wszystko nadal ciekawi mnie, co sie dzieje w tym swiecie mam nadzieje, ze wraz z tym nowym apdejtem cipy mnie (pozytywnie) zaskocza - nowe tereny dla paccow to narazie za malo jak na moje oczekiwania, ale badzmy dobrej mysli |
Kiedy next teaser : p?
|
Outlift
Gdzieś słyszałem że ma być nowy outlift. Czy to prawda?
|
niech zrobia depo na fibuli ;)
|
Cytuj:
Edit@ Zapomnialem,że na hydrach solo też moze expic z czego ma i dobry zysk (prawie zawsze) i exp - a na warlocki tez teraz czesto chodza. Co jest trudnego dla knighta na poczatku ? Trening ? Expienie ? Bo ani to , ani to nie jest trudne knight odrazu z bronia z rooka moze isc na trolle , wbije tam z 30 skilla i moze isc na rotwormy gdzie bedzie expic do zdobycia lepszej broni , po czym moze skillowac , skillowac skillowac. A sorc/druid ? Bierze free wanda - idzie odrazu na roty z dwoma parcelami (zeby blokowac) lub uciekac bedzie i luz - ma jeszcze lepsza kase niz knight. A palek ? Musi wziasc pare dzid i isc na trolle , a jak sa zajete to niestety zostaje mu expienie z melee weapon zeby zdobyc lepsze eq i kase na dzidy. Np. ja swoim palkiem przestawalem grac min. przez to ,że na skill 80-81 (na facc) szlo mi 20k w dodatku nie moglem robić przy tym hmm przez to ,że SP naprawde dlugo sie odnawiaja. Up@ Dziękuje :) |
Freaqs weź ziółka.
@topic: Ja mam tylko nadzieje że update będzie lepszy niż ten w którym wprowadzono Tiquande. Bo ogromna wyspa wypełniona przerośniętymi grzybami, przez którą trza iść non stop na skos i jeszcze bić wszelkiej maści gówna to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej. Ja chętnie widziałbym coś w deseń lodowych wysp, może jakiś przyjemny respik Hero do którego nie trzeba przebijać się na chamca, więcej gniazd z Hydrami. A jak updatowe wyspy to ma być coś jak Tiquanda 2 to chyba się potne mydłem. Ale obaczymy. A nuż Cipom uda się wbić w klimat piracko-karaibskp-przygodowy. @down: Ojej... |
heheh brak luksusów tez O.K
Pszeżyje ten brak luksusu i kupie tam sobie najtanszy domek do 30 kartek XD mogę być biedakiem ktury będzie spał na słomie a w chacie bendzie mial c legi dsm bohy i inne smieci te lipne haty tez mi sie podobaja bende miał wtedy pewnie juz 50lv8o 8o
|
Hmm dziś chyba czas na teaser, najpierw myślałem że będą co pare dni ale chyba wychodzi że co tydzień ;>
|
@up
Tak tak myślałem, mam nadzieje że jeszcze dziś będzie update teaser. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:28. |