Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   PvP on Rookgard (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=8242)

Chomikvader 31-01-2005 17:27

pozwolisz ze cie wysmieje ? hahahahahahahahha
pvp na rooku, bwahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahah[...]
rozum postradales ? mowisz o jakims lamerskim graniu itp na rooku... a probowales kiedys przez caly dzien na rooku zdobyc 2k ? nie mozliwe ? mozliwe i to nawet szybciej, lootujesz lootujesz i jeszcze raz lootujesz... nie kazdy lamer potrafi dobrze zlootowac itp. , a np. ja sam gram po porstu jak cham na rooku bo inaczej sie nieda. wkurza cie to ? to nie graj na rooku!!!

Gromexor 31-01-2005 17:41

Ja raz widziałem jak na Ruberze 22 lvl (na rooku) był w gidlii Aliance of Rookgaard:

Cytuj:

P1: No please!
P2: Why not?
P1: NO!
I sie krew polała. Nie żartuje- naprawdę! Było to koło studni w mieście (tej na północ w kierunku pacc place)

Roockgardzista 31-01-2005 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aktus
Co powiedzieli byscie jakby wprowadzono PvP na Rookgardzie?
Ja osobiscie bylbym calkowicie za ( oczywiscie na swiatach z PvP i wymuszonym PvP ). Dlaczego? Powoli zaczyna mnie juz meczyc nazywanie mojej 7 lev postaci na Rooku "fu***** noob", kiedy lowie sobie rybki przez gracza ktory ma jednoosobowego premiuma na 1 levie, denerwuje mnie to ze taki 1-2 levelowiec wejdzie i zacznie wybijac mobile z ktorymi obecnie "rozmawiam mechanicznie", denerwuje mnie rowniez liczne thiefowanie. A wiadomo... W takich wypadkach co pk to pk. Na zlodziei nie ma nic lepszego niz zgon.
Kilka razy zglaszalem pomysl wprowadzania czaszki dla zlodziei zeby mozna bylo ich pkowac bez red skulla i zeby inni wiedzieli ze to thief

Bardzo zły pomysł... może niezrozumiałeś tego, że rook nie ma być żeźnią dla 1lvl, tylko szkołą życia(tak jak my chodzimy do szkoły) uczymy się tam grać i z pewnym doświadczeniem wychodzimy na mian.
Gdybyś grał pierwszy raz w TIBIE i zaraz by cie zabili to pewnie byś zrezygnował. ;/ pomysł do bani

Roockgardzista 31-01-2005 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chomikvader
pozwolisz ze cie wysmieje ? hahahahahahahahha
pvp na rooku, bwahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahah[...]
rozum postradales ? mowisz o jakims lamerskim graniu itp na rooku... a probowales kiedys przez caly dzien na rooku zdobyc 2k ? nie mozliwe ? mozliwe i to nawet szybciej, lootujesz lootujesz i jeszcze raz lootujesz... nie kazdy lamer potrafi dobrze zlootowac itp. , a np. ja sam gram po porstu jak cham na rooku bo inaczej sie nieda. wkurza cie to ? to nie graj na rooku!!!

LOOT na rooku jes bardzo prosty... Ja zrobiłbym pez problemu 2k i to w platynach i to w ciągu kilku godzin a nie tak jak napisałeś 24h... :P

..::QRAS::.. 31-01-2005 20:22

Tak ! ja tez popieram pvp na roku bylo by o wiele miej nobow i caly rook stal by sie od razu ciekawszy,nie nudzilo by cie sie. :D

Louner 31-01-2005 20:57

Myślę, że pomysł byłby dobry, gdyby nie rookstayerzy. Większość graczy przechodzi na main mając 8 lvl. Czy taka osoba miałaby szansę z np. rookstayerem na 20 lvl?

Jeszcze będzie się miało okazję walczyć z innymi graczami, ale na mainie. A może stwozyć taki świat z włączonym pvp na rooku, albo dać graczowi do wyboru, czy tego chce czy nie (wybierając odpowiednią opcję przy tworzeniu postaci, albo przed rozpoczęciem gry wejść w odpowiedni teleport, który przenosi na rook z pvp, albo non pvp?) Cała nadzieja w nas i CipSoft :)

Evul Tibian 05-02-2005 01:16

Pvp na rooku- nie wypal
kazdy chyba wie jak by sie zachowali gracze na rooku (8o% noobki) mam na mysli nie ma litosci dla missclicka, mass hunty rookmasterow itd itp

Fryteczka 06-02-2005 02:02

lol

lol to by byla masakra :P taki sunrise to by zabijał ludzi jak na pvp envorced, ale jak by bylo dp to moze. Ale nie, w sumie nie bo to pżecierz jest wyspa zeby ludzie sie nauczyli grac zaglosowalem na ,,nie'' :P

Magiczna Zabojczyni 06-02-2005 08:40

Niech bedzie pk na rook niebeda male lvl nikogo wkurzac

Dlosujcie Aby Byly Pk Na Rook Bedeie Smiesznie I Nik Nibedzie Do Ciebie Podskakiwal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! B)

spike_sword 27-07-2006 17:59

ok

moze byc ale najlepiej pare tylko swiatow np. z oznaczeniem RPvP

Amadam Mocny 27-07-2006 18:10

@up
Koles looknij na date

Manik Rookmaster 27-07-2006 20:08

Można zrobić na Rooku areny pvp. Wtedy nikt by nie bił nowych graczy bez powodu i każdy byłby zadowlony. Nowi gracze dowiedzieliby się o co chodzi w pvp, a rookstayerzy mieliby niezłą zabawę. ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:53.