Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Głosowanie dla graczy FACC (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82442)

HofD 28-06-2006 10:53

Ja nie biore udziału w konkursach itp. ponieważ nigdy nie mam szczęścia niedługo kupie sobie pacc i bende miał gwarantowany a tu nie wygram :P :baby:

krmichal 28-06-2006 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HofD
tu nie wygram :P

Raczej trudno by było wygrać pacc w ankiecie, w której nie ma nagród :D

Wyborowy 28-06-2006 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron Banana
CHIBA TIBIA.COM ZAPOMNIAŁA O JEDNEJ Z MOŻLIWYCH ODPOWIEDZI. CCCCCEEEEEEEEEEEENNNNNNNNAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Kto płaci 90 zeta żeby se pograć???????? Ja kupie pacc od jakiegoś idioty za tiblijską kase... B)

Lookaj ile kosztuja inne gry mmorpg i porownaj.
www.mmorpg.com

Wron 28-06-2006 12:20

All

Najlepjej bylo by jak bylo by wszystko:).Ale tak Sie chyba nieda
to moze moglo by byc wiencej terenow.Bo Ta tibia juzsie przeludniai niema gdzie expic .Jeden drugiemu zabija potwory i tak to jest.A oprucz terenow CZARY ZDECYDOWANIE CZARY!!BENDZIE TROCHE LATWIEJ I LEPJEJ!!8o

---------------------------------------------------------------------------
TIBIA RULES!!
WINDOWS VISTA RULES!!
INTERNET RULES!!
WSZYSTKO WYMIATA!:)

Adameq 28-06-2006 13:03

Oerta ma racje

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oerta
@Up: nie ma takiej odpowiedzi z jednego powodu:
Na zachodzie ludzie są bogatsi od większości w polsce i dla nich 30 Euro to tylko co dla nas 20 zł -.-
I myślicie że jak cipy dały jedną sonde dla FACC to również dadzą nowe oufity itp. jesteście w błędzie!Oni tylko skoncętrują się na tych najpopularniejszych rzeczach myśląc że jak tych rzeczy zrobią najwięcej wtedy się przełameicie i go kupicie.

Logiczne,nie? ;)

Oerta ma racje!!!!!
Najlepiej niech wszyscy glosuja na none zeby sie cipy przelamaly i moze powtarzam moze nam cos dadza.
(marzenia):(:(

K@mik@dze 28-06-2006 15:07

Ja zaglosowalem na nowe spelle!
Zaglosowalem dlatego ze by zawaliscie bylo uciekac od mocnych stworów itp :P (potrzebny do pk ^^)
Dla mnie ten konkurs podejzany bo chyba cip soft chce nas FaccóW zachencic do kupna PaccA :P
A oni myslicie zrobili cos by dla faccóW??
Wydaje im sie ze
FacC nOOb's
PacC cOOl
NIGDY BY NIC NIE ZROBILI TYLKO IM PACCOWIE W GLOWIE!!!
ONI ZACHENCAJA NOWYMI TERENAMI DLA PACCÓW
LUDZIE PRZECIEZ TO TYLKO GRA PO CO NAM PACC??
(chyba ze ktos bogaty rozumiem :P)
Ale ogulnie lipka :P:D

rads0n 28-06-2006 15:34

nie kupiłem i nie zamierzam kupic... po co mam wydawac 90zł++ na pacc skoro jest tyle o wiele bardziej rozbudowanych płatnych gier np WoW przy ktorym tibia mogla by byc jego mobilna mapką ;p tak wiec moj vot: none

Etoric 28-06-2006 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rads0n
nie kupiłem i nie zamierzam kupic... po co mam wydawac 90zł++ na pacc skoro jest tyle o wiele bardziej rozbudowanych płatnych gier np WoW przy ktorym tibia mogla by byc jego mobilna mapką ;p tak wiec moj vot: none

hehe co ty wiessz o tibii...o WoWie juz nie mowiąc.
Nie mozna miezyc gier tą samą miarą:]
Tibia
8mb
Gra: Darmowa/Płatna
Obowiązek płacenia: NIE
Łatwośćw kupieniu/sciągnieciu gry: Bezproblemowo
System płatności: Banalny

Wow
4gb
Gra: Płatna
Obowiązek płacenia: Tak
Łatwośc w kupieni/sciagnieciu gry: gra ma blisko 4gb i sie instaluje cholernie dlugo(nie na kazdym kompie działa)..niedosc ze kosztuje 200zeta+to takze trzeba płacić obowiazkowo i w gruncie rzeczy buli sie o wiele wiecej niz za pacca w tibii
System płatności: Dla normalnego smiertelnika bardzo skomplikowany w porownaniu do Tibii

ps. mowie tutaj o globalu WoWa i Tibii.. nie mowie o jakichs prywatnych serwerach.

dwid heros selena 28-06-2006 16:03

ja zaglosowalem za domkami w bo wsumie fajnie go miec dajesz ile chcesz zeczy ludzie moga ogladac je mozesz se kogos zaprosic a jak cie ktos goni to zawsze zwiejesz wiec LUDZIE glosujcie za domkami:cup:

Kalisiok Knight 28-06-2006 16:17

Ludzie! GŁosujcie Na Promocje!!!!!! Bedziecie Wtedy Np> Master Sorcerer A NiekiŚ Tam Sorcerer Bo Żeby Odkryli Faccom Nowe Tereny I Potwory Dla Pacc To WĄtpie!!! A Promocja Dla Facc To Jest Jeszcze CaŁkjem MoŻliwe!!!!!!!!!!!!!!

rads0n 28-06-2006 16:37

Cytuj:

System płatności: Dla normalnego smiertelnika bardzo skomplikowany w porownaniu do Tibii
Rozumiem ze kupienie zlotej karty i wpadanie z nia raz w miesiacu do banku jest tak skomplikowana czynnoscią dla zwykłego śmiertelnika albo raczej dla zwyklego polaka ze z cala pewnoscia nie potrafilby tego zrobic... Oczywiscie gier nie mozna mierzyc ta sama miara ale coz mam wydac 360 zł na pol roku grania w gierke ktora ma ogrom mozliwosci, czy 90 zł na kupke pikseli w ktorej liczba debili i n00bow przekracza srednia krajowa naszego panstwa + emocjonujacy system walki "Klik i wal". Wole jednak pozostac przy Facc chociaz i tak juz jestem retried ;p

kuc1960 28-06-2006 17:25

Thx za domki i czry

Dla mnie to że kolesie PACC mogą więcej niż my WNERWIA MNIE!X(
daltego super by było jak by każdy mial takie same prawa

THX
Nanat Syron
Refugia

Harry Xin 28-06-2006 17:30

Człowieku...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuc1960
Dla mnie to że kolesie PACC mogą więcej niż my WNERWIA MNIE!X(
daltego super by było jak by każdy mial takie same prawa

Wtedy to już nikt by na pewno PACCa nie kupił i Cipsoft by zbankrutował (a taka firma "świadomie" będzie unikała ogłoszenia upadłości). :p

krmichal 29-06-2006 11:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rads0n
Rozumiem ze kupienie zlotej karty i wpadanie z nia raz w miesiacu do banku jest tak skomplikowana czynnoscią

W mbanku jest prościej - nawet z domu nie trzeba się ruszać żeby to wszystko załatwić :D

Vorden 03-07-2006 08:33

moze troche spoznione :P ale ja glosuje na domki i promocja a co idzie za promocja nowe czary :P
peace

Bezelowy 05-07-2006 14:12

Wole ..

Zeby dali nowe tereny i czary to jak dla mnie praktycznie 1/2 pacca.:baby:

Harry Xin 06-07-2006 14:00

Eeee...

Cipsoft to wogóle ujawni wyniki tego głosowania czy nie?

Volwer 29-09-2006 22:15

Ja chce tylko wszystkich outfitów!!

Lenrock 29-09-2006 22:30

fajnie fajnie. tylko po co odswiezasz temat sprzed 3 miesięcy?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01.