![]() |
Ja nie biore udziału w konkursach itp. ponieważ nigdy nie mam szczęścia niedługo kupie sobie pacc i bende miał gwarantowany a tu nie wygram :P :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
www.mmorpg.com |
All
Najlepjej bylo by jak bylo by wszystko:).Ale tak Sie chyba nieda
to moze moglo by byc wiencej terenow.Bo Ta tibia juzsie przeludniai niema gdzie expic .Jeden drugiemu zabija potwory i tak to jest.A oprucz terenow CZARY ZDECYDOWANIE CZARY!!BENDZIE TROCHE LATWIEJ I LEPJEJ!!8o --------------------------------------------------------------------------- TIBIA RULES!! WINDOWS VISTA RULES!! INTERNET RULES!! WSZYSTKO WYMIATA!:) |
Oerta ma racje
Cytuj:
Najlepiej niech wszyscy glosuja na none zeby sie cipy przelamaly i moze powtarzam moze nam cos dadza. (marzenia):(:( |
Ja zaglosowalem na nowe spelle!
Zaglosowalem dlatego ze by zawaliscie bylo uciekac od mocnych stworów itp :P (potrzebny do pk ^^) Dla mnie ten konkurs podejzany bo chyba cip soft chce nas FaccóW zachencic do kupna PaccA :P A oni myslicie zrobili cos by dla faccóW?? Wydaje im sie ze FacC nOOb's PacC cOOl NIGDY BY NIC NIE ZROBILI TYLKO IM PACCOWIE W GLOWIE!!! ONI ZACHENCAJA NOWYMI TERENAMI DLA PACCÓW LUDZIE PRZECIEZ TO TYLKO GRA PO CO NAM PACC?? (chyba ze ktos bogaty rozumiem :P) Ale ogulnie lipka :P:D |
nie kupiłem i nie zamierzam kupic... po co mam wydawac 90zł++ na pacc skoro jest tyle o wiele bardziej rozbudowanych płatnych gier np WoW przy ktorym tibia mogla by byc jego mobilna mapką ;p tak wiec moj vot: none
|
Cytuj:
Nie mozna miezyc gier tą samą miarą:] Tibia 8mb Gra: Darmowa/Płatna Obowiązek płacenia: NIE Łatwośćw kupieniu/sciągnieciu gry: Bezproblemowo System płatności: Banalny Wow 4gb Gra: Płatna Obowiązek płacenia: Tak Łatwośc w kupieni/sciagnieciu gry: gra ma blisko 4gb i sie instaluje cholernie dlugo(nie na kazdym kompie działa)..niedosc ze kosztuje 200zeta+to takze trzeba płacić obowiazkowo i w gruncie rzeczy buli sie o wiele wiecej niz za pacca w tibii System płatności: Dla normalnego smiertelnika bardzo skomplikowany w porownaniu do Tibii ps. mowie tutaj o globalu WoWa i Tibii.. nie mowie o jakichs prywatnych serwerach. |
ja zaglosowalem za domkami w bo wsumie fajnie go miec dajesz ile chcesz zeczy ludzie moga ogladac je mozesz se kogos zaprosic a jak cie ktos goni to zawsze zwiejesz wiec LUDZIE glosujcie za domkami:cup:
|
Ludzie! GŁosujcie Na Promocje!!!!!! Bedziecie Wtedy Np> Master Sorcerer A NiekiŚ Tam Sorcerer Bo Żeby Odkryli Faccom Nowe Tereny I Potwory Dla Pacc To WĄtpie!!! A Promocja Dla Facc To Jest Jeszcze CaŁkjem MoŻliwe!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytuj:
|
Thx za domki i czry
Dla mnie to że kolesie PACC mogą więcej niż my WNERWIA MNIE!X(
daltego super by było jak by każdy mial takie same prawa THX Nanat Syron Refugia |
Człowieku...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
moze troche spoznione :P ale ja glosuje na domki i promocja a co idzie za promocja nowe czary :P
peace |
Wole ..
Zeby dali nowe tereny i czary to jak dla mnie praktycznie 1/2 pacca.:baby:
|
Eeee...
Cipsoft to wogóle ujawni wyniki tego głosowania czy nie?
|
Ja chce tylko wszystkich outfitów!!
|
fajnie fajnie. tylko po co odswiezasz temat sprzed 3 miesięcy?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |