![]() |
Boże wychodzi na to ,że wszyscy piją dla szpanu,przejebane ;(
ludzie pijący dla szpanu-marny odsetek,ludzie nie dojrzali po prostu idioci... wracając do upałów u nas jest cieplej niż w Turcjii hehe |
Cytuj:
mocny wiatraczek >> 30*C |
Ja bym duzo dal zeby sie ochlodzilo...w takie upaly ciezko w pile grac :/ A bez pilki zyc nie moge ;(
Naszczescie niedlugo nad morze wiec...sie troche ochlodze :) Pozdrawiam Mathaar |
Podlaskie=Upaly
Ja to jade sobie do dziadkow nad rzeke, biore kumpli, czasem rowerami jedziemy, kupuje se z 6 coca-coli, wkladam na 1-2godziny do zamrarzarki, ide nad rzeke, kompie sie, pozniej gram w pile i pije COCA-COLE! @PiXik Widzisz, ja nie mowie ze pije browca, nie chwale sie ze mam 20lat, choc nie mam. Nie wiem po co ludzie tu szpanuja. @Exodus tak, to nie chwalenie sie. Ale wiele osob co nie ma nawet 16 lat to grzeczne coreczki/synkowie a pier***a tu ze pija browce, pala skrety itp. Oto CHYBA Pixikowi chodzilo. |
btw.oglądając wiadomości widze ,że w krajach w których były upały intesywne teraz ciężarówki stają na drogach bo nie da się jeździć po jeziorze ;)
więc cieszmy się póki możemy bo jak będzie deszcz to znowu lament się zacznie;)odstawcie tibie komputer i korzystajcie;) |
A ja o 11 codziennie wsiadam na rower i jeżdzę aż mi sił zabraknie... I wiecie co? Nawet tego gorąca tak bardzo nie czuć. Pęd robi swoje.
|
Cytuj:
|
Codziennie 8 Coli + inne napoje dla mnie i kuzyna styka ;pp W sumię problemów z wypiciem jakiegoś browara (kuzyn ma 18) by nie było, ale już nie piję (chociaż dużo nigdy nie piłem, nawet pijany porządnie nie byłem z czego nawet zadowolony jestem; po prostu 1-2 piwa z kumplami podczas rozmowy). Picie dla szpanu sux.
|
No u mnie jak sa upaly to sprzedzam milo czas z przyjaciolmi nad jeziorkiem(bardzo brudnym) :p. Oglnie nie przeszkadzaja mi upaly,wole to niz w zime minus iles tam stopni i ten syfiasty snieg jak ktos wspomnial kilka postow wyzej. Pozdro all :D
|
Cytuj:
Speszyl for ju. |
W Bełchatowie jest cały czas gorąco. Jak wczoraj usłyszałem, że będzie burza to się bardzo ucieszyłem! Chłodzie się wiatrakiem i pepsi i jest giters. W sumie wy możecie jeździc sobie nad jezioro czy coś, no właśnie a ja nie moge zbytnio, bo mam noge w gipsie. :(
|
Cytuj:
Wymysl cos bardziej prawdopodobnego. @nalog Dobrze gadasz. Mnie wujek przewiozl motorem, ja bylem bez koszuli. Jejku, jak zimno ... brrrrrrrr..... Sprobojcie na tym rowerze. Ale sie rozpedzcie i do jeziora albo do rzeki z rowerem wleccie. To jest suuuuuper :) Sorki "naloG" :) Przyokazji myje sie rower! @Offtop Co odp Bofejdo? xD |
Cytuj:
BTW. Mój nick to nalog a nie naloq. |
każdy robił , robi i będze robił co zechce i niech tak pozostanie.
a pogoda straszna ... uff jeszcze na treningu to już wogole - koszulka taka przepocona że możnaby wydżymnąć - podobno klimat sie zmienia więc całkiem możliwe, że za kilka pokolen Polacy będa musieli przełączyc się ' na tryb nocny'. |
Nie wiem jak dla was , ale np. dla mnie uczucie po kilku piwach jest przyjemne(faza,bania plx ?) wiec moze pomysleliscie ze wiele osob tez pije z tego powodu , teraz pewnie cała banda mnie zwyzywa ze szpanuje ale dobra n/c
|
Ja zas mam prozaiczny problem - jak nie otworze okna, to jest cieplo jak meski narzad plciowy.. A jak otworze, to naleca znowu jakies owadziska roznorakie. Musze sobie siatke na okno skombinowac.
Na cieplo jest jedna sprytnawa metoda. Wsadzic pare butelek wody do lodowki, odczekac jakas.. godzinke, i wyjac. Smacznego. Mozna tak zrobic z cola/piwem/etc, jak sie ma ;] |
Ja w takie upały wączam sobie wiatraczek w domku i dmucham sobie w twarz i gra muzyka :D
|
Nie zapominajcie, ze mowimy tu o morderczych upalach, a nie o tym komu wolno pic alkohol, a komu nie.
|
W takie upały najlepiej smakuje zmrożona Pepsi (Coca-Cola to syf). Pepsi Bogiem, Coca-Cola wrogiem xD Do tego dochodzi codziennie jeziorko od 14 do 21, tamze grill or sth. Ogolnie nie narzekam na upały, jedyne co mi sie w nich nie podoba to to, ze w nocy sie czlowiek poci na maxa, bo goraco :/ Pzodro!
Ps. Alkohol w te goraczki jest bardzo niewskazany... ;) |
Zmrożona pepsi and soda water ROX ! U nas w Wesołej są upały niemiłosierne, ja mam ich już trochę dosyć. Dobrym sposobem na upał jest chodzenie na basen :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |