Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Mordercze upały;/ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82580)

PiXik 06-07-2006 23:04

Boże wychodzi na to ,że wszyscy piją dla szpanu,przejebane ;(
ludzie pijący dla szpanu-marny odsetek,ludzie nie dojrzali po prostu idioci...
wracając do upałów u nas jest cieplej niż w Turcjii hehe

Vil 06-07-2006 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knocik
(Lesny Dzban OFKORZ)

cavalier >> lesny dzban

mocny wiatraczek >> 30*C

Mathaar 06-07-2006 23:10

Ja bym duzo dal zeby sie ochlodzilo...w takie upaly ciezko w pile grac :/ A bez pilki zyc nie moge ;(

Naszczescie niedlugo nad morze wiec...sie troche ochlodze :)

Pozdrawiam
Mathaar

Vandoz 07-07-2006 21:37

Podlaskie=Upaly
Ja to jade sobie do dziadkow nad rzeke, biore kumpli, czasem rowerami jedziemy, kupuje se z 6 coca-coli, wkladam na 1-2godziny do zamrarzarki, ide nad rzeke, kompie sie, pozniej gram w pile i pije COCA-COLE!

@PiXik
Widzisz, ja nie mowie ze pije browca, nie chwale sie ze mam 20lat, choc nie mam.
Nie wiem po co ludzie tu szpanuja.

@Exodus
tak, to nie chwalenie sie.
Ale wiele osob co nie ma nawet 16 lat to grzeczne coreczki/synkowie a pier***a tu ze pija browce, pala skrety itp.
Oto CHYBA Pixikowi chodzilo.

PiXik 07-07-2006 23:16

btw.oglądając wiadomości widze ,że w krajach w których były upały intesywne teraz ciężarówki stają na drogach bo nie da się jeździć po jeziorze ;)
więc cieszmy się póki możemy bo jak będzie deszcz to znowu lament się zacznie;)odstawcie tibie komputer i korzystajcie;)

nalog 07-07-2006 23:49

A ja o 11 codziennie wsiadam na rower i jeżdzę aż mi sił zabraknie... I wiecie co? Nawet tego gorąca tak bardzo nie czuć. Pęd robi swoje.

Exodus 08-07-2006 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vandoz
@PiXik
Widzisz, ja nie mowie ze pije browca, nie chwale sie ze mam 20lat, choc nie mam.
Nie wiem po co ludzie tu szpanuja.

Nie chwal sie ze pijesz Coca Cole ja juz wole zimne mleko...(to ze ktos powie ze pije piwo to nie chwalenie sie , bo czym tu sie chwalic ? a co do zimnego mleka to jest zaj.ebiste ; ] )

ripper 08-07-2006 00:59

Codziennie 8 Coli + inne napoje dla mnie i kuzyna styka ;pp W sumię problemów z wypiciem jakiegoś browara (kuzyn ma 18) by nie było, ale już nie piję (chociaż dużo nigdy nie piłem, nawet pijany porządnie nie byłem z czego nawet zadowolony jestem; po prostu 1-2 piwa z kumplami podczas rozmowy). Picie dla szpanu sux.

.:Marta:. 08-07-2006 09:18

No u mnie jak sa upaly to sprzedzam milo czas z przyjaciolmi nad jeziorkiem(bardzo brudnym) :p. Oglnie nie przeszkadzaja mi upaly,wole to niz w zime minus iles tam stopni i ten syfiasty snieg jak ktos wspomnial kilka postow wyzej. Pozdro all :D

Shanhaevel 08-07-2006 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knocik
Skoro lubisz zakladac kapcie to GZ

Ironia - wypowiedź na temat, który w sposób oczywisty jest tematem negatywnym, wyrażona celowo dla kontrastu w sposób pozytywny i aprobujący, mająca przez to wydrwić dany temat, np. jakąś sytuację lub osobę.

Speszyl for ju.

Vekegi 08-07-2006 11:00

W Bełchatowie jest cały czas gorąco. Jak wczoraj usłyszałem, że będzie burza to się bardzo ucieszyłem! Chłodzie się wiatrakiem i pepsi i jest giters. W sumie wy możecie jeździc sobie nad jezioro czy coś, no właśnie a ja nie moge zbytnio, bo mam noge w gipsie. :(

Vandoz 08-07-2006 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bofedojo
O boze... a jesli ktos pije bedac pelnoletnim to wedlug Ciebie nie dla szpanu, ale juz jest dorosly i se moze? Co robi ta roznica 3 lat? To, ze sie ocenia ludzi z gory? Skad Ty kobieta lekkich obyczajówa mozesz wiedziec, ze kazdy mlody pije dla szpanu?... Ja ogolnie nie pijam taniego wina... normalne od czasu do czasu do kolacji etc...

Tak, w upaly pijesz piwo, pewnie jeszcze przy rodzicach, pozniej palisz skreta i dmuchasz dymem mamie w twarz, idziesz do sklepu, kupujesz dynks, dajesz tacie i razem pijecie? I tak mija kolacja?
Wymysl cos bardziej prawdopodobnego.

@nalog
Dobrze gadasz.
Mnie wujek przewiozl motorem, ja bylem bez koszuli.
Jejku, jak zimno ... brrrrrrrr.....

Sprobojcie na tym rowerze.
Ale sie rozpedzcie i do jeziora albo do rzeki z rowerem wleccie.
To jest suuuuuper :)
Sorki "naloG" :)
Przyokazji myje sie rower!

@Offtop
Co odp Bofejdo? xD

nalog 08-07-2006 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vandoz
@naloq
Dobrze gadasz.
Mnie wujek przewiozl motorem, ja bylem bez koszuli.
Jejku, jak zimno ... brrrrrrrr.....

Sprobojcie na tym rowerze.
Ale sie rozpedzcie i do jeziora albo do rzeki z rowerem wleccie.
To jest suuuuuper :)

Tak, to jest dobre. Testowałem to swoim starym rowerem. :)

BTW. Mój nick to nalog a nie naloq.

Metanabol 08-07-2006 17:03

każdy robił , robi i będze robił co zechce i niech tak pozostanie.

a pogoda straszna ... uff jeszcze na treningu to już wogole - koszulka taka przepocona że możnaby wydżymnąć - podobno klimat sie zmienia więc całkiem możliwe, że za kilka pokolen Polacy będa musieli przełączyc się ' na tryb nocny'.

Exodus 08-07-2006 21:03

Nie wiem jak dla was , ale np. dla mnie uczucie po kilku piwach jest przyjemne(faza,bania plx ?) wiec moze pomysleliscie ze wiele osob tez pije z tego powodu , teraz pewnie cała banda mnie zwyzywa ze szpanuje ale dobra n/c

Wikt 08-07-2006 22:58

Ja zas mam prozaiczny problem - jak nie otworze okna, to jest cieplo jak meski narzad plciowy.. A jak otworze, to naleca znowu jakies owadziska roznorakie. Musze sobie siatke na okno skombinowac.

Na cieplo jest jedna sprytnawa metoda. Wsadzic pare butelek wody do lodowki, odczekac jakas.. godzinke, i wyjac. Smacznego.
Mozna tak zrobic z cola/piwem/etc, jak sie ma ;]

Choke 09-07-2006 11:35

Ja w takie upały wączam sobie wiatraczek w domku i dmucham sobie w twarz i gra muzyka :D

Shinjix 09-07-2006 12:15

Nie zapominajcie, ze mowimy tu o morderczych upalach, a nie o tym komu wolno pic alkohol, a komu nie.

Grue 09-07-2006 12:28

W takie upały najlepiej smakuje zmrożona Pepsi (Coca-Cola to syf). Pepsi Bogiem, Coca-Cola wrogiem xD Do tego dochodzi codziennie jeziorko od 14 do 21, tamze grill or sth. Ogolnie nie narzekam na upały, jedyne co mi sie w nich nie podoba to to, ze w nocy sie czlowiek poci na maxa, bo goraco :/ Pzodro!

Ps. Alkohol w te goraczki jest bardzo niewskazany... ;)

Max121 09-07-2006 12:51

Zmrożona pepsi and soda water ROX ! U nas w Wesołej są upały niemiłosierne, ja mam ich już trochę dosyć. Dobrym sposobem na upał jest chodzenie na basen :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54.