![]() |
Ja znam skinów NR. Skin SHARP to nie skin... Taka jest moja opinia...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@edit Jasne że moje zdanie a czyje mogło by być? Nie wystawie ci żadnej notki a z gg nie korzystam od 3 (conajmniej)miesiecy. |
Czy jestem głupi czy nie to już tylko twoja opinia, ale notke możesz napisać. Nie obraże się. Tyle ludzi już mnie tutaj nienawidzi że aż się tym przestałem przejmować. Ah, magia internetu. :)
Każdy z was może mi napisać notke! A co! :) Jest po pólnocy, wódka się leje, białe Opole szaleje. xD @edit: Jak chcesz Tasiorze to zapraszam do dalszje polemiki na gadu. |
Oryginalnie napisane przez [email protected]
Klimmek Nie jest w Młodzieży Wszechpolsiej MY mamy inne zdania na niekóre tematy i niepopieramy faszyzmu , nazizmu ani komunizmu jesteśmy temu przeciwni. Cytuj:
Roman Dmowski - Myśli nowoczesnego Polaka Roman Dmowski - Nasz Patriotyzm Karol Wojtyła - Miłość i odpowiedzialność Roman Giertych - Kontrewolucja Młodych Roman Dmowski - Kościół, Naród, Państwo tu macie do pobrania te książki i wiele innych http://www.mwslask.boo.pl/download.p...action=display A nie z książki Adolfa Hitlera - Mein Kampf (Moja walka) |
Cytuj:
Nie odpowiadaja mi jego poglady, a zaskoczyla mnie obecnosc ksiazki Karola Wojtyly. Co sprawilo ze sie tam pojawila? Cieszy mnie rowniez fakt ze nie popieracie nazizmu czy faszyzmu. |
Roman Dmowski był pierdolonym antysemitą (uważał, że Żydzi mieszkający w Polsce nie powinni miec głosu w wyborach [różnica między nim a Hitlerem jest taka, że Dmowski nie miał kasy na obozy]) a JP2 pewnie byłby zachwycony że nazisici wzorują sie na jego dziełach.
@edit:Cztery, na pięc ksiązek-wzorów, są napisane przez naziste i mówisz mi że nie macie nic z nazizmem wspólnego? Z resztą art. w konstytucji zbraniający nazizmu o niczym nie świadczy. |
Cytuj:
Nawet Konstytucja Reczypospolitej Polskiej mówi że : Rozdział I RZECZPOSPOLITA Art. 13. Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa. |
Jakby was interesowała biografia Roman Dmowskiego tu macie linki :
http://pl.wikipedia.org/wiki/Roman_Dmowski http://www.romandmowski.pl/ |
@up
Jakby kogokolwiek interesowała czyjaś biografia, na pewno bez problemu odnalazłby ją na googlach/wikipedii B) ------- Tak w ogóle ciekawi mnie to, że MW wysuwa postulaty o maturę z religii, a sama nie pojmuje najważniejszego przesłania jakie płynie z wiary chrześcijańskiej - miłości i poszanowania dla bliźniego OBOJĘTNIE jakim by był. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
odp b: a do USA emigrować to już nie jest źle... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@cytat: stary, popier**liło cię czy co? Czy twoim zdaniem w Holandii/Anglii/Hiszpani "lobby gejowskie czycha na rząd i państwo by je zniszczyć u podstaw"?! Dla twojej jasnej informacji kościuł jak się nie mylę NIGDY nie poprze homoseksualizmu... adopcji raczej się nie doczekają, bo to będzie zdeczka nie tego... a po trzecie, skąd tyle o tym wiesz? ;) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A co do książki JPII, może jakoś ci uciekł gdzieś jej tytół... Cytuj:
Romek chce stworzyć obozy dla homoseksualistów, to naprawde nie są objany nazizmu, to tylko czysty buddyzm... koniec ripostowania, czas na moje 3 gr: Patriotyzm - jestem za, chyba nie ma nic lepszego jak szanowanie swojej ojczyzny, co nie znaczy, że musimy tutaj mieszkać. Patriota tutaj, a patriota w Chicago to chyba taki sam patriota... Nacjonalizm - jestem przeciw, wszystko ma swoje granice, nie można byc tak ślepym i zadufanym w swoim państwie, by dyskryminować inne narodowości bo ktoś urodził się ni po tej stronie odry/bugu co trzeba... |
Cytuj:
Nie bede ukrywal: nie jestem w temacie. Byc moze dlatego, ze nie interesuje sie Giertychami, Dmowskimi, Skinheadam i pochodnymi. Nie interesuje sie tez polska historia ani patriotyzmem, bo nie czytalem zadnych ksiazek Dmowskiego, ale jedno moge powiedziec: jezeli w swoich pogladach bedziemy rozdzielac ludzi na Polakow, Zydow, Homoseksualistow itp., to ja dziekuje za taka "milosc do Ojczyzny". |
Jestem patriotą i myślę, że mogę być z tego dumny ;d Ale napewno nie jestem nacjonalistom :P
@Ppa: Cytuj:
Cytuj:
IMHO uważam twoje posty za jeden wielki, soczysty stek bzdur. btw. wyjaśnij mi, czym jest ten "patryjotyzm"? @zajac: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Klimmek: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
No i dalej nie odpowiedziales, kim byl wg cIEBIE Romko Dmowski i Józko PiłdudSki i co oni takiego wielkiego dla tej tWOJEJ ojczyzny zrobili.. Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Klimek: nie musze przebywac z idiotami, zeby wiedziec, ze sa idiotami. Prebywales kiedys z pedalem? Pewnie nie. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
po 2. Człowieku jesteś śmieszny...Wiesz jak bardzo na Zachodzie potrzebni są informatycy?? Tacy lekarz też wyjeżdzają i jeszcze nie słyszałem aby któryś sprzątał śmietniki albo parkingi wszyscy dostają prace która pozwala im utrzymać dom rodzine i nie martwic sie o jutro a w Polsce?? |
Cytuj:
@Ppa Nie uważasz sie za polaka? To wypie%%alaj ! Sam jesteś nazistą i homofobem Nawet jak by sam Lepper rządził polską To polakiem sie urodziłeś (Bo chyba w polsce,nie?) I powinieneś być z tego dumny Anyway skąd wiesz ze zdasz te studia? A jak niezdasz? Jak niezdasz nawet (hmm) 3 klasy gimnazjalnej? Nie rób sobie zbyt wielkich planów na przyszłość ;) |
Cytuj:
Po 2 nie obrażaj mnie naucz się kultury !!!!!!!!! Po 3 nie mamy nic wspólniego i nie popieramy( jesteśmy przeciwni) nazizmowi i komunizmowi Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Z Hitlera był taki Nacjonalista jak z Sharona antysemita! Socjalizm niegdy nie idzie w parze z Nacjonalizmem!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:35. |