Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wyniki Konkursu SMS – I edycja. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=83207)

Don Torpedos 02-07-2006 16:43

na wygraną w Frankenstein competition pewno nie mam nawet co liczyć ;/

malypietroo 02-07-2006 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Jeremiasz
Jak bys chcial wiedziec to nie sciemniam ... wyslalem cos kolo tyle i to wlasnie mnie dziwi ... dlaczemu mialbym nie wyslac jak tu koles wyzej pisze ze wyslal 18 esów ale nie za swoje pieniadze ? Moze ja tez tak wyslalem ... wiec jesli nie wierzysz to nie wierz i lepiej sie moze juz nie wypowiadaj na ten temat... Ja tylko chce znac odpowiedz na moje pytanie !

"Dlatemu" że to kompletna głupota. Zamiatast tyle wydawać mogłeś sobie spokojnie PACCa kupić!! A jeśli rzeczywiście wysłałeś, to jesteś conajmniej dziwny...

@Elex: Coś mi sie nie chce wierzyć. Masz kase żeby doładować konto (zapłacić tyle, w wypadku abonamentu), a nie masz żeby sobie wyłożyć na PACCa ;)?? Skoro go rzeczywiście stać na to by tak przepłacić, to n/c. Ale nie wierze w to. po 1: zobacz jak mi odpowiedział, po 2 każdy może powiedzieć że tyle wysłał, mimo iż jest to niezgodne z prawdą.;) To może rowziązać tylko Tyszq (tak mu chyba jest :P) odpowiaqdając nam ile wysłał SMSów ;)

sir'zizu 02-07-2006 19:15

Moim skromnym zdaniem wysyłaniu większej ilości smsow niz 15 to czysta głupota, ponieważ to juz jest wartosc 90 zł czyli jeszcze 5-teczka i macie pacca. Teraz troszke zmienił sie cennik wiec sami pogłówkujcie.
Ja w tej edycji wezmę też udział, lecz wesprę tibia.pl jedynie 1 smskiem :( , ponieważ malutko na koncie... Pewnie większość zwycięzców I edycji nie wysłała zbyt wielu smsow. Oczywiscie wiem ze to dobrze ze jest taka walka bo to tylko pomoze w polepszaniu stronki, servera itp, ale dla mnie to troszke głupie wysyłać +15 sms.
Pozdrawiam all

amazinG 02-07-2006 19:23

Moim zdaniem wystarczy mała ilość sms by wygrać. Zalezy to od szczęścia oczywiście ;) Przecież będzie ten konkurs co 2 tyg., więc 1 SMS jest wystarczający by sprawdzic swoje szczęście w każdej edycji. pozdro

Harry Xin 02-07-2006 19:34

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez amazinG
Moim zdaniem wystarczy mała ilość sms by wygrać. Zalezy to od szczęścia oczywiście ;) Przecież będzie ten konkurs co 2 tyg., więc 1 SMS jest wystarczający by sprawdzic swoje szczęście w każdej edycji. pozdro

Niby tak ale im więcej SMS tym większa szansa na wygraną. :p

Megallion 02-07-2006 21:47

Ja wysle sms z ojca komórki bo tak to idzie na firme (ktora jest jego) i rachunki za telefon siegaja okolo 500-1000 pln i pozwoli mi na kilka sms ale wysle jednego poniewaz chce sprawdzic swoje szczescie (:

notop 02-07-2006 21:57

zastanawiam sie czyje to chary,a raczej ktorych adminow lub organizatorow konkursu;]

malypietroo 02-07-2006 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
zastanawiam sie czyje to chary,a raczej ktorych adminow lub organizatorow konkursu;]

eee nie sądze żeby sobie pozwolili na takie coś... Przecież oni mają z tego zysk, więc dlaczego mieliby oszukiwać... :)

Metal Slug Rox 02-07-2006 23:12

Konkurs

Tyszq no napisz wkoncu ile sms poszlo :P bo ja wszytskie 7 stron tego tematu przelecialem i mysalem ze na nastepnej stronie znajde odpowiedz na te pytanie i nic dojechalem do konca i lipa :( duzo ludzi jest ciekawych tego :P aha a moze mi ktorys z adminow napisac ile wyslano sms na ten konkurs ? byl jakis licznik moze co to liczyl :P ? jestem ciekaw tego tak samo jak ilosc sms tyszq :D PLZ odp. :) PACC ROX :D

amazinG 02-07-2006 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Metal Slug Rox
Tyszq no napisz wkoncu ile sms poszlo :P bo ja wszytskie 7 stron tego tematu przelecialem i mysalem ze na nastepnej stronie znajde odpowiedz na te pytanie i nic dojechalem do konca i lipa :( duzo ludzi jest ciekawych tego :P aha a moze mi ktorys z adminow napisac ile wyslano sms na ten konkurs ? byl jakis licznik moze co to liczyl :P ? jestem ciekaw tego tak samo jak ilosc sms tyszq :D PLZ odp. :) PACC ROX :D

Regulamin:

9. Ze względu na umowę podpisaną z dostawcą usługi Tibia.pl nie może udostępniać danych dotyczących ilości wysłanych SMSów.

... więc na pytanie o ilosc sms wyslanych na konkurs odpowiedzialem, a jesli chodzi o Tyszeq to sam bylbym ciekaw ile wyslal nie? ;) Ale pewnie zostawi to w tajemnicy ... :p

pijany rolnik 02-07-2006 23:29

moze za nastepnym razem sie uda

Tyszeq 02-07-2006 23:47

dokładnie :P jest to tajemnica :] dlaczego? nieważne xPPP pozdr!

peonek 03-07-2006 00:01

PACC i tak juz wyslany to mozesz powiedziec :P

Jest sposob na kupienie PACC taniej jesli jestes w Simplusie co sie wiaze z ryzykiem :P !
W simplusie jesli doladujesz konto za 150zl otrzymujesz 30zl gratis, czyli masz razem 180zl. Wysylasz 47 sms, 3.66 zl x 47 = 172.02 zł Czyli dajesz 2.02 zł Tibia.pl xD Jesli wyslales najwiecej sms to wygrywasz PACC i masz na koncie jeszcze 7 zlotych 98 groszy, za ktore mozesz wyslac jeszcze te dwa sms dla pewnosci, zeby wygrac :P
Czyli za 150 zl i przy odrobinie szczescia mozna miec PACC :P
Pisze to jaka zwykla ciekawostke :P Sam wolalbym kupic PACC normalnie i pewnie... :D

Macia 03-07-2006 01:13

Tia .. a swistak siedzi i zawija je w te sreberka.

Trzeba bylo czytac wypowiedzi tych "krzykaczy" co twierdza ze wysylanie jest "be".
W zasadzie to pogratulowac obecnie obnizki ceny bo tanszy sms = wiecej wyslanych smsow = nadplata u niektorych co sie spazeruja na obnizke.

Macia 03-07-2006 01:20

I na koniec pytanko odnosnie zwyciescow i startujacych:

"8. W konkursie mogą brać jedynie osoby pełnoletnie, oraz osoby, które uzyskały zgodę rodzica lub opiekuna."

Zakladam ze niepelnoletni beda mieli to zaswiadczenie to raz, a wysylajacy niepelnoletni sobie je zalatwia zanim wysla sms'a ...
Ciekawe czy kto to sprawdzi.

notop 03-07-2006 04:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez malypietroo
eee nie sądze żeby sobie pozwolili na takie coś... Przecież oni mają z tego zysk, więc dlaczego mieliby oszukiwać... :)

jasne nawet sedziowie na mistrzostwach maja kase ze sie w pale niemeisci a biora jescze wiecej to dlaczego tutaj mieliby byc uczciwi,w polakow uczciwych to ja pzrestalem wierzyc od 80 roku

pijany rolnik 03-07-2006 09:41

moze nastepnym razem sie uda

Kuvith 03-07-2006 10:23

Hehe, samy low lvle, widać że nikt lepszy się w takie bzdety nie bawi. ^^

Tyszeq 03-07-2006 10:39

notop bez przesady :/ .. a 34 to jest low level? : P bo dla mnie nie :D

Smyrdek 03-07-2006 11:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuvith
Hehe, samy low lvle, widać że nikt lepszy się w takie bzdety nie bawi. ^^

Lol żebyś się nieździwił ja mam 64 knighta i wysłałem 2 esy
Mine friends 75 ek też wysłał
Tyle Że TIBIA.PL I TIBIA.ORG.PL NIEWSPOMAGAJA GRACZY WYSOKO LVL'YCH TYLKO WLASNIE TAKIE OD 10-35!
A ZAŁOŻE SIĘ ŻE I ZNAJDZIE SIĘ 90LVL KTÓRY WYSYŁAŁ ESA :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48.