![]() |
na wygraną w Frankenstein competition pewno nie mam nawet co liczyć ;/
|
Cytuj:
@Elex: Coś mi sie nie chce wierzyć. Masz kase żeby doładować konto (zapłacić tyle, w wypadku abonamentu), a nie masz żeby sobie wyłożyć na PACCa ;)?? Skoro go rzeczywiście stać na to by tak przepłacić, to n/c. Ale nie wierze w to. po 1: zobacz jak mi odpowiedział, po 2 każdy może powiedzieć że tyle wysłał, mimo iż jest to niezgodne z prawdą.;) To może rowziązać tylko Tyszq (tak mu chyba jest :P) odpowiaqdając nam ile wysłał SMSów ;) |
Moim skromnym zdaniem wysyłaniu większej ilości smsow niz 15 to czysta głupota, ponieważ to juz jest wartosc 90 zł czyli jeszcze 5-teczka i macie pacca. Teraz troszke zmienił sie cennik wiec sami pogłówkujcie.
Ja w tej edycji wezmę też udział, lecz wesprę tibia.pl jedynie 1 smskiem :( , ponieważ malutko na koncie... Pewnie większość zwycięzców I edycji nie wysłała zbyt wielu smsow. Oczywiscie wiem ze to dobrze ze jest taka walka bo to tylko pomoze w polepszaniu stronki, servera itp, ale dla mnie to troszke głupie wysyłać +15 sms. Pozdrawiam all |
Moim zdaniem wystarczy mała ilość sms by wygrać. Zalezy to od szczęścia oczywiście ;) Przecież będzie ten konkurs co 2 tyg., więc 1 SMS jest wystarczający by sprawdzic swoje szczęście w każdej edycji. pozdro
|
lol
Cytuj:
|
Ja wysle sms z ojca komórki bo tak to idzie na firme (ktora jest jego) i rachunki za telefon siegaja okolo 500-1000 pln i pozwoli mi na kilka sms ale wysle jednego poniewaz chce sprawdzic swoje szczescie (:
|
zastanawiam sie czyje to chary,a raczej ktorych adminow lub organizatorow konkursu;]
|
Cytuj:
|
Konkurs
Tyszq no napisz wkoncu ile sms poszlo :P bo ja wszytskie 7 stron tego tematu przelecialem i mysalem ze na nastepnej stronie znajde odpowiedz na te pytanie i nic dojechalem do konca i lipa :( duzo ludzi jest ciekawych tego :P aha a moze mi ktorys z adminow napisac ile wyslano sms na ten konkurs ? byl jakis licznik moze co to liczyl :P ? jestem ciekaw tego tak samo jak ilosc sms tyszq :D PLZ odp. :) PACC ROX :D
|
Cytuj:
9. Ze względu na umowę podpisaną z dostawcą usługi Tibia.pl nie może udostępniać danych dotyczących ilości wysłanych SMSów. ... więc na pytanie o ilosc sms wyslanych na konkurs odpowiedzialem, a jesli chodzi o Tyszeq to sam bylbym ciekaw ile wyslal nie? ;) Ale pewnie zostawi to w tajemnicy ... :p |
moze za nastepnym razem sie uda
|
dokładnie :P jest to tajemnica :] dlaczego? nieważne xPPP pozdr!
|
PACC i tak juz wyslany to mozesz powiedziec :P
Jest sposob na kupienie PACC taniej jesli jestes w Simplusie co sie wiaze z ryzykiem :P ! W simplusie jesli doladujesz konto za 150zl otrzymujesz 30zl gratis, czyli masz razem 180zl. Wysylasz 47 sms, 3.66 zl x 47 = 172.02 zł Czyli dajesz 2.02 zł Tibia.pl xD Jesli wyslales najwiecej sms to wygrywasz PACC i masz na koncie jeszcze 7 zlotych 98 groszy, za ktore mozesz wyslac jeszcze te dwa sms dla pewnosci, zeby wygrac :P Czyli za 150 zl i przy odrobinie szczescia mozna miec PACC :P Pisze to jaka zwykla ciekawostke :P Sam wolalbym kupic PACC normalnie i pewnie... :D |
Tia .. a swistak siedzi i zawija je w te sreberka.
Trzeba bylo czytac wypowiedzi tych "krzykaczy" co twierdza ze wysylanie jest "be". W zasadzie to pogratulowac obecnie obnizki ceny bo tanszy sms = wiecej wyslanych smsow = nadplata u niektorych co sie spazeruja na obnizke. |
I na koniec pytanko odnosnie zwyciescow i startujacych:
"8. W konkursie mogą brać jedynie osoby pełnoletnie, oraz osoby, które uzyskały zgodę rodzica lub opiekuna." Zakladam ze niepelnoletni beda mieli to zaswiadczenie to raz, a wysylajacy niepelnoletni sobie je zalatwia zanim wysla sms'a ... Ciekawe czy kto to sprawdzi. |
Cytuj:
|
moze nastepnym razem sie uda
|
Hehe, samy low lvle, widać że nikt lepszy się w takie bzdety nie bawi. ^^
|
notop bez przesady :/ .. a 34 to jest low level? : P bo dla mnie nie :D
|
Cytuj:
Mine friends 75 ek też wysłał Tyle Że TIBIA.PL I TIBIA.ORG.PL NIEWSPOMAGAJA GRACZY WYSOKO LVL'YCH TYLKO WLASNIE TAKIE OD 10-35! A ZAŁOŻE SIĘ ŻE I ZNAJDZIE SIĘ 90LVL KTÓRY WYSYŁAŁ ESA :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48. |