![]() |
Ja lubie wszystkie fieldy i bomby. Fajny jest ubaw jak sie je da pod schody albo pod dziure:)
|
Dla mnie najlepszymi czarami sa: Hmmy ktore kupuje idac na hunty, potem Sdki ktore zawsze warto miec przy sobie, summon creature- nie raz uratowal mi zycie i na koncu uhy. Czasami lubie rowniez uzyc chamelona lub creature ilusion, fajna zabawa ;)
|
uhy juz mi wiele razy ratowly zycie
ale nie wtyle zostaje hmm gfbf i explosion a takze wszelkie exury
|
Najlepszy czar to UE (Ultimate Explosion)!!!!!
Zazdroszcze master sorcerom :) |
Najlepszy czar to Exevo con i exura vita :):)
|
Hmmm, a ja powiem tam. Exevo Gran Mas Vis RuleZ !
|
Undead Legion RuleZ :D:D
|
Enchant Staff
|
Najlepsze
1.UH- jak pk goni albo jakis potwór mocno bije przydaje sie.
2.HMM-tani,szybko sie robi i skuteczny na potwory 3.SD-na demona jak jestes sorkiem,albo drutem nie ma lepszej broni. 4.GFB-jak cie jakies potwory obejedo to pozaluja 5.SUMMON CREATRE-trza sie jakos wspomagac w walce :) |
W sumie to narazie mam 15 lvl i 23 mlvl jako Druid i nie zawiele czarów zdążyłem poużywać na maxa ale moge narazie podzielić je na:
SPONTANICZNE 1st Utamo Vid - jak sie przydaje kiedy chcesz sobie zabic DSa albo Huntera na low-levelu. 2nd Exura Vita - jak nie ma IHa czy UHa to w sam raz. 3th Utevo Lux - praktycznie najbardziej perfidny ale przydaje sie jak idziesz po ciemku po nowym terenie bez torcha. RUNICZNE (moje ulubione) 1st GFB - super roz****. 2nd Adura Vita - UH to po prostu zawsze mi sie przyda. 3 th Adori Gran - mówią że HMM to cienkie jest ale kto go nie używa ;) To narazie tyle sie naużywałem tych czarów. Wszystkie czary które mają zieloną barwę są praktycznie bezużyteczne. No może te w stylu "poison" czasami sie komuś przydadzą. 8o |
exana pox to jest dobry czar :D {swiatlo}
A mam pytanie kto moze cos przywlolywac jaka klasa se moze kupic czar i jak ma mane to se czaruje? |
Cytuj:
przywolywac moze druid i sork.... natomiast pallek(i knight ewentualnie) moze sobie przejac stworka!jak ma mane to se czaruje?[/- tego to nie rozumiem! ;) |
I`m an knight and I say HMM and only HMM
|
Cytuj:
napewno nie exura vita bo np.ja nie mam jej :( |
I miejsce zajmuje(ą) SD i UH
|
Ja najbardziej lubie HMM i XPL jeśli chodzi o runy. A tak normalnie to exura vita, fire wave i energy wave.
|
najfajniejszy jest e wave pozniej sd i exura vita
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:58. |