Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [FURORA] [Taifun Devilry] Najwiekszy loot w historii Tibii??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=83634)

By$iu 06-07-2006 17:55

Eh.. czasem wydaje mi sie, ze co drugi osobnik tego forum nie uzywa tego 'czegos'. Zauwazyliscie moze, ze Taifun robi dziennie 2-2.1 mln exp? Z manasami na wrl to jest na jego lv okolo 8h, a potem moze robic runy ( Jego psychika to juz inna sprawa). Jescze ktos tam zastanawial sie czy mu sie to zwrocilo, otoz tak; Srednio na 100 bp mf jest ~230k lootu w postaci skull sraffow, blue robe i golden armorow, nie liczac gp ( One stanawia 1-2 % lootu).Teraz pytanie skad ja to wiem? Z praktyki, a nie noobowatego gadania "kolega, dziewczyny, matki powiedzial mi, ze jego brata wujek tak mial".

Slownik:

'czegos'- mozg.

Stożek 06-07-2006 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez druidek12
Wniosek z tego, że on gra więcej niż 10h dziennie, może czasami ma po 2h, a następnego dnia 18h? Wg. mnie dzieli swe <br?> konto...

Czasem nawet przez kilka tydzi jest retiret ale to inna sprawa.

Jeszcze cos:
Jak ktos ma zamiar przebic wszystkich PG to dam maly przyklad: typowy miesiac pracy=200h, Najlepszy PG w tym miesiacu=504h(!). Zamiast grac 500h moze lepiej pracowac sobie gdzies na budowie czy cos i zarobic pare tysiecy zlociszy?
Jak macie za malo sily, nie znacie sie na niczym, wygladacie jak maciek z klanu albo macie kompleksy to nawet wtedy nie radze grac w ten syf(dla malo inteligentnych szympansow-MMORPG games). Lepiej sie(powiem to 1st raz w zyciu!) pouczyc i moze za kilka lat zdacie sobie sprawe ze postac rozwijana przez kilkanasicie tysiecy godzin jest niczym (kilka tys. dolarow).
Jak koniecznie musicie byc w czyms najlepsi to lepiej zabrac sie za malo znanz sport.

Pan Jordi 06-07-2006 18:54

@Sharowanie

Ja nie mogę ale wy głupoty piszecie z aż się czytać nie chce. Jaki idiota Sharuje jak gra od 10 do 15h dziennie? Na przykład ja gram od 10 do 15 czasami nawet 18h i to znaczy że Sharuje? Więc tak mówią tylko ci co w Tibi przez pół roku gry osiągnęli max 40lvl i boli ze jest ktoś kto n*******a expa jak szalony więc uwagi typy ze Sharuje jak dla mnie są żałosne. Sharował by w tedy jak by grał po 20-24h dziennie wtedy by to było oczywiste….

@Loot
Nice loocik =] oby tak dalej!

BTW
Ciekawe po ile on wali z Exori Mort i Vis?

Valest 06-07-2006 18:55

Teraz to i tak gra mało Nie jaK na początku serva po 20h online przez miesciace.....

Stożek 06-07-2006 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Jordi
@Sharowanie

Ja nie mogę ale wy głupoty piszecie z aż się czytać nie chce. Jaki idiota Sharuje jak gra od 10 do 15h dziennie? Na przykład ja gram od 10 do 15 czasami nawet 18h i to znaczy że Sharuje? Więc tak mówią tylko ci co w Tibi przez pół roku gry osiągnęli max 40lvl i boli ze jest ktoś kto n*******a expa jak szalony więc uwagi typy ze Sharuje jak dla mnie są żałosne. Sharował by w tedy jak by grał po 20-24h dziennie wtedy by to było oczywiste….

Na tajfunie graja z tego co mi wiadomo tylko dwaj koledzy, male ryzyko wykrycia oraz ten plus ze wystarczy posiedziec te 5h i dochodzi sie do takich swietnzch wynikow.
A tak wogole to nie wiem co ty robisz przez te 15h jak masz tylko 50lvl(moze BOT bo zoastles zabity przez jakiegos 20lvla i drugi raz 30.

...Zeck 06-07-2006 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stożek
Na tajfunie graja z tego co mi wiadomo tylko dwaj koledzy, male ryzyko wykrycia oraz ten plus ze wystarczy posiedziec te 5h i dochodzi sie do takich swietnzch wynikow.
A tak wogole to nie wiem co ty robisz przez te 15h jak masz tylko 50lvl(moze BOT bo zoastles zabity przez jakiegos 20lvla i drugi raz 30.

Przez dwoch braci z rl ;d
Jest to praktycznie legalne

Piotrek~ 06-07-2006 22:08

ahahahahah, nooby... posłuchajcie Bysia, jedyny mądrze gada ;)
przestańcie gadać o sharingu, jeśli sharuje to złapie bana, jeśli nie to ... (tutaj sami sobie odpowiedzcie)

Sir Emilio 06-07-2006 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Jordi
@Sharowanie

@Loot
Nice loocik =] oby tak dalej!

BTW
Ciekawe po ile on wali z Exori Mort i Vis?

to jestes na dobrej drodze do wygladu macka z klanu [dla nie doswiadoczonych oto jego oblicze]

http://img352.imageshack.us/img352/5828/maciek3uo.jpg

pozatym skad jestes taki pewien ze nie sharuje z tego co widze nawet nie grasz na furorze [ja tez nie ale wnioskuje z predkosci z jaka expi] zaraz sie pojawi xxxx jego kolegow kumpli matek ojcow wujkow cioć skoro nie sharuje to niech ma na to jakies dowody bo takie glupie gadanie to do niczego nie prowadzi

...Zeck 06-07-2006 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Emilio
to jestes na dobrej drodze do wygladu macka z klanu [dla nie doswiadoczonych oto jego oblicze]

<cut>

pozatym skad jestes taki pewien ze nie sharuje z tego co widze nawet nie grasz na furorze [ja tez nie ale wnioskuje z predkosci z jaka expi] zaraz sie pojawi xxxx jego kolegow kumpli matek ojcow wujkow cioć skoro nie sharuje to niech ma na to jakies dowody bo takie glupie gadanie to do niczego nie prowadzi

Maciek człowiek jak człowiek,tyle,że chory...
Mnie jego wyglad raczej nie smieszy,moze jestem dziwny?;/

Stożek 06-07-2006 22:47

Cytuj:

[dla nie

Ja tez nie gram na furorze, patrze sie czasem na erig.net i widze to co jest-ludzie robia po 6m expa on wbija te swoje 2m-jeden czlowiek robi jeden milion drugi robi kolejny. Sharing w ludzkiej postaci, nie musi wygladac jak macius ;) ale ma osiagniecia w grze...jednak ja tam wole robic 100lvl 3 lata i pochodzic do jakiejs roboty zarobic kaski jak mam wolny czas wakacje=robota. Wole wstac i myslec o pracy niz spac i snic o tibii.

Sir Emilio 06-07-2006 23:21

hmm wiec policzmy
za miesiac roboty dostajemy tak okolo tysiac zl (no moze 600 zl zalezy od roboty)
tutaj mamy takiego tajfuna ktory zalozmy ze sprzeda chara i dostanie za niego przykladowe 10 tys zl. zyje sobie taki tajfun zyje w dostatku i tu nagle sie okazuje ze po jakims 1.5 roku brakuje kasy i co? taki tajfun zamiast uczyc sie jakiego kolwiek zawodu gral i teraz moze zbierac puszki albo zlom wiec naprawde uwazam se bardziej oplaca sie pracowac bo z samej tibii nie da sie utrzymac w Polsce (z reszta w innych krajach pewnie tez nie)

Xzonixek 06-07-2006 23:25

@ Sir Emilo:
Nie rozumiem cie? Co ty masz do Maciusia, ktoremu piwko wypadło z ręki?? Jeżeli masz takie kompleksy, to może to jesteś ty?:D (Joke). Tak naprawde to taki się urodził i nie mów o nim w TAKI bestialkski sposob...

Gram 12-16h dziennie... Cały czas Tibia/Ots i myślisz że nie widze co się dzieje?? Mam tak poukładany grafik...
6-22 Tibia/Ots
22-3 Plaża/Miasto
3-6 Sen
Co wy na to?? Wyglądam jak normalny człowiek i nikt się ze mnie nie śmieje ani nie wygaduje że tyle gram...

Da się utrzymać z tibi... Przykład... Bijesz 100 level na non pvp najlepiej palkiem/sorcem i co robisz?? Hydry/Dragi/Necro (necro best) i siedzisz tam po 10h łapiesz te 8 par bohów i jedziesz dalej...(allegro)... Znam taką konkretną osobe:)

Super Loot...

Sir Emilio 06-07-2006 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xzonixek
@ Sir Emilo:
Nie rozumiem cie? Co ty masz do Maciusia, ktoremu piwko wypadło z ręki?? Jeżeli masz takie kompleksy, to może to jesteś ty?:D (Joke). Tak naprawde to taki się urodził i nie mów o nim w TAKI bestialkski sposob...

Gram 12-16h dziennie... Cały czas Tibia/Ots i myślisz że nie widze co się dzieje?? Mam tak poukładany grafik...
6-22 Tibia/Ots
22-3 Plaża/Miasto
3-6 Sen
Co wy na to?? Wyglądam jak normalny człowiek i nikt się ze mnie nie śmieje ani nie wygaduje że tyle gram...

Da się utrzymać z tibi... Przykład... Bijesz 100 level na non pvp najlepiej palkiem/sorcem i co robisz?? Hydry/Dragi/Necro (necro best) i siedzisz tam po 10h łapiesz te 8 par bohów i jedziesz dalej...(allegro)... Znam taką konkretną osobe:)

Super Loot...

nie ale ty z pewnoscia >.<
nic nie mam do maciusia ale od czasu incydentu z browarem Bartek jest on porównywany do wielu zeczy
co do utrzymania - sa pojedyncze jednostki ktore sie wyspecjalizowaly w zarabianiu na grze jak z reszta w wiekszosci gier

Krzysztof Kocienda 06-07-2006 23:55

O ile się nie myle, temat dotyczy Tajfuna lootu, a nie tego, czy szaruje czy nie...
Pozatym wszystkie tego typu tematy powinny być kasowane, zamykane, czy cokolwiek, bo przez takich ludzi jak wy którzy nie mogą znieść tego, że jakiś <cenzura> ekspi jak szalony, to forum staje się jednym wielkim śmietnikiem, w którym można znaleźć jedynie posty typu: "elo elo pienc dwa zero, grtz loot, plx free itanz plx", zamiast użyteczne informacje.

Pan Jordi 07-07-2006 02:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stożek
...zoastles zabity przez jakiegos 20lvla i drugi raz 30.

20lvl
Trap i salwa SDs od 3 typa ciekawe czy ty byś z tego wyszedł.

30lvl
Strapowili mojego kumpla wieć mu pomogłem. Gdy już stałem pod depo to miałem kicka. Tylko kumpel mi napisał że padłem więc jeśli i nawet bym zabił tego 30lvl to i tak bym nie pograł na Elysi bo to noobchar 106MS.

A co do tych godzin to expie, robie magic level i tez rozmawiam z ziomkami. Bo Tibi nie traktuje tylko jako gry ale też miejsca w kórym mogę pogadać z ludzmi.

Dedalek 07-07-2006 03:06

Wy sie tutaj produkujecie, a Taifun ma was i wasze gadanie szeroko w dupie:D. Moze on jest typem.....ekhm....samotnika ktory woli np posiedziec w domu pograc w Tibie niz szwędac sie po miescie bez celu. Jego rl zycie to jego sprawa, jak mu pasuje to niech gra, a jak nie pasuje to juz jego problem. Przedstawcie mi jakis konkretny dowód, ze on sharuje a uwierze bo narazie to jest na zasadzie "ja nie moge grac 12h czyli on tez nie moze, wniąsek, Taifun sharuje!!!! MAMO MAMO TAIFUN SHARUJE TAIFUN SHARUJE TAIFUN SHARUJE TAIFUN SHARUJE MAMO MAMO BLZ DAJ MU KLAPSA !!"

Co do Maciusia, to dziekujcie bogu ze wy tacy nie jestescie bo to troche nie na miejscu wysmiewac sie z czyjejs choroby.

Co za naród, zamiast sie cieszyc ze ktos cos osiaga na Tibi to jeszcze na niego najezdzaja bez podstaw....ehhhh....szkoda gadac.

@Topic
Gz loota, ciekawe ile tam siedziales. Trzymaj poziom, moze wkrotce przegonisz Eternala. Goodluck.

Shaqq 07-07-2006 03:24

Gtz loota ;)

Piotrek~ 07-07-2006 09:50

typowa polska zazdrość i chęć dokopania innym.

~o~o~ TeH MastaH ~o~o~ 07-07-2006 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dedalek
Wy sie tutaj produkujecie, a Taifun ma was i wasze gadanie szeroko w dupie:D. Moze on jest typem.....ekhm....samotnika ktory woli np posiedziec w domu pograc w Tibie niz szwędac sie po miescie bez celu. Jego rl zycie to jego sprawa, jak mu pasuje to niech gra, a jak nie pasuje to juz jego problem. Przedstawcie mi jakis konkretny dowód, ze on sharuje a uwierze bo narazie to jest na zasadzie "ja nie moge grac 12h czyli on tez nie moze, wniąsek, Taifun sharuje!!!! MAMO MAMO TAIFUN SHARUJE TAIFUN SHARUJE TAIFUN SHARUJE TAIFUN SHARUJE MAMO MAMO BLZ DAJ MU KLAPSA !!"

Co do Maciusia, to dziekujcie bogu ze wy tacy nie jestescie bo to troche nie na miejscu wysmiewac sie z czyjejs choroby.

Co za naród, zamiast sie cieszyc ze ktos cos osiaga na Tibi to jeszcze na niego najezdzaja bez podstaw....ehhhh....szkoda gadac.

@Topic
Gz loota, ciekawe ile tam siedziales. Trzymaj poziom, moze wkrotce przegonisz Eternala. Goodluck.

Doskonale powiedziales. Wiec moze stwierdzimy, ze nasze, a raczej Wasze rozmowy sa zbedne.

@Sir Emilio
... widac, ze jestes dzieckiem neostrady ... (jakbys niewiedzial o co chodzi, to nie czepiaj sie "Maciusia" bo to choroba )

Cytuj:

Murzesichle 12.02.2006

Tego dnia poszlysmy jezdzic na nartach. Przy obiedzie dopiero przypomnialysmy sobie ze mamy jeszcze kilka butelek wodki do wypicia, bo jutro wyjazd przeciez. Zabralismy sie do roboty. Szybko sie zaczela fajna zabawa i dorwalam sie do flaszek. Dalej nie wiele pamietam, ale wpadlismy! Nauczyciele nas nakryli i podobno siê rozebralam, oczywiscie nie calkowicie, i zaczelam sie lizac z Gracjana. SZOK!! Teraz sie wszyscy ze mnie smieja. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.
... Fajne przezycia...

Mayer 07-07-2006 10:10

Cytuj:

skoro nie sharuje to niech ma na to jakies dowody bo takie glupie gadanie to do niczego nie prowadzi

Skoro wg. was sharuje to wy dajcie dowody... Ja osobicie mam to w dupie. Jeszcze ktos tam bodajze na 3-4 stronie napisal ze taifun nie gral przez 2-3 miechow a wiesz dlaczego ? zrobil sobie 105 palka na aldorze ;] i zrobil go w jakis miesiac moze 2. On non stop, dzien w dzien siedzi przed kompem i gra w tibie, ja to teraz 2h przed tibia nie moge wyrobic(tymbardziej ze sa wakacje).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:25.