![]() |
Cytuj:
Ps. Szkoda, ze nie zmienia nazwy 'paladin' na 'ranger'...byloby po klopocie ;) |
up:
Ta.to przy okazji.... I nie powinno byc Royal Paladin ... (Krolewskiego Paladyna nie znam wogole z ksiazek zadnych ;/ ...chociaz moze gdzies jest...) a raczej Holy Paladin juz bardziej, chociaz brzmi debilnie (Swiety Paladin) . A czemu tak sie oburzam na te "pomylki" typu troll, smok itp ? Bo potem takie dzieci Tibii mysla ze sa super obeznani w RPG (Tibia to nie RPG Tibia to H&S + Bot Technology) i ...wiadomo ... ah...nie umiem teraz pisac (dopiero co wstalem) |
chyba sie powtorze...ale najwiekszym plusem tibi jest to ze jest ona bardzo silnie oparta na kontaktach miedzyludzkich. systemy prowadzenia rozmow, chaty, game chaty, priv, itp sa o wiele wygodniejsze niz w innych grach w ktore gralem (pisalem juz wczesniej jakie) i dzieki temu tibia mnie przynajmniej do tej pory potrafi przyciagnac na te pare godzinek.
|
Dalej nic nowego...
|
Tibia ma cos czego w innych albo w zadnej grze tego typu nie ma, mam tu na mysli wszelkiego rodzaju statystyki (poczawszy od tego kto ile expa wbija dziennie a konczac na tym kto lepiej lowi rybki;p). Mysle ze nie tylko mnie to motywuje ale duzo graczy co sprawia ze wiecej poswiecaja czasu grze. Dzieki nim duzo graczy zarywa noce po to zeby troche wiecej pograc, zeby byc o pare poziomow wyzej, inna sprawa jest chec czynnego udzialu w rozwoju swiata iposiadania jakiejs wladzy (i ew. jej naduzywanie;p)
Gralem w wiele gier i moge powiedziec ze daja duzo przyjemnosc z grania(grywalnosc) niektore nawet satysfakcje, ale zadna gra w ktora gralem nie dala mi takiej satysfakcji i nie byla tak motywujaca jak tibia. |
Cytuj:
@topic moją ulubiona grą RPG to Arena Albionu, niema tam mocnej grafiki, ale jest coś co przytrzymuje gracza na dłużej :) |
Tibia ma(raczej miala) cos takiego w sobie, ze byla wyjatkowa gra. Moze to wygodny chat z ludzmi. Moze przejzysta grafika(bez zbednych pierdolek). NIe wymaga myslania, skupienia- dowod? Prosze bardzo-23:16 You see yourself. You are a paladin.
No przepraszam bardzo! Nawet nie trzeba sie skupic zeby rozroznic kim ktos jest, jak sie moze nazywac przedmiot-wystarczy klikna mysza i juz wiemy wsio. |
Tibia to największe gówno, nie ma bardziej debilnej gry -.-", koncze z tym badziewiem.
|
@up
konczysz bo padles? 8o Hmm tibia ma to cos w sobie,jednak ja nie mam tyle czasu na nia :P (we wrzesniu LO :P ) noo i trza miec kase bo na faccu to mala przyjemnosc z gry ;p |
Cytuj:
taaa a po smierci swojej najlepszej postaci tylko tracic nerwy i czas na odrobienie skilli etc. zgadzam sie z autorem tego tematu tibia to badziew szkoda czasu ... juz lepiej zajac sie innymi rpg :P |
tibia sux
hunty za nic kradzieje klimat(aco to takiego) n00by odrabianie skilii 99% questów to zabijanie :\ aha i jak ktoś mi powie że tibia to rpg to rypne z mojego półtoraka gryyyy grał ktoś w wowa lub guildwars ... teraz popatrzcie na tibie ... |
Co wy kurde chcecie od Tibi co??...Mój kolega mówi że to paint..Może i paint ale nie chodzi o grafike tylko o treść Tibia mi się podoba i nic do nie nie mam
"Co co co co się stało?łazienka jest zamknięta" |
Cytuj:
|
ja uwazam ze malo jest rpg lepszych od tibii - tibia, mu i linege II (cronicle 3) kroloją :cup:
|
I jeszcze Ragnarok onlajn jest lepszy od tibii!!
Można tam koxsać na foczkach i brać śluby!! A najlepszy to jest lineage dwa chronicles 4! Papa pozdro all |
Cytuj:
|
:| Tibia - ścierwo po co robili takie cos?
:> Lineage2 - super! wkoncu c5 ^^ :) Powiem jeszzce ze zaluje mojego poltorocznego czasu spedzanego przed TIBIĄ - . - |
Cytuj:
tu nikt nie mowi o singlu...zreszta na tibii masz hunta za to ze masz za duze skille , tak jak bylo na askarze wiec po co te starania?.Co do innych gier to racja tracisz lvl itd ale nie az tyle. |
tibia to gówno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juz w to nie gram moge oddac konto! osoba która pierwsza napisze do mnie na priv to wysle mu acc i pasy do konta.Po co marnowac czas na tibie?Ale caly czas bede z wami w dziale rpg i inne ale nie zwiazane z tibia :) |
Mój WoW z dodatkiem zajmuje 8GB a to o wiele więcej niż "Nawet do 800 mb" :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:51. |