![]() |
no no ten update zapowiada się zajebicho :D
|
niby fajnie ale...te napoje powinny coś dawać albo chociaż żeby można było je sprzedawać za rozsądną(50-150gp) cene, bo innaczej nikt ich niebędzie robił
|
Wypisz wymaluj - BIMBROWNIA
|
W sumie to Cip Soft przynajmniej próbuje utrzymać klimat RPG, bo z tego, co widzę to jeżeli chodzi o expienie, to są ciekawsze gry od Tibii stworzone tylko w tym celu. Jedyne, co pociąga w Tibii to brak ograniczeń, kiedyś jeszcze te wszystkie tajemnice, zagadki, nierozwiązane questy czy możliwość wykazania się. Teraz to jest zwykła rozwalanka z wbijaniem leveli, takie gry można znaleść na www.addictinggames.com albo www.armorgames.com
Jeżeli chodzi o mój pomysł: bardziej wzorowałem się na Morrowind i Ragnarok Online, ale widać Diablo mi wyszło :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up: Zgadzam się
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cieszcie sie ze mozecie pograc w wersje demo jednego z gorszych rpgow za darmo i bez ograniczen czasowych bo w lepszych rpg juz tak dobrze nie ma
|
OMG a za tydzien pewnie bedzie o mozliwosci zrobienia koglamogla z wlasnych jajek:cup:
Propo cciny to zeby zaspokojic pacc na 1h bedzie trzeba minimum 1 biliarda sqmeli.:p Moze za 500 update'ow beda stare, dobre najazdy stworow[bardzo czesto], a nie ,,RAT PLAGUE IN THAIS!" raz na pol rokuX( i po minucie juz 0 ratow, bo 100lvle sie uradowaly ze narescie jakis hardcore... Nawet GM'y nie chca grac w Tibie! Edit: edit o 01:01? lol? jakos ja widze 00:23 ale to szczegol... |
hy zlowie sobie zlota rybke, bede pedzil bimber, upije rybke i spelni mi duuuzo zyczen :]
|
Cytuj:
Edit: Chyba, że się mylę z moją wypowiedzią. ;) |
hehe
ale jaja nareszcie bede mogl rozkrecic swoj biznes z bimberem na clamerce otwieram restauracje :DB) :D 8o :cup:
|
hyhy
ale bedzie fajnie :D Henieek -gorzałe beńdziem pędzić :cup:
czy ja dobrze rozumiem czy bedzie mozna złowic złota rybke? moze 3 zyczenia spełni :D - chce mpa ,dragon scale legi i golden helmet :cup: a jak złapie następną to golden legi ,golden buciki i boots of waterwalking :cup: a kolejna złowiona rybka to bedzie zyczenie -300 lv blax :cup: 8o |
To super, jak bedziemy mogli roib n apoje po update, ja juz sie nie umiem doczekac..ale boty :(
|
W końcu może będzie jakiś nastrój na wesela :p ale i nie tylko to jest dobra bomba żeby można było pędzić bimber :p
~Pozdro |
Ja chce test server!!:D
|
ale wam dobrze ja nie mam pacca a tez bym chcial napic sie i na jakiegos hunta isc :) no ale cos jak sie pacca doczekam to bede bimber pedzil a mam pytanie: czy jesli bedzie sie robic te napoje to ta trzcina bedzie sie zuzywac tak jak pieczenie chleba :( szkoda bo na ss to nie bylo jej duzo ;(
|
troche mozna zmienic!
Dobrze jest ale mozna tez zmienic to np. ze napoje po wypiciu ich beda sluzyly jak byc zjadl meat i rzeby po zazyciu napoju zeby rosla mana to chcialbym tylko powidziec a reszta jest spoko;]
|
Ludzie nie zachwycajcie sie tak bo te napoje bedą jedynie powodowaly takim sam efekt jak teraz wino, jestem tego pewny na 99%, nie bedzie to nic ciekawego
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:05. |