![]() |
Moze ni tyle co blad a leciutki niedopatrzenie. Podczasa ladowania forum na pasku adresu wgrywa sie miniikona vB, zmiencie to na ikonke tibii, tak jak bylo kiedys.
|
No to po wczorajszej aktualizacji forum zauwazylem nastepujace bledy:
- opcje typu pogrubienie, wyrownywanie tekstu itd., ktory pojawiaja sie przy tworzeniu/edycji posta pojawiaja sie, ale nie mozna na nie kliknac. Dzialaja tylko reczne komendy typu [ B] - gdy jakis modek skasuje temat, pojawia sie tylko jego autor. Nazwa tematu nie jest wyswietlana (nie wiem czy to blad, czy celowe posuniecie, ale mysle, ze powinna byc wyswietlana nazwa tematu, bo nie wiadomo czy mod uczciwie go skasowal. Nikogo o nic nie podejrzewam, ale tylko podaje przyklad) - przy nazwie uzytkownika nie ma zielonego/czerwonego kolka pokazujacego jego stan online/offline. Wyswietla sie ono dopiero po wejsciu w profil usera. @DOWN No rzeczywiscie, moj blad, ale mysle, ze tamta pozycja byla lepsza. Wiec jesli sie dalo to prosze o powrot do poprzedniego miejsca przy okazji naprawiania bledow. |
@up
khem... zerknij na znaczek raportu i przenieś wzrok na pole po jego lewej stronie ;) d.Taube |
Ja mam taki problem że za każdym razem muszę się logować, pomimo tego że zaznaczam "zapamietaj mnie". Zauważyłem również brak polskich tłumaczeń w dziale "pomoc". Moze to "zapamiętaj mnie" jest z mojej winy? ae rpzed updatem forum wchodziło normalnie.
|
Cytuj:
Co do problemów niektórych z zegarkiem to przypominam, żeby w opcjach ustawić GMT+1 i automatyczne wykrywanie ustawień DST. bez tej opcji czas nie diała zawsze/lub wogóle. |
@up: mnie tez nie zapamietuje. Poza tym nie widze logo forum tylko jak by takie rozpkixelowane. I ciagle wyskakuja mi takie ikonki gdzies :
http://img301.imageshack.us/img301/2858/pleased1au.gif ALbo jako ikonki jak dodaje posta albo zamiast ikony "Odpowiedz" czy tez w menu po lewej gdzie widnieje avatar i dane uzytkownika.... http://img41.imageshack.us/img41/6567/menu0br.png |
http://img35.imageshack.us/img35/5796/forr9gu.jpg
Co to ma być? Jest wszędzie nie tylko na stronie głównej. edit: właściwie to problem juz po części rozwiązany ;p edit2: chociaż już nie |
Ja zamiast avka widzę deskę z kłuteczką i nie mogę zmienić avka.
|
Ja też wszędzie widzę te kłódki... Pojawiły mi się dopiero dzisiaj rano przy otworzeniu któregoś z tematów... Już myślałem, że to jakiś nowy sposób przypominania użytkownikom, że temat jest zamknięty...
|
Te kłódki to pewnie wina tej nowej wersji forum...możliwe, że ten skin nie działa właściwie na tej wersji forum...
|
Wszędzie kłudki, what`s up ?:D:D
|
juz jest ok ... pochodzcie troche po forum i bedzie dobrze :) ja tez to mialem
poprostu nia sa wgrane wsyzstkie grafiki na serer dlatego :D zobaczcie ze pomalu znikaja klodki i jest ok ms IE 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gfdr.050301-1519 |
xD
Kurcze, wszędzie kłódki !! Oczopląsu dostaję...
|
Ja to zablokowałem Adblockiem i mam częściowy spokoj...
|
Tez to samo.
pewnie admini wdrazaja wersje lajt, bo tak nagle nic nie ma prawa sie spsuc |
nie spammujcie problemem z grafiką. Forum jeszcze nie jest do końca dopasowane i mogą się pojawiać takie krzaczki, ale pojedyńcze zwrócenie uwagi na problem w zupełności wystarczy. Problem zostanie naprawiony najszybciej jak to będzie możliwe.
|
Na dole tematu nie widać tego paska kto czyta temat i przy pisaniu posta połowa tego tła dla emotek ma inny kolor.
http://www.members.lycos.co.uk/angel1122/kolor.JPG Cytuj:
|
Ja też mam problemy z zalogowaniem. Jestem zalogowany po momencie wchodze na jakiś temat i chce odpowiedzieć a tu wykakuje że nie zalogowany itp. I to nie wina cookie.
|
Nie działają linki przypominająće hasło. Naprawcie to ja chcę swoje stare konto! plx xp
|
A ja niewiem czy to problem z nowym forum, czy któryś z modów poprostu czaczął się wygłupiać. Mianowicie ktoś mi wlepił 5pkt., a ja nawet nie wiem za co...nie przyszedł żaden pw, ani nic w tym stylu...
O co chodzi? Chciałbym wiedzieć za co zostałem ukarany... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:17. |