Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   3 lata Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=84018)

Lamdar II 07-07-2006 22:27

Tibia.pl rox ;), 3 lata ciezkiej pracy modkow i adminow :p

Angel of Death 07-07-2006 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez resurrection
bardzo dziękuję za wyróżnienie :)

IMO zasługujesz na 3 miejsce, jak nie drugie :) Ten Soul Herb jest do bani !!!11oneone ;[

I prosiłbym żeby można było oglądać temat ze zgłoszeniami, pewnie nie jeden user chciałby jeszcze raz to przejrzeć ;>

Skym4N 07-07-2006 22:28

Wszystkiego naj tibia.pl !! :)
Co do konkursu... gz dla zwycięzców, szkoda, że mi się nie udało ;( Nie wiadomo kiedy następny konkurs? :D
Pozdro!

noobowaty mistrz 07-07-2006 22:28

Cytuj:

No i przedewszystkim za te wszystkie informacje o potworach/item'ach/etc. ; )
Przykro to mowic ale porownywanie tych dzialow na tibia.pl z tymi dzialami na encyclopedia tibia wypada katastrofalnie dla tibia.pl. Zycze wam poprawy strony. :p

Quezacoatl 07-07-2006 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion
Chciałbym tlyko powiedzieć że to forum mnie wychowało

Bosal to tata a drom to mama? :D Czy ja o czymś nie wiem? :confused:

Co do konkursu... Prace na wysokim poziomie, szczególnie GS.

co?... gratulować?? ehh.. po co?...
Tak jak powiedział MatKus
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus
preferujemy okrągłe liczby

Do zobaczenia za 7 lat ;)

bosal 07-07-2006 22:41

resurrection grafika tego Pana nie byla zgodna z regulaminem, wiec nie moglismy dac jej na podium :/ bardzo nam przykro ale takie byly zasady.

Angel of Death 07-07-2006 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bosal
resurrection grafika tego Pana nie byla zgodna z regulaminem, wiec nie moglismy dac jej na podium :/ bardzo nam przykro ale takie byly zasady.

Ymm co było niezgodnego :>?

Gobo 07-07-2006 22:45

@ressurection
Wspólczuje ci koleś bo twoja praca byla o wiele lepsza od tej na 3 miejscu i nawet od tego griffina(nie wiem dlaczego ale kojazy mi sie ze smokiem moze dlatego ze ma taka sama sylwetke :>). No cóż, moze nastepnym razem docenia cie bardziej : )

edit
No wlasnie co bylo zle?

Mathew 1332 07-07-2006 22:54

GOBLIN GUARD i tak był najlepiszy a to 3 to jest jakies do d*py:) :)

Serious Sam 07-07-2006 22:59

Już 3 lata gratulacje.:cup: .Jestem tu od niedawna ale bardzo mi się podoba i myślę, że strona będzie trwała przez następne 50 lat, a moda na Tibie nigdy nie wygaśnie!:cup:

PiXik 07-07-2006 23:04

konkurs@zwycięzców się nie sądzi...po co piszecie , że taka i taka praca była lepsza.decyzja została podjęta...ja gratuluje zwycięzcom :-)
Tibia.pl@najlepsza polska strona o Tibii;p to tutaj na początku zasięgałem informacji itp itd a teraz gdy nie gram służy mi głównie forum ;p
dalszego rozwoju życzę

Maffioso 07-07-2006 23:10

100 lat, 100 lat... Ahh ten czas szybko leci ;) Mam nadzieje ze bedziecie trwac po stokroc dluzej niz teraz :p

Btw. Ten soulherb to moim zdaniem kitowy jest. Szkoda ze mi sie nie udalo ;(

Zielevitz 07-07-2006 23:16

Gratuluję zwycięzcom, cóż - może w następnym konkursie tego typu wygram ;) choć przyznam że na coś liczyłem ;)

pijany rolnik 07-07-2006 23:26

ja siedze na tym forum prawie od samego początku. zdaje sie od 2003. wtedy mialem inne konto

Crusader'Phoenix 07-07-2006 23:31

Giant Skeleton jest po prostu boski!! To prawdziwe arcydzieło :p GZ 3 urodzin :)

Descartes 07-07-2006 23:33

Bubblesniper nie ma zachowanej tibijskiej perspektywy, dlatego nie mógł być wynagrodzony. A szkoda, bo naprawdę fajny.

Dr. Omader 07-07-2006 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraj
Bubblesniper nie ma zachowanej tibijskiej perspektywy, dlatego nie mógł być wynagrodzony. A szkoda, bo naprawdę fajny.

Mialem to wlasnie napisac ;)
Bardzo chcielismy dac tej pracy 1 miejsce, bo pod wzgledem graficznym byla najbardziej zarabista. Jednak wlasnie ta inna perspektywa spowodowala ze nie pasowala postac do tibii, przez co tylko wyroznienie :(

Pacek 07-07-2006 23:51

a gdzie fanfary, nie słysze żadnych fanfar ani spiewów, STO LAT tibio.pl życze dalszego pomyślnego rozwoju. Szkoda że strona nie ma starego outfitu, kto pamięta niebieską tibie.pl :D

Modano 08-07-2006 00:05

Sto Lat!!

Zycze wszystkiego najlepszego tibia.pl i aby dalej rozwijali najlepsza strone o tibii. Prace nagrodzone również sa bardzo dobre. Ten Giant Skele rox ;D

Xawieri 08-07-2006 00:10

@Karp
Ales ty skromny ^^ :p

Już 3 lata minęły lol ^^

Anyway tibia.pl zawsze będzie to drugą po tibia.gery =P

Co do frankensztajna ;p

To wodne stworzonko Bubble~ z grafy piękne ;p
Giant Skel troche nie fajny no ale ok ;p

Praca co dostała 3 miejsce to Imo porażka ;p
Wyróznienie dla 3 miejsca powinno być a bubble 3 miejsce ;)
Ale jak już mówiłem to tylko my opinion :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:24.