![]() |
Tibia.pl rox ;), 3 lata ciezkiej pracy modkow i adminow :p
|
Cytuj:
I prosiłbym żeby można było oglądać temat ze zgłoszeniami, pewnie nie jeden user chciałby jeszcze raz to przejrzeć ;> |
Wszystkiego naj tibia.pl !! :)
Co do konkursu... gz dla zwycięzców, szkoda, że mi się nie udało ;( Nie wiadomo kiedy następny konkurs? :D Pozdro! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do konkursu... Prace na wysokim poziomie, szczególnie GS. co?... gratulować?? ehh.. po co?... Tak jak powiedział MatKus Cytuj:
|
resurrection grafika tego Pana nie byla zgodna z regulaminem, wiec nie moglismy dac jej na podium :/ bardzo nam przykro ale takie byly zasady.
|
Cytuj:
|
@ressurection
Wspólczuje ci koleś bo twoja praca byla o wiele lepsza od tej na 3 miejscu i nawet od tego griffina(nie wiem dlaczego ale kojazy mi sie ze smokiem moze dlatego ze ma taka sama sylwetke :>). No cóż, moze nastepnym razem docenia cie bardziej : ) edit No wlasnie co bylo zle? |
GOBLIN GUARD i tak był najlepiszy a to 3 to jest jakies do d*py:) :)
|
Już 3 lata gratulacje.:cup: .Jestem tu od niedawna ale bardzo mi się podoba i myślę, że strona będzie trwała przez następne 50 lat, a moda na Tibie nigdy nie wygaśnie!:cup:
|
konkurs@zwycięzców się nie sądzi...po co piszecie , że taka i taka praca była lepsza.decyzja została podjęta...ja gratuluje zwycięzcom :-)
Tibia.pl@najlepsza polska strona o Tibii;p to tutaj na początku zasięgałem informacji itp itd a teraz gdy nie gram służy mi głównie forum ;p dalszego rozwoju życzę |
100 lat, 100 lat... Ahh ten czas szybko leci ;) Mam nadzieje ze bedziecie trwac po stokroc dluzej niz teraz :p
Btw. Ten soulherb to moim zdaniem kitowy jest. Szkoda ze mi sie nie udalo ;( |
Gratuluję zwycięzcom, cóż - może w następnym konkursie tego typu wygram ;) choć przyznam że na coś liczyłem ;)
|
ja siedze na tym forum prawie od samego początku. zdaje sie od 2003. wtedy mialem inne konto
|
Giant Skeleton jest po prostu boski!! To prawdziwe arcydzieło :p GZ 3 urodzin :)
|
Bubblesniper nie ma zachowanej tibijskiej perspektywy, dlatego nie mógł być wynagrodzony. A szkoda, bo naprawdę fajny.
|
Cytuj:
Bardzo chcielismy dac tej pracy 1 miejsce, bo pod wzgledem graficznym byla najbardziej zarabista. Jednak wlasnie ta inna perspektywa spowodowala ze nie pasowala postac do tibii, przez co tylko wyroznienie :( |
a gdzie fanfary, nie słysze żadnych fanfar ani spiewów, STO LAT tibio.pl życze dalszego pomyślnego rozwoju. Szkoda że strona nie ma starego outfitu, kto pamięta niebieską tibie.pl :D
|
Sto Lat!!
Zycze wszystkiego najlepszego tibia.pl i aby dalej rozwijali najlepsza strone o tibii. Prace nagrodzone również sa bardzo dobre. Ten Giant Skele rox ;D
|
@Karp
Ales ty skromny ^^ :p Już 3 lata minęły lol ^^ Anyway tibia.pl zawsze będzie to drugą po tibia.gery =P Co do frankensztajna ;p To wodne stworzonko Bubble~ z grafy piękne ;p Giant Skel troche nie fajny no ale ok ;p Praca co dostała 3 miejsce to Imo porażka ;p Wyróznienie dla 3 miejsca powinno być a bubble 3 miejsce ;) Ale jak już mówiłem to tylko my opinion :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:24. |