![]() |
Fajna fabuła w niektórych miejscach fajna grafika ale ta walka taka przecientna 8/10 rob dalej
|
wyczepiste maga super hiper maega super hiper fajne najlepszy ostatni obrazek 3 czesci!!!! na wyspie feo sie obudzil i sie wystraszyl hhahahahahaahahahaha
8o spadlem z krzesła 8o |
Fake świetny...bardzo ładne wykonanie i fabuła...ale to mi troche przypomina Shaman King...Na początku manipulacja moćą to jak Jedność z duchem...a potem widze że moc jest w broni to tak jak w shaman king medium...moc idzie do broni...na dodatek Norah jest kimś podobnym do Zik'a...Ale to mi się bardzo podoba...a może ktoś by zrobił fake Shaman King...(opowiadanie)
|
....
..........
|
Cytuj:
A teksty staram sie pisać śmieszne ale mi ine wychodzi :P @gate lord możliwe ale nie robie tego specjalnie :D @faver chyba masz racje może za długie te walki ^^ @down w 100% sie z toba zgadzam :D |
Za dużo kreskówek dzieci xD
|
Nice Nice.. Oby tak dalej rób szybko :D 9/10
|
ogólnie to wszystko świetne sam bym wogule nic nie zrobil moze dlatego ale swietne 10/10:p :p niecierpliwie czekam na dalsze czesci
|
nawet niezle powiem ci mi sie spodobalo wiec daje ci 9/10 czekam na dalsze czesci oby byly jeszcze lepsze
:D |
0/10 bo mnie tam niebyło<zuoy>
;p żartuje to było troche nudnawe ale dam 8/10 i czekam na mój tryiumf xD <arcyszatański śmiech> |
"Drakon naogląddal się SK i zazcął odpierdzielać o tym bajeczki :("
Nie lubie SK ale lubie ten fake ale go nie ma dlatego dam Ci? 7/10!! DAWAJ FEJKI! A not ak zapomniałem: Dej mie do fejccia!!1111 blix!!111razraz |
Niestety niektórych za smucę mówiąc że następne odcinki fake nie powstaną...
w najbliższym czasie... Ale spokojnie To tylko mała przerwa spowodowana brakiem chęci i zbieraniem nowych grafik... Nie długo druid będzie wyglądał jak druid, a nie jak koleś w płaszczu rodem z Matrixa... A knight (chociaż nie każdy) jak knight a nie jak Son Goku z Dragon Balla. Nowe grafiki ułatwią mi też pokazanie niektórych broni, i tego że dany człowiek ma np topór, a nie miecz w pochwie... sądzę (a raczej mam nadzieje) że nie potrwa to dłużej niż tydzień lub dwa... Może następny odcinek pokaże jeszcze w tym tygodniu (o ile będzie mi się chciało) gdyż cześć tego odcinka mam gotowe i nie wymaga on jeszcze nowych grafik... Uwaga zmiany nie będą drastyczne więc nie spodziewajcie się super zmian... |
To mi wygląda na turniej szamanów z tej bajki król szamanów...:cup:
|
Yeah! To okrycie na miare tego, że Avager żadko robi fake!!!
My master... |
troche was nie rozumiem
większość zapiera sie że nie lubi tego anime i że go nie ogląda a tu nagle tyle osub zna SK na tyle żeby oceniać że mój fake jest podobny POWTAŻAM PO RAZ ENTY to że w fake mowa jest o turnieju nie znaczy że chodzi o to samo co w tym głupim anime tam był tylko jeden turniej a u mnie będzie więcej... P.s. Powoli kończe robote nad zbieraniem outfitów ^^ teraz trzeba będzie pokolorować... wolicie żeby odrazu zmienił outy bohaterów czy po jakimś czasie w fake |
Mi to nei robi, ważny jest efekt...
|
Robisz next part? Jeśli tak to szybko jeśli nie to rób (czyli nie masz innego wyjscia). Ja czekam na next bardy!
|
SpOx :p fake jst dobry tylko sk xD <Rox :P>
|
Podoba mi się, najbardziej efekciki (jak zwykle) ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |