![]() |
lol
Hehe wojna na Arcani to jak Lepper w pralni
|
:d
trudno ale turtle juz nei maja dobrego przywodcy przeceiz na Arcani najlepiejgildiami dowodzil Shyan Aurelius i Fosfik a Bedek bedzie dobry na froncie... :D:confused:
|
Cytuj:
|
...
ej Medivh pamietasz jak na mnei nawalales jaki to ja jetsem debil zebym sie rzucil z okna itp.? napewneo pameiatsz.... ze masz duzy lvl i jetses w turtlach to nei znaczy ze mozesz do kazdego jechac :/ sory...A jednak mialem racje ze bedzei wojna ty mi to wypierales i sie jescze ze mnei smales :/ wiesz nie bede nic pisal bo przesadze....
|
ahahah
Medvih skoro ty taki kozak, to poprowadz DPFT do zwyciestwa i pokaż ze ty zaslugujesz na miano przywódcy. <lol>
a tak miedzy nami, zabiłes już kogo¶ ;>? (",) |
hehe:P
wsumie to "przepraszam" jescze nie uslyszalem :) ale przeceiz hlvl z turtli nie przeprosi kogos kto am mniejszy lvl bo by starcil respect :/ nie lubie takichX( ale wlasnie na takim czyms zyskuje sie przyjaciol :confused:
|
@Laf
nie ma nawet okazji :( 7k powiedzialo ze nie chce open battle . czaja sie tylko na masslogi -.- ciekawe ile tak pociagna. @Szyszax ahaha nieby za co mam cie przepraszac ? za twoje durne posty w ktorych pokazujesz jakim debilem jestes ?? |
...
jetses prze typem.... ty mowiles ze wojny napewno nie bedzie i ze jestem ...... a teraz sam widzisz wojna jest i z tego wychodiz ze ty teraz jestes ....... uwaga bo zaraz bede mial hunta :P za to ze mialem w czyms racje :) Sory Medivh moze troche przesadzilem ale ja nie che miec wrogow \m/
|
Cytuj:
|
bede musial chyba wrocic na arcanie chociazby popatrzec, ale watpie zeby bitwy byly wiec to raczej wojna nie jest co do wojny zwracam honor, pa i takie same bedzie wiec ta wojna taka sobie bedzie
|
Wezcie qrwa zastanowcie sie nad soba. Jakis Szyszax, 31 sorc ktory gowno wie o jakiejkolwiek wojnie, nie nalezy do zadnej strony, robi jakies popieprzone tematy na tibii pl z popieprzonymi pytaniami i odpowiedziami zamiast nauczyc sie porzadnie angielskiego i poczytac troche forum tibii com. Czemu wy w ogole sie wypowiadacie w tym temacie? Widac ze jest calkowicie debilny i kazdy mowi co innego klocac sie nawzajem... -.-
@Szyszax: Nie wiem dla czego tak oczekujesz tych przeprosin skoro on uwaza cie za debila, pozatym nie mow "Sam sie klociles ze nie bedzie wojny a jest haha i kto jest idiota" Lol moze nie planowali wojny tylko nagle powstal taki obrot sytuacji? Pff mowie wam poczytajcie forum tibii com a nie to co wam powie pierwszy lepszy kolega. |
Lol2
KU*****WA a po h***j jest forum tibia.pl zeby pisac jelopie!! to pokaz cwaniaku swoje posty, nie grasz na Arcani to po h**uj sie wypowiadasz!! Nie rozumiem cie:/
|
Nie rob z siebie debila i zobacz moj profil. A wcale na tym forum nie trzeba robic debilnych tematow tylko powinno sie robic tematy z sensem.
EDIT: AHA i moje posty mozesz zobaczyc klikajac na moj nick (Vrael) i znajdz posty uzytkownika Vrael, madralo. |
Lol
Cytuj:
Nom, zauważyłem ze siedzo w hatce i czekajo na okalski albo zbawienie... <lol> dla nich ;s nie widzalem cie w domq dpft ;D |
lol
Cytuj:
Name: Profanus Ira Sex: male Profession: Elder Druid Level: 46 World: Arcania Residence: Darashia House: Botham III f (Ankrahmun) is paid until Jul 19 2006 Guild membership: Honorowy Wozny Ula of the Zapylacze Last login: Jul 15 2006, 14:48:49 CET Account Status: Premium Account To jak mozesz powiedzec ze nie gra na arcani Chyba masz cos z gorna czescia ciala albo myslisz dup± jak nie mozesz zobaczyc ze gra na arcani lolu tylko mowiesz ze nie gra i sie nie zna OmFg !!!!! |
Cytuj:
|
,lol2
za***bisice :D popatrz k**wa kilak stron przed tem i zoabcz kto nameni najezdzal a nie zaczneisz czytzc temat od 8 strony i cwaniak :/ sory
|
..
ok juz lepiej niech nikt nei psize na tym temacie bo wyszla z tego WIELKA klutnia ;) jak kogos obrazilem to przepraszam (ale nie wiem kogo :p) no ale.........
|
vrael i tu sie z toba zgodze napisal temat 2 tyg. przed wojna i teraz sie cieszy.
szyszax ile ty na arcanii grasz 2 tyg.?dla mnie i tak bedziesz bahorem co lubi fora internetowe obrzucac powiedzmy sobie szczerze spamem, i co spekujesz mnie 31 lvl? edit@to twoj jedyny char na tym koncie i niektorzy sa bardziej inteligentni zeby patrzec na tibia.com, a jak masz wiecej postaci to juz na drugim koncie |
@UP
Name: Fimmyr Zeron Sex: male Profession: Sorcerer Level: 25 World: Arcania Residence: Venore Last login: Jul 15 2006, 13:18:21 CET Account Status: Free Account Created: Sep 26 2005, 17:38:27 CET No Comment |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |