![]() |
up i drugie up wy jestescie :glupek: Takie debile jak wy to powinni byc jak mowilem juz w zamku dla ułomnych OMFG dlaczego takie debile sa na tym forum OMFG ........
|
Ponieważ ktoś tutaj musi mieć bogatsze słownictwo od Ciebie?
Zapomniałbym, co do posta szefarturszef to czyżbyś nie wyczuł celowej ironii ?;> |
to najgorszy fake'i jaki widzialam robie beznadziejne fake...ALE TAKIEGO HLAMU JESZCZE NIEWIDZIAL TEN SWIAT!
wiem niepisze znakow polskich (zaduzo tibi...) |
Zioom może ktoś ma prawa Autorskie ? bo o ile wiem to Wild Raider i Chimera sa moje -.-
|
bardzo bardzo fajne ale niedorobione muglbys troche to poprawic daje 9/10 za fabule:cup: :cup: :cup: :) :) :p :] :D a za grafike 7/10X( :evul: ;( :confused: :baby:
|
Archeologom mówimy nie!
Co do tematu... Radziłbym najpierw nauczyć się pisać a potem robić fake i co gorsza pisać komentarze... |
koles przestan robic ten fake
fabuła do dupy 0/10 grafika 1/10 (tak sie broni w rece nie trzyma i co ma tytul zabojcy wspolnego z fakem, ja bym go raczej nazwal" najgorszy fake i przygody zwyklych noobow" |
Po dokładnym obejrzeniu forum stwierdzam, mam nadzieję, że mam rację - iż autor tych jakże "inspirujących" fake'ów chyba dał sobie spokój. A więc krzyczmy Hallelujah... Chociaż muszę przyznać, że kilka razy musiałem przeczytać każdy obrazek, żeby go zrozumieć (ach te pajoki), to nieźle się ubawiłem... Niemniej, niech autor już zakończy pracę (Forever) i nigdy już nie kontynuuje swego dzieła...
Over Pajoki rox ==' |
OMG. Najpierw moje oczy zostały zbombardowane niesamowitą ilością błędów ortograficznych (w sumie na własną odpowiedzialność, przecież już po tytule można się spodziewać niezłych herezji w tej kwestii) by zaraz potem zostać znokautowany przez masę biednych i niedorobionych screenów.
Niestety poprzez te drobne wpadki nie mogłem zagłębić się w (zapewne) przejmującą i porywającą fabułę skrojoną na miarę produkcji oskarowych. Zresztą co ja się będę produkował, wyniki sondy mówią same za siebie. Panu już podziekujemy. |
Cytuj:
http://www.elementsgraphics.net/index.php?id=eggs ---------------------------------- A co do fake'a nie najlepiej ci wyszedł;( |
NEIN! PLS! NO! NIE! Prosze cie nie rób więcej tego... CZEGOŚ X( .
Minusy: -ŁorDoKraWia - Super Hero? - n00bas says: lol - pajoki, Zabujcy. - WSZYSTKO!!! Plusy: -ni ma :D |
@up
Tematu juz niema... po co odswiezasz? lepiej skomentowac lepsze fake jak np. "Zdrada..." albo TT2 ... @do modkow Czy wy niewidzicie ze ludzie non stop bawia sie z archeologow?! |
Cytuj:
@up up Nowa kasta Trolli ! ! ! Troll Arheolog |
swietne fake!
|
Już zareportowałem!
Niech nikt nic nie mówi xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:19. |