![]() |
Ja najczęściej słucham Outkast (Stankonia/ATLiens), Cypress Hill (Skull and Bones), Gangstarr (wszystko ;) )
|
ja najczęściej Mezo, WWO, Pięć dwa Dębiec, Linkin Park, oraz D12 z Eminemem ;)
|
Za pierwszego życia
tylko i wyłącznie Led Zeppelin (teraz jak słyszę Kashmir lub In the Evening to od razu przypominają mi się niektóre sceny z życia pewnej sorc) W drugim życiu (i po za nim) Evanescence Within Temptation Linkin Park Alice in Chains Perfekt :p i AQUA! :D (a od czasu do czasu słucham tego, co mi się nawinie - poza techno i disco polo :p) |
Ja to przekrecam pokretlo od glosnosci ma max i odpalam [LINKIN_PARK]
\,,/(^.-)\,,/ \,,/(^.-)\,,/ \,,/(^.-)\,,/ :D |
ja zadko czegos slucham przy tibi, ale jak juz cos puszcze to najczesciej jestt to paktofonika
|
No ja lubie Reggae ale lubie tez Linkin Park. Ale nie slucham przy Tibii bo mam lagi:P
|
Omfg
Ludzie, jakie wy kompy macie, że wam sie wiesza jak muze włączycie... :P
A tak btw to ja slucham metalu. Troche Kornu, Guano Apes itp. |
Green Day, Good Charlotte, Disturbed, Metallica, Lostprophets, Queens of Stone Age, Rob Zombie, Static X...Czasem cuś polskiego(żadko)
Jednym słowem zawsze cos w tle ;] |
Ostatnio tylko Metallica, czasami cos iron maiden i nirvany.
|
Cytuj:
|
Nie moge uwierzyc, ze tyle osob z forum slucha metalu :O
Moja lista: * In Flames * Dimmu Borgir * Iced Earth * Korpiklaani * Sepultura * System of a Down * Slipknot * Sepultura * Nightwish * Slayer * Children of Bodom * Opeth |
Cytuj:
A co do tematu to przy tibii sucham punk rocka... |
:]
Ja tam slucham Eminem:Like Toy Soldiers ,Eminem:Mockingbird i ogolnie Eminema.
|
Czego ja slucham hmm...metal, black metal, rock, hard rock.
Wsrod zespolow to: *Dimmu Borgir-Death Cult Armageddon/Purintial Euphoric Mysnathropia. *Immortal- At the Heart of Winter *Dies Irae- The Sin War *Iron Maiden- The Best of the Beast *Metallica-Skladanka :p *Tenacious D-Tenacious D *Slipknot-Iowa Itd. |
a ja zadnej nie slucham bo zazwyczaj gadam przez skype xDD
|
a ja wprost uwielbiam muze z imprezy Qlimax i tej muzy słucham i inne techno :D
Re Kerin Tale: hehe...mam 73 min piosenek z Qlimax'a i nie wiem jacy to są DJe ale jacyś są... a zamiast tak sie przemądrzać byś poprawił jaki to rodzaj muzy a wogóle to droga wolna napisz tego tutoriala... napewno go przeczytam... wtedy dopiero będe miał powód do śmiechu... |
Slipknot, System of a down, rammstein, green day, lordi, linkin park, hunter i jedna piosenka gOOd charlote (I just wonna live)
|
Misfits, Iron Maiden, Dilated People i ogolnie wszystko co da sie zjesc.
|
do pana Bucik: nie chce mi sie już pisac co techno a co nie ale to na pewno nie Qlimax...słuchasz pewnie Dj Luna, Technoboy, Kai Tracid ?? :) zapewne tak :)
do tematu: ja słucham zazwyczaj tak: trening: Paul Van Dyk, troche progressiv trance-u, Moquai hunt: Chris Liebing, Carl Cox, Angelo Mike, Olav Basoski itp itd bezczynne stanie przy dp: wszystko co mam na winampie :P P.S może dam tutaj jakiś tutorial co jest techno a co nie ?? :] |
Ja nieslucham muzyki jak gram, bo mnie to rozprasza :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:52. |