Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe światy non-PvP (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=84849)

Nevir 13-07-2006 19:19

Cipy niech se w cii*** wsadza h***

Niech se w dupe wsadza te servy... jak juz wrocilem do mojego sorca kupilem pacc itd... i nie sellnolem go dla kumpla po dobrej cenie to oni teraz ku*** robia nowe servery... niech sie na ryj walą... zycze wszystkim milej gry :) :p

sux cip-soft

$Szyma$ 13-07-2006 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevir
Niech se w dupe wsadza te servy... jak juz wrocilem do mojego sorca kupilem pacc itd... i nie sellnolem go dla kumpla po dobrej cenie to oni teraz ku*** robia nowe servery... niech sie na ryj walą... zycze wszystkim milej gry :) :p

sux cip-soft

noob gdyby nie cipsoft nie miałbyś w co grać

Dako19 13-07-2006 19:26

kto jak kto ale ja jestem nawet zadowolony chyba se zagram na Candia:)

Olejarzysty 13-07-2006 19:41

hahah...

CipSoft po raz kolejny pokazał, że może zaskoczyć i wkurzyć graczy :) Serwery zazwyczaj powstawały w czerwcu (wakajcyjne) a teraz powstały dopiero i to jeszcze non-pvp. BRAWO DLA CipSoftu xD

Harry Xin 13-07-2006 19:56

Eee...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olejarzysty
CipSoft po raz kolejny pokazał, że może zaskoczyć i wkurzyć graczy :) Serwery zazwyczaj powstawały w czerwcu (wakajcyjne) a teraz powstały dopiero i to jeszcze non-pvp. BRAWO DLA CipSoftu xD

Tu masz rację... :(

Michal9000 13-07-2006 19:57

Co? Kanibalia i Menelia? I tak nie Bede grać :p

Elrosa 13-07-2006 20:00

Nazwy, fakt, nieszczególnie wybrane, ale cóż :)

Narzekający niech nie narzekają, pewnie tak, jak ostatnio, powstaną kolejne nowe światy. A non-pvp nie zostały wybrane przypadkiem, dotychczas było ich tylko 10, grało na nich od 600 do 900 ludzi (oczywiście, mówię o rozsądnych porach), co daje tłok - nawet z paccem. Może teraz wreszcie zwolnią się moje ukochane expowiska? :D

Andolus 13-07-2006 20:03

Choc to non-pvp to chyba czas wrócic do tey dziwnej gry.

Seilla 13-07-2006 20:06

Nareszcie nowe światy non pvp, może zacznę na jednym z nich grać ;) Ale te nazwy rzeczywiśnie idiotyczne. Candyman i Menel :/ Mam pytanie: Czy nowy świat staje się dostępny dla facc po savie servera, czy to obojętne?

pijany rolnik 13-07-2006 20:07

to mamy non - pvp dla bojidup :)

Nataniel 13-07-2006 20:11

Wreszcie

No ile to czekac mozna na serwery a, ze non pvp no coz plakac nie bede maja kilka wad ale i zalety ( pewnosc ze nie straci sie kochanej postaci przez jebanego pay)
Mam nadzije ze beda te serwery na wyzszym poziomie niz Refugia
Milej gry

Maciasty 13-07-2006 20:14

No cóż dobrze ze chociaz non pvp powstaly, przeciez na nich tez mozna normalnie grac no ale wiecej ludzi czekalo na pvp, zdaje sie ze jesli bedzie bardzo duzo osob grac na non pvp to przypuszczam ze w ciagu nie dluzej niz kilkunastu dni powstana pvp swiaty ok narazie zycze wszystkim powodzenia na tych swiatach;p

Kozek 13-07-2006 20:14

A dla mnie lajtowo. Czekałem tylko na nowe servy.8o Co z tego, że to non-pvp? Wkońcu jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma....;) Chyba wskoczę na Candię :]

spider-bialystok 13-07-2006 20:15

Pogram sobie do konca pacca na Canadii ;] Moj nick to Mortal the wizard of darkness;)

Didson 13-07-2006 20:27

Dka mnie to dobrze, lubie non-pvp moze sobie zagram, jestem dosc nowym graczem tibii wiec tam bede mial mniejwiecej podobne levele do tych co startuja bo na innych to tylko marzyc, nie wiem czy zagram ale sie ciesze co do nazw to fakt glupawe troche ale to co nie wazna nazwa tylko klimat a mam nadzieje ze bedzie jak najleprzy.

Zdechly kret kanalowy 13-07-2006 20:38

;/

Ha ha ! no niezle ,powiniscie jeszcze zrobic link z statystami na tibie com ;p

Sowa 13-07-2006 20:40

Mhm to gdzie teraz grac ? : (
Właśnie się loguje jak cos to Sir Karakan.

b4t0n 13-07-2006 20:42

Hm poszedł bym na tą C.. coś tam ;P
NoN PvP ale zrobiłbym sobie sorca ;]
wiem ja wszystko na odwrót robie więc nie komentować <lol2> ;]

~ Yo ;P

Zdechly kret kanalowy 13-07-2006 20:42

!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nataniel
No ile to czekac mozna na serwery a, ze non pvp no coz plakac nie bede maja kilka wad ale i zalety ( pewnosc ze nie straci sie kochanej postaci przez uwielbiam jeść bananyanego pay)
Mam nadzije ze beda te serwery na wyzszym poziomie niz Refugia
Milej gry

Kurr...wszyscy sie czepiaja tej refugi , Co w niej zlego ?

Zdechly kret kanalowy 13-07-2006 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek
Wystartowały dwa nowe światy non-PvP (to chyba niezupełnie to na co większosć graczy czekała...): Candia w Niemczech i Menera w USA. Jak zwykle przez pierwsze dni jedynie gracze Premium będą mogli się na nie zalogować. Życzymy powodzenia tym którzy zdecydują się na nich grać.

Pierwsze dni ? moze dokladniej wiecie jak co to piszcie ;/ bedzie lajt ^^
ILe to potrwa ;/ 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:31.