![]() |
ja sie zastanawiam nad jedna rzecza!!! Z kotrego miasta sie bedzie plynac do nowego miasta?
|
Cebix - kilka tygodni temu CIP-y wyłączyli servery i podobno robili update ale nic nie zrobili
Wubeso - zapewne z kazdego |
To dlatego dzis wywalilo serwy... choc po cos konkretnego.
|
@Punish
To pewnie bylo to z tymi nowymi światami Enforced PvP(Dolera, Inferna).. Ale myślałem, że jakiś update przegapiłem, jak twój post zobaczyłem ;) . @All I jeszcze jedno: Nikt mi nie powiedział, czy widać mojego avatara(pewnie nie widać :( ) |
Cytuj:
PUNISH, CipSoft Team nie zapomnial o FACC mozesz byc pewny, oczywiscie nie tak duzo jak dla PACC ale zawsze. Zycze milej zabawy :) |
Cytuj:
|
Nareszcie tylko na to czekałem
TAK, Cipowie nareszcie wzieli sie do pracy i dzis bedziemy mieli wymazone Update szkoda tylko ze to nowie miasto tylko dla pacc Ale nic bedzie przeciez jeszcze nowa grafa dostepna dla wszystkich
|
@Cebix
Słyszałem ze skillbar mial byuc w poprzednim update Nie wiem moze cos zle slyszalem :/ Jeszcze jedno: widac twojego avatarka :) @hefokob Dzieki ze mi nadzieje robisz :) a jakie nowosci beda dla FACC? |
A pewnie
To cudownie, że już dziś o 20:00 będzie można nacieszyc się owocem ciężkiej i wytężonej pracy CIP'ów ;)
Btw: Ja też życzę wszystkim Tibijczykom dobrej (tj. jescze lepszej) zabawy w update'owanej Tibi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Cytuj:
|
Yupppi!!!!!!
W końcu ten update!!! Chociaż w nowym mieście mnie nie będzie to cieszy mnie fakt, że spamerów nie będzie trzeba zabijać :P. No i mój ślub się opóźni. Wszystkich grający na Danubii zapraszam. Termin jeszcze nie ustalony. Narzeszona jest na r00ku.
Szakal Valki***czyk |
W deche, nareszcie się wzięły Cipsy do roboty :berserk:
|
@All FACC
Dla FACC będą głównie nowe sprite'y(grafiki) i itemki(jeśli jakiś PACC z Ankahmun przyniesie :P ) @Punish Dzieki, teraz wiem, że ktoś wie, jakie cuda można w Paincie zrobić ;) |
Tak jak wiekszosc baaardzo sie ciesze z tego update :) Jezeli to prawda, ze tower shield ma miec zmieniony wyglad to tym lepiej, bo ja go wlasnie mam :D Ale szkoda, ze nie mam pacca :( Chociaz.. pojdzie sie do caffe i bede wszystko widzial :D
Zycze wszystkim milej gry juz po update :) |
@ALL
A czy jakies nowe potworki tez beda? |
NOm to miasto to istny raj ale dla pacuw i to jest lipa . Ciekawe czy bedzie jakis club lepszy od ss :D Tylko akurat teraz musieli tego update zrobic mialem dobijac 16 lvl :P :miecz:
|
Cytuj:
Hieny, Dzin, Larwy małe/duże i możlie że inny gatunek mumii |
Cytuj:
|
Jezus wreście się zlitowali nad nami biednymi graczami niech żyje pacc ale szkoda mi troche facc ale cóz życie.
Dark Duffy Harmonia Knight:25lv 65-64 |
@ Master Knight i Dobo
Sorka ale zapomnialem dopisac: Czy będą nowe potwory dla FACC? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |