![]() |
Nie ma nic zlego w PA taka jest prawda : - D
|
Cytuj:
|
asa
co to za roznica kto wygra i tak bedzie PA i tak... moze wieksze moze mniejsze. poczekamy zobaczymy
|
Totalny pogrom w dzisiejszej bitwie
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1304247 Link do statystyk |
omfg
Cytuj:
O kur**... |
Total own3d? :)
|
Na dzien dzisiejszy na to wyglada :p Ale jeszcze nie wszystko przesadzone
|
Hiehiehie... xDDD
To chyba już 3 czy 4 wojna którą wygrali/wygrają turtle na tym servie. Te wszystkie "rebelie" nie mają sensu. Turtle to czołówka tego servera więc itak nikt im nie podskoczy. |
Hiehiehie... xDDD
To chyba już 3 czy 4 wojna którą wygrali/wygrają turtle na tym servie. Te wszystkie "rebelie" nie mają sensu. Turtle to czołówka tego servera więc itak nikt im nie podskoczy. |
lol a kto powiedzial ze to koniec wojny?
to prawda ta bitwa troche nam nie wyszla, ale jeszcze wszystko moze sie zmienic ;). Pozatym nie spodziewalismy sie ze Fosfik z ekipa zaatakuje nas z drugiej strony;p. Tak wiec z tej bitwy wyszedl totalny chaos z naszej strony, ale wojna szybko sie nie skonczy. |
ała zabolalo;]
ale czasami zimny prysznic dodaje kopa,zobaczymy czy czasem nieugasi zabardzo |
sryy...double post
|
:o taaa Fosfik zawsze odpierdzielal i bardzo dziwne bylo to ze nie bierze udzialu w war, mozliwe ze juz wczesniej mieli takie plany ze uderzy z zaskoczenia :P :confused:
|
Notop, przypomnij mi, jaki byl dzisiaj wynik opena? 22:2 dla turtli o/ ? :D
|
Cytuj:
a co do fosfika,moze sie niekochalismy nigdy zabardzo ale teraz mnie zaskoczyl swoim zachowaniem,txt na forum oraz dojsciem do turtli spowrotem,w szczegolnosci ze walczy przeciwko swoim kumplom(esp) ale tlumacze sobie to bardzo logicznie i przypuszczam ze to prawda,wyszedl zcekal ktora strona bedzie na wygranej by dolaczyc sie do nich i byc ciagle kims.chyba 90% serwa by tak zorbilo jakby moglo;](szczegolne pozdrowienia dla rexsi,oraz innych huntowanych pol roku temu przez turtli a teraz im pomagajacym;]) -ps. w tym poscie jest 0 zlosliwosci zeby zaraz sie nierzucali;]-- |
Cytuj:
PS. Giertych zalatwil ci amnestie z polskiego na maturze czy ty naprawde jestes taki tepy ze nie dostrzegasz zlosliwosci w tym co sam piszesz? |
Cytuj:
pozatym niejestem zlosliwy,a po 2 nie ja przyjelem "ex ez" jakbys neiwiedzial od 6 tyg niemam neta i wogole niegram w tibie(max na 5 min co 2 dzien sie loguje" a po 3 neistalismy na przegranej pozycji,poprostu tak wyszlo jak jest mi to ryba narazie i tak niegram;] |
no i padl 142ms z dpft :)
|
Jest to "dopiereo" siodmy frag dla Seventh Kingdom.
|
Cytuj:
Zlosliwy jestes Przyjmowac nie przyjeles bo ty nie jestes od tego w 7k dziwne ze net nagle ci sie spierniczyl jak zaczela sie wojna tak staliscie na przegranej pozycji od samego poczatku nie grasz i raczej juz na tym serwie nie pograsz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |