Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Deklaracja WOJNY przez Luki Tharion'a (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=84965)

Lindlay 20-07-2006 13:13

Nie ma nic zlego w PA taka jest prawda : - D

*Wube* 20-07-2006 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
a z tym sie zgodze totalnie ze dla mnie od zawsze bylo chore protegowanie noobow przez haj lvlv,pozneij taki noob robi co chche a inni cierpia,nigdy do tego reki nieprzykladalem i nigdy zadnego nooba nieprotegowalem pomimo ze moglem neizla kase na tym zbic,jednak wole niemiec spamu i problemow z noobami jak byle 15 lvlv pro by ja zabije 40 lvlv dla zabawy mowiac"niechcial mi wyjsc z cave"

hmm mi sie wydaje ze bales sie jak taki noob cos zrobi i potem Turtle sie dowala do Ciebie ze go pro ; p jakbys byl w Turtlach inaczej bys robil...

Retukss 21-07-2006 13:44

asa

co to za roznica kto wygra i tak bedzie PA i tak... moze wieksze moze mniejsze. poczekamy zobaczymy

Malyszek 22-07-2006 20:37

Totalny pogrom w dzisiejszej bitwie
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1304247
Link do statystyk

Laf 22-07-2006 20:51

omfg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malyszek
Totalny pogrom w dzisiejszej bitwie
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1304247
Link do statystyk

O kur**...

Szefie :) 22-07-2006 22:19

Total own3d? :)

Malyszek 22-07-2006 23:02

Na dzien dzisiejszy na to wyglada :p Ale jeszcze nie wszystko przesadzone

Czerwony PK 22-07-2006 23:25

Hiehiehie... xDDD
To chyba już 3 czy 4 wojna którą wygrali/wygrają turtle na tym servie.
Te wszystkie "rebelie" nie mają sensu. Turtle to czołówka tego servera więc itak nikt im nie podskoczy.

Czerwony PK 22-07-2006 23:26

Hiehiehie... xDDD
To chyba już 3 czy 4 wojna którą wygrali/wygrają turtle na tym servie.
Te wszystkie "rebelie" nie mają sensu. Turtle to czołówka tego servera więc itak nikt im nie podskoczy.

Santa Claus 22-07-2006 23:34

lol a kto powiedzial ze to koniec wojny?
to prawda ta bitwa troche nam nie wyszla, ale jeszcze wszystko moze sie zmienic ;). Pozatym nie spodziewalismy sie ze Fosfik z ekipa zaatakuje nas z drugiej strony;p. Tak wiec z tej bitwy wyszedl totalny chaos z naszej strony, ale wojna szybko sie nie skonczy.

notop 22-07-2006 23:34

ała zabolalo;]
ale czasami zimny prysznic dodaje kopa,zobaczymy czy czasem nieugasi zabardzo

Czerwony PK 22-07-2006 23:36

sryy...double post

Nowax 23-07-2006 02:00

:o taaa Fosfik zawsze odpierdzielal i bardzo dziwne bylo to ze nie bierze udzialu w war, mozliwe ze juz wczesniej mieli takie plany ze uderzy z zaskoczenia :P :confused:

Miku 23-07-2006 04:10

Notop, przypomnij mi, jaki byl dzisiaj wynik opena? 22:2 dla turtli o/ ? :D

notop 23-07-2006 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miku
Notop, przypomnij mi, jaki byl dzisiaj wynik opena? 22:2 dla turtli o/ ? :D

24;2

a co do fosfika,moze sie niekochalismy nigdy zabardzo ale teraz mnie zaskoczyl swoim zachowaniem,txt na forum oraz dojsciem do turtli spowrotem,w szczegolnosci ze walczy przeciwko swoim kumplom(esp) ale tlumacze sobie to bardzo logicznie i przypuszczam ze to prawda,wyszedl zcekal ktora strona bedzie na wygranej by dolaczyc sie do nich i byc ciagle kims.chyba 90% serwa by tak zorbilo jakby moglo;](szczegolne pozdrowienia dla rexsi,oraz innych huntowanych pol roku temu przez turtli a teraz im pomagajacym;])

-ps. w tym poscie jest 0 zlosliwosci zeby zaraz sie nierzucali;]--

Aro aka papa 23-07-2006 11:16

Cytuj:

24;2

a co do fosfika,moze sie niekochalismy nigdy zabardzo ale teraz mnie zaskoczyl swoim zachowaniem,txt na forum oraz dojsciem do turtli spowrotem,w szczegolnosci ze walczy przeciwko swoim kumplom(esp) ale tlumacze sobie to bardzo logicznie i przypuszczam ze to prawda,wyszedl zcekal ktora strona bedzie na wygranej by dolaczyc sie do nich i byc ciagle kims.chyba 90% serwa by tak zorbilo jakby moglo;](szczegolne pozdrowienia dla rexsi,oraz innych huntowanych pol roku temu przez turtli a teraz im pomagajacym;])

-ps. w tym poscie jest 0 zlosliwosci zeby zaraz sie nierzucali;]--

Nie mysl tyle bo widac ze ci to nie wychodzi. Fosfik wbil do nas bo przyjeliscie cale ex ez a co obiecywaliscie ze sie nie stanie. Zreszta i tak od rozpoczecia wojny staliscie na przegranej pozycji wiec nie wiem skad ta gadka o wybieraniu lepszej strony.

PS. Giertych zalatwil ci amnestie z polskiego na maturze czy ty naprawde jestes taki tepy ze nie dostrzegasz zlosliwosci w tym co sam piszesz?

notop 23-07-2006 12:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa
Nie mysl tyle bo widac ze ci to nie wychodzi. Fosfik wbil do nas bo przyjeliscie cale ex ez a co obiecywaliscie ze sie nie stanie. Zreszta i tak od rozpoczecia wojny staliscie na przegranej pozycji wiec nie wiem skad ta gadka o wybieraniu lepszej strony.

PS. Giertych zalatwil ci amnestie z polskiego na maturze czy ty naprawde jestes taki tepy ze nie dostrzegasz zlosliwosci w tym co sam piszesz?

mature ja zdalem jak ty miales komunie;]
pozatym niejestem zlosliwy,a po 2 nie ja przyjelem "ex ez" jakbys neiwiedzial od 6 tyg niemam neta i wogole niegram w tibie(max na 5 min co 2 dzien sie loguje"
a po 3 neistalismy na przegranej pozycji,poprostu tak wyszlo jak jest mi to ryba narazie i tak niegram;]

Santa Claus 23-07-2006 15:58

no i padl 142ms z dpft :)

Malyszek 24-07-2006 09:07

Jest to "dopiereo" siodmy frag dla Seventh Kingdom.

Aro aka papa 24-07-2006 09:19

Cytuj:

mature ja zdalem jak ty miales komunie;]
pozatym niejestem zlosliwy,a po 2 nie ja przyjelem "ex ez" jakbys neiwiedzial od 6 tyg niemam neta i wogole niegram w tibie(max na 5 min co 2 dzien sie loguje"
a po 3 neistalismy na przegranej pozycji,poprostu tak wyszlo jak jest mi to ryba narazie i tak niegram;]

w takim ukladzie musialbys byc po 30stce
Zlosliwy jestes
Przyjmowac nie przyjeles bo ty nie jestes od tego w 7k
dziwne ze net nagle ci sie spierniczyl jak zaczela sie wojna
tak staliscie na przegranej pozycji od samego poczatku
nie grasz i raczej juz na tym serwie nie pograsz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50.