![]() |
oo!
Coraz więcej tych nagród. Gz dla wygranych. Ja teraz nie mam kasy na komie więc :D. W ogole wqrzylem sie na Tibie.pl bo wyslalem kilka sms-ow i odpowiedzialem na pytania i wpisalem dane a to wyskkoczylo ze nie można wyświetlić strony (...). Jeszcze raz gz i sierpniu puszcze sms'ka :P
|
ja wysłałem 1 sms;/ tylko czego obisidia zawsze wygrywa??elysai nigdy do tej pory wyslalem 2 sms mzoe sie skucze bosal a jest szansa że ktos wyśle 1 sms i wygra??;) bo ja swoim knightem potrzebuje pacca :p bo mam hutned od 60+ facc obym miał ja teraz sczescie sorka za błendy ale do duby klawiature mam ;/
|
Hmmmm. wakacje... można iść do pracy i zarobić sobie :) i kupić tego paca xD
|
wysle pare smskow i moze wygram pacca :) a tak wogole to zauwazylem na forum pare dzieci NEO :( :baby:
|
kazdy sms to szansa,
|
Wyslalm Smsa na konkurs o pacca na III edycje i wpisalm inny e-mail niz ma ta postac na tibi.com czy musi byc ten sam e-mail co na tibia.com czy moze byc inny?? Czy mam szanse jszcze wygrac pacca??;( Prosze o odp. Gz dla zwyciescow.........
|
nie musisz podawac maila takiego jak na tibia.com to ma tylko sluzyc kontaktowi w razie problemow.
masz szanse :cup: |
Gratuluje :]
Możę wezme udziałw następnej edycji :) |
Cytuj:
@down jakbym o tym nie wiedzial! przeciez sam nawet to pisalem. zobacz na 5 lub 4 strone. a sam przexciez napisales ze nagrody sposnorują te firmy a nie sms, chociarz pacc jest z smsow (mp3 jest dzieki firmie, a koszty sie zwrocą dieki sms) |
czy tak trudno jest zrozumiec ze im wiecej smsow jest wyslanych tym wiecej nagrod dodajemy ? w II i I edycji tez na poczatku byla I nagroda potem zwiekszalismyw miare mozliwosci
|
wyslalem sms-a dostalem kod wpisuje go i nic plx HELP :D pisze Bledny KOD
|
Grrrr
X( Wysłałam sms i dostałam zły kod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
III edycja sms
Kiedy bedą ogłoszenia 3 edycji sms ?:)
|
Juz pisali, 1 sierpnia.
|
U mnie to samo, wpisuje dokladnie ten sam kod, ktory dostalem w smsmie i nie moge wyslac zgloszenia -.-
|
A jak napisze bledny mail w konkursie o paca to co sie stanie?? podalem w razie czego numer komy :( ale nie wiem czy cos to da :( ?? .............. Prosze o rade... THx
|
GZ dla zwycięsców, jakbym mial kase na komórze to bym jednego smska wysłał ;).
|
ci co dostali bledne kody prosze przeslac je na maila [email protected] z data otrzymania kodu oraz ze swoimi danymi
|
wyslalem 4 sms 4 zle kody. HELP
Widze ze inni tez maja takie problemy ! e juz nigdy nie wysle. 20 zl dostaliscie wiecej wam nie dam !! (w poprzedniej edycji wyslalem 2, ale byly dobre kody) |
Cytuj:
4 kody?? 4*3=12 ^^ ja tu widze 12 zlotych a nie... 20 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:48. |