![]() |
ja nie wiem na czym expia po narazie dobiłem 27 lvl :D ale zawsze wydawalo mi sie że na demonach ponieważ dużo expa leci :D czytajac ten topic to jednak nie mam racji :D
a tak btw... ktos tam napisal ze 8h na dobe to nie uzaleznienie, dla mnie to juz uzaleznienie kompletne, ja sam gram moze 8h na tydzien... a to i tak zawyżone. uzaleznienie to dla mne granica 3h(max 4-5) na dobe, powyzej to juz trzeba sie zastanowic co ja wlasciwie robie. Tak ja sadzę ;) |
Na 100% expią na ........ B.dużej ilosci ....... Ratów i cave ratów :D :D :D
A tak na poważnie to 99% ze na Warlockach. Biorą wpizdu runek(hmm,sd,explo,) i takiego warlocka mają na 1 min jak nie mniej. szybki exp, wyrąbany loot i do tego duzo kasy :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
EDIT: @Up Jeżeli myślisz że to było śmieszne jesteś tak samo głupi jak twój kolega Adow Adan .... |
Może expią na Behemoth'ach w zwyż? (ewentualnie trochę słabszych) Chciałem zobaczyć jaki ma lvl, i jak sprawdzałęm, miał 228, i było jeszcze napisane coś takiego:
Sep 11 2006, 01:45:27 CEST Died at Level 218 by a behemoth I co wy na to? |
Cytuj:
|
Cytuj:
A jeżeli ty masz ochote to idź stąd bo ja nie mam takiej potrzeby 8o PS. Nie wszystkie dzieci wszystko umią tak jak ty , kazdy ma prawo sie pomylić. |
NIe miałem big super evul lvl ale to akurat wiem.
@Tajfun: Expi na wrl. Widziałem filmik jak gość chciał mu zabrać lootbaga z wrl(dla niego to lootbag z 10 bp ze ss i b robe) @Mati: Sam mu sprzedawałem explo. Pytałem się na co mu czyli na czym expi wiec powiedzial ze na wrl. |
No i nie bądzcie wszyscy takie kozaki ze na 100% na wrl z exori mort bo ostatnio jak od mateusza kupowalem platinum amulet to pytalem gdzie expi i zaseugerowalem ze na wrl a on na to ze solo na demcach z explo... :cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:p
tia wiadomo że pytałeś dashera o to nioob charem bo jak sie byś go o coś pytasz to hunted chyba. Sam go kiedyś patrzyłem jak na hydrach siedzi i spytałem ile jeszcze to wyszedłem 2 sekundy potem z red hp -;-
a propo to gdzie oni siedzą na tych wrl, demona? bo chyba nie tam koło wrl quest a co do Taifuna to na pewno nie gra sam bo poprostu jak siedze dłużej niż 5h dziennie to mi sie żygac chce, a on gra niby 10h+ dziennie a jest on z tego co ludzie piszą w moim wieku. P.S na 2nd outfitu assasina czyli chyba te czarna ee koszule? potrzeba chyba po 50 sztuk wszystkich rodzajów tkanin i chyba coś jeszcze (pisze gdzieś na forum) |
Sam kiedyś patrzyłem jak na hydrach siedzi i spytałem* :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja tak samo sadze ze taifun nie shaurje bo sprawdzalem sam siebie on mial na tydzien chyba 52h a ja 35h 30min a mam 21lvl sorc i wylaczam tylko tbie gdyz ide grac w inna gre np. cs gdyby nie cs dalej gral bym w tibie czyli jakies hmm 4h? a na dwor wychodze tylko jak ktos mnie wola kolejne 4h ? a moze tajfun gra tylko w tibie i na dwor wychodz zadko? i gra do pozna czego ja robic nie moge bo chodze do szkoly? i nie mowcie ze sharuje bo Eternal Oblivion tez siedzi po 13h a czaem wogole nie siedzi czyli tez sharuje i ro we 3 i nage 3 sharerow gdzies wciaglo i zaden grac nie moze ? |
Taifun tak jak Seromontis expia na Warlockach na Demona kolo carlin
Zreszta podobnie jak wiekszosc h lvl |
"Jak myślicie gdzie i w jaki sposób expią Taifun Devilry i Mateusz Dragon Wielki?"
No ja myślę, że siedzą na niewygodnym fotelu, przed komputerem i zapewne za pomocą myszki i klawiatury zabijają potwory. A wy co o ty sądzicie? |
Taifun jedzie wrl'ocki albo demony z ue,(wrl na demonii)
Mateusz Dragon Wielki demce badz wrl z sd z blokerem(demon hell na przyklad ;]) :)) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34. |