Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe Questy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85601)

Harry Xin 19-07-2006 16:43

Ale tego jest

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek
Nic nie dostaniesz, bo ja wam powiem że dojdą: Water Elemental, Massive Water Elemental, Quara Predator, Quara Predator Scout, Quara Constrictor, Quara Constrictor Scout, Quara Mantassin, Quara Mantassin Scout, Quara Hydromancer, Quara Hydromancer Scout, Quara Pincher, Quara Pincher Scout, Pirate Marauder, Pirate Cutthroat, Pirate Buccaneer , Pirate Corsair, Pirate Skeleton, Pirate Ghost, Carrion Worm, Novice of the Cult, Acolyte of the Cult, Adept of the Cult, Enlightened of the Cult, Tortoise, Thornback Tortoise, Blood Crab, Toad, Seagull (non-aggressive), Green Frog (non-aggressive), Azure Frog, Coral Frog, Crimson Frog, Orchid Frog, Island Troll. No i co z tego? Każdy kto myśli może się tego dowiedzieć:P

No to zapowiadają się ciekawe zmiany. :)

sir Tifejo 19-07-2006 16:44

Cytuj:

Zabity, jednak nie pokonany, wraca, a świat będzie jęczał pod jego krokami.
Niebiosa załkają, a śmiertelni zadrżą
Śmierć i agonia to jego towarzysze, terror i destrukcja to jego prawica i lewica.
Ponownie wyzwie tych, którzy odwarzą się stanąć z nim w szranki, i najlepsi Tibijczycy padną przed jego gniewem.
Czy ktokolwiek będzie w stanie zmierzyć się z tym złem z przeszłości?
Bądź gotów...
On powraca...
Tego lata, na twoim PC.
Puge Nocturna?

Feriney 19-07-2006 16:45

To bedzie jednak Ferumbras..
Cytat z wywiadu ze Stephanem:

14.Co myślisz o Ferumbrasie? Czy jest szansa, że powróci?
Kilka lat temu, kiedy istniał jeszcze tylko jeden świat gry, mieliśmy kilka specjalnych zdarzeń ze złym i potężnym czarownikiem Ferumbrasem, który atakował Tibię. Ta postać miała kilka specjalnych zdolności i była kontrolowana przez jednego z członków naszego zespołu. Ponieważ nie mogliśmy stworzyć takich "ręcznie robionych" zdarzeń na wszystkich światach, stworzyliśmy automatyczny system zdarzeń. Przygotujcie się na więcej zdarzeń w niedalekiej przyszłości. Kto wie, może nawet Ferumbras pewnego dnia powróci?

Koszyk 19-07-2006 16:45

http://img511.imageshack.us/img511/1333/runassq8.jpg

3x uh :O! teraz za bp uh bedzie 9k?:o

ten update jest coraz gorszy ^^

tibia 7,4 or 7,5 plixor

BTW. Użytkowników czytających ten temat: 219 (zarejestrowanych: 71, gości: 148)

ari2423 19-07-2006 16:46

@up
moze to jest ten uh z questa co ma 3 ładunki :)

:)

co do zagadki, moze to taki gostek co miał na imie na litere V... ( niemapietam kto dokładnie) ? moze ktoś wie jak sie on/ono nazywa

slawekmag 19-07-2006 16:48

Byłbym zachwycony gdyby nie dla pacc:p

- Prodigy - 19-07-2006 16:48

Przepraszam, czy zamieszczanie SSów na forum z Test Serva, dostępnego jedynie dla Tutorów i wyższych rang, jest legalne ? -.^ wydaje mi się, że nie, ale jeśli...

Knajcik14 19-07-2006 16:48

@up co to ma być ?? kurde co oni mącą w ten tibi kurde.

Ale wiecie co wam powiedz że może to nie będzie takie złe tak samo jak był ten up date z nowymi grafikami i wymogami lvl na czary myślałem ze dostane sząłu ale nie jest tak źle :p może i to nie będzie takie złe pożyjemy zobaczymy

Large Orion 19-07-2006 16:48

Do zagadki:
Niewiem czy z tą zagadką chodzi o ferumbrasa ale widziałem screena takie Demona (troche inny wyglad..z kopytami) taki niebieski... xd

2 do zagadki:
Moze Diablo III ?

Bo wychodzi tego lata

A jak mają załknąć czy tam zapłakać niebiosa to tak bo akcja gry ma podobno się w niebie rozgrywać czy coś xd

styku 19-07-2006 16:51

Zagadka to Ferumbras jak tu juz mowiono albo Zathroth. Ale to drugie to by lekkie przegiecie bylo ;P

Ril 19-07-2006 16:53

Te nowe outfity to bardzo dobry pomysl !!:) bo te stare sa juz troche...nudneX(

Bodziu 19-07-2006 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek
I jeszcze taka mała zagadka, o kogo chodzi w tej nieoficjalnej zapowiedzi:

Śmierć i agonia to jego towarzysze, terror i destrukcja to jego prawica i lewica.
Ponownie wyzwie tych, którzy odwarzą się stanąć z nim w szranki, i najlepsi Tibijczycy padną przed jego gniewem.
Bądź gotów...
On powraca...
Tego lata, na twoim PC.

Keylogger? Ha ha...

Ragnar666 19-07-2006 16:58

jak tu czytam wypowiedzi ktore "wypłynęły" z Test Servera to aż głowa mała... ja mam tylko jedną prośbę... czy ktoś na test servie moze stwierdzić jasno:
"ale to dobre jest? xD (reklama plus'a)"

@up ja zastanawiałem się jeszcze czy przypadkiem nie "aimbot" ;D

Baru Xewores 19-07-2006 16:58

No wszystko super sie zapowiada, nie mogę się już doczekać. Szkoda, że nie mam pacca, ale dla facca też coś się chyba zmieni co? :p

hennelur 19-07-2006 16:59

>))))

niemoge sie doczekać kiedy bedzie ots!na ta tibie!8o

Seroes 19-07-2006 17:00

z ta zagadka to moze byc Apocalypse ( podobno byl na 1 swiecie) taki jak demon albo frerumbras jak all mowia :] :p

Lamdar II 19-07-2006 17:01

Co do zagadki to moim zdaniem ktorys z nich: Zathroth, Apocalypse, Goshnar, Tafariel, lub inny z Ruthless Seven, ale pewnei chodiz o Apocalypse

Kazik Lord 19-07-2006 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ari2423
@up
moze to jest ten uh z questa co ma 3 ładunki :)

:)

co do zagadki, moze to taki gostek co miał na imie na litere V... ( niemapietam kto dokładnie) ? moze ktoś wie jak sie on/ono nazywa

może ten z
Harry Pottera "sami wiecie kto" --Voldemort?

Jamall 19-07-2006 17:04

o co chodzi z tym rekinem co sobie tak beztrosko plywa??
moze nowy potworek?:)

Knight Simon Dark lord 19-07-2006 17:05

ja sie ciesze outfit pacca z mieczem bedzie fajnie wyglądał do tego to (moze" chodzenie w wodzie

a co do zagadki
Bądź gotów...
On powraca...
Tego lata, na twoim PC.

to na 100% ferumbras bo "złem z przeszłości" "zabity jednak nie pokonany"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:52.