![]() |
Awwwww Gadacie a nie wiecie Znam Tetra Z rl -.-
On chce Sie odorać od Polskich noobow A to Ze ma Erressa to nie znaczy ze Pekowal lol On nie musi pekowac Pozdro Daniel :P |
Cytuj:
Ciekawe Ile Każdy Owner Dostał Kasy za Sprzdanie tego Konta X( |
Cytuj:
http://s3.photobucket.com/albums/y63...gAnch=imgAnch1 Jesli masz zamiar jeszcze cos napisac zawolaj stara,albo starego i niech ci pomoga napisac cos rozsadnego... Bo jesli masz wiecej lat odemnie to nie mam zamiaru z downem korospendowac ... |
dziecko jak tetro mial 100 ja mialem 79 i od czasow wojnynie grm abo wojna byla o tetra i przez tetra tetro wystawil i tyle a w Ng bylem od samego poczatku wiec mi nie marudz
|
Jak mozna kogos kto zabija niewinnych ludzi uwazac za swojego idola? Zal.pl
Wielkosc tetro polega na tym ze ludzie sobie normalnie expia a on mowi "leave". |
@Sova
To podaj nick ... |
Idol w tibii, to tylko kilka p*********h pixeli, a wy kłuciecie się jakby ktoś uraził waszą matkę, żal ;(
|
ten nowy owner kupil postac za 3,5 tys zeta 8o :D
|
Cytuj:
??? |
Ponczek szaleje... No prosze ;D pozdro od Airena :]
|
Tetro sprzedał hara.Moj kolega gadal z Toksim palkiem na Danubii ktory jest jendmy z onwerow Tetro (chyba dostali za niego ponad 1500 zl)
|
kula dostal za niego 3500zł z tego co wiem
|
a mój kolega gadał z tatą kolegi jego kolegi. był on jednym z ownerów tetra i sprzedali tego chara za 1200zł, krowę, 2 świnie i spodnie z reportera.
|
............
|
Cytuj:
myslisz ze blyszczysz? |
Cytuj:
|
Cytuj:
dzieci i ryby glosu nie maja ;] po 1 to dostal 4 tysie po 2 to zadem typ z danubi nie byl i nie bedzie ownerem tetra po 3 jestes glupi. |
Cytuj:
NIE CZAJE WAS NIKT Z WAS NIE ZNA TETRA (TOMKA) I PIERDOLICIE ON NIE MA ZADNEGO BRATA A POSTAC SPRZEDAL ZA 4 TYSIE I NA CHUJ JESZCZE TUTAJ SEI WYPOWIADACIE. |
Hmm patrzac na chare Tetra na tibia.com mi sie smiac chce.Ten nowy player to jakis kozak:D Deda na dragon lordach i w ogole ;( Ta to smiech na sali,zjechac taka postac o 8 lvl:D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41. |