![]() |
przyda sie nowy GM
|
Cytuj:
I myślisz że mądry jesteś baranie? To za co cip daje bany na trade? Za pisanie off top. "Głosujcie na celvisa" Z krzesła spadłem, głosowanie na gma ahahahhahahaha. |
ciekawe czym sie popisza nowe GMy :)
|
Ciekawe. Na Harmonii nigdy gma nie widzialem ale sam czesto reporty daje i to działa. Więc u nas GMy coś jednak robią:D
|
|
ty ****** !!!
W przeciwieństwie do ciebie to ja mam mózg !!! Tylko jak cię synek przy zabijaniu twoich potworów do treningu wyzywa i jest cham to chyba coś jest nie tak odchodzie z psiej d*** !!! Woda ci się przegrzała w łepetynie na tych upałach :/X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( to do adury (patrz strona 6) j***** małpa
|
X( niewiem po co sa te GMy... wk**wiaja mnie bo ostatnio raportnalem ok. 10 osob i bana dostalem X( X( X(
|
im wiecej tym lepiej ;]
|
narzekacie że GMowie nic nie robią....heh dzisiaj koło 18.00 GM Mayhem on Secura zrobił pokazową egzekucję dotyczącą osób nagminnie używających "game weakness" jaką jest tele~ ;]
coprawda na niektórych światach może i GMowie rzadko lub prawie wcale nie działają ale to raczej dlatego że może z danym światem się nie identyfikują jak ze swoim rodzimym... jedyny kosmopolityczny GM wg mnie to GM Sidnia bo ja widziałem (no...że działa, nie jako "postać" ;]) na 3-4 światach. Jednak wszędzie zdarzają się sytuacje kiedy ewidentnie ktoś łamie zasady a reakcji na "akcję" nie ma. :confused: [edit] z tego co pisze na Tibianews.net to powołany został trzeci nowy GM - Laylee. |
Zabijenie potworow ktore atakuja innego gracza i z ktorymi ten inny gracz trenuje nie jest zabronione w swietle regulaminu Tibii i nie polega karze. |
Brzydkie te outfity pokazane tu;/
|
Cytuj:
|
Proźba do moderatora :). Mogłbyś dodać 3 GM Laylee (jest rowniez na tibia.com) jak mi nie wieżysz :P.
|
halo, a czy nie interesuje już was, że jest trzeci nowy GM ?? :/
Moglibyście zedytować tą notkę... |
TA najlepiej zeby wszyscy byli GM to bendzie dobre B)
|
Tibii.pl gratulujemy szybkosci
|
Cytuj:
A tak na marginesie dzisiaj na Guardię wpadł GM Elfarran on Guardia, rozdał parę banów, pogadał z nami - tutorami na tutor channel i dał loga :P. W każdym razie jest dość miły ;). |
im wiecej tym lepiej
|
LOL ten najnowszy to polak!!!
|
U mnie wczoraj na Harmonii objawił sie GM. Dał pare banow i lgnoł. Szkoda, bo wydają oni mi sie coraz bardziej podobni do polityków. Wiodać że są, dużo sie o nich mówi, zrobią coś dla graczy, niekoniecznie dobrego, a tak naprawde zawsze są poza zasięgiem...:(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |