![]() |
adori gran ""o jak przyjemnie kamieniem dostac w leb...""
utevo res" " ""przygarnij kropka"" |
Kilka, pewnie nie smieszne ale co tam:
Adori Gran """"dostaniesz zaraz w glowe i co bedzie??""" Adori Gran Flam """"GFB, a tobie sie wydawalo ze UE no nie??"""" exura vita """"Lodzkie pogotowie"""" Adori Vita Vis """Powachaj oddech smierci, fujj no nie??""" ExUrA """""" Wodociagi blisko"""" (ci co mieszkaja w opolu to wiedzą, a jak nie wiesz to ci powiem, ze wodociągi to takie wariatkowo) |
Moje odpały:
- Adevo Mas Flam - who like barbecue?? - Utevo lux - Exevo Gran Mas Vis - Adori Vita Vis - I will heal you my friend. we must end our war. peace & love - Exevo Mort Hur - buuuuuurp.. sorry... - Exura Vita - now you make me angry.... - Adori Gran Flam - do you think that you can miss this shot? - Utani gran hur - see you tomorrow... - MAgic shield - you can't hit me? strange..... |
Utani hur "wrum wrum I have a car..."
Utani gran hur "teraz to mi możecie..." Exiva "where are you bitch??..." |
mam 2 czary
Utana Vid - Buuu! Exura - uuh aah eeh yeah :D |
exevo pan " Mc'Donalds, I'm lovin it"
exevo pan " o chipsy przyszły" adori vta vis " śmierć nadejdzie dziś" exana pox " Przed użyciem przeczytaj ulotke lub skontaktuj sie ze swoim lekarzem lub farmaceutą" exori " ??? " adura vita " lekarz zawita" utevo res ina " Patrzcie , Julia Roberts " To kompozycje moje i moich kolegów" |
1. Uhmaker: adura vita ""a swistak siedzi...""
2. adura vita ""Unimil sobie życie"" |
Adura vita ""Heal me! No I have a better idea. Put this power to the stone! :) ""
|
Utani Hur "" Catch me , If u can ""
Exevo Pan "" Zryć to co dają ! "" Utana Vid "" Try to find me "" Exevo Gran Max VIs "" Peace , and quiet ... "" |
ExUrA vItA ""Ooo I will survive xD
uTaNi HuR "" go go power rangers :P uTaNi HuR ""jedziemy po ziolo exana pox ""zielono bylo ale sie skonczylo :P |
osobiscie widzialem :
exura "" po **uja mi 20 hp :/ "" uzywam : adori gran flam "" exevo gran mas vis rune "" :p narazie malo ale jak zobacze cos ciekawego to napisze napewno ;) |
A ja widziałem takie:
Utevo lux "" Boże daj mi światło Utevo lux ""I wszystko jasne Nie wiem czy takie juz były bo nie czytałem poprzednich postów. |
Może to już było bo czytałem tylko pierwszą stronę ale co tam. ;)
Adori Gran "I'm say this shit again" Adura Vita "Come to mom mine sweet money!" Adori Vita Vis "Die! Die! Die my darling!" (moja robota, to tytuł piosenki Metallici ;) ) Exevo Con "Gimme fuel!" I to już chyba wszystko |
Exevo gran mas vis ""ooops, missclick
Exevo gran mas vis ""Trup tu, trup tam... Adori vita vis ""Death incomming Utani gran hur ""Cyu guys |
utevo lux ""Odpalamy latare ! ; ""I stala sie swiatlosc
utani gran hur ""Berek, ty gonisz adura vita ""Im a Medic ! exevo pan ""My own McDonald adori vita vis ""It is a good day to die ; ""I've got the power ! adori gran flam ""I love the smell of napalm in the morning |
exevo gran mas vis ""pstryk i problem znikl""
|
Moje własne:
Exura " Watashi o chiryou sutte kudasai!! (proszę ulecz mnie) Utevo Lux " Watashi wa Hikari o yobimasu!! (wzywam Światło) japoński jest gites... :) Hihongo wa Kirei desu... |
exevo pan""dwa dni o pustym pysku""
exana pox""cos mi tutaj smierdzi"" utamo vita""nie biejcie mnie panie"" exori""wuaahh jaki jestem zly"" utani gran hur""i tak cie ku**o zlape"" exura gran mas res""dziwki dla wszystkich"" exevo gran mas vis""and who is the men"" utana vid""it wasn't me"" adori gran""cegla przez ryj"" adori vita vis""lezec" adura vita""zbieram na dzieci z afryki"" |
2 z moich:
utana vid ""Scooby Dooby Doo, where are you?"" utevo lux ""Where did I put my flashlight... Oh, here it is!"" |
Adura vita "" Mam niebieski kamyczek ^^
Utevo lux "" I nastało światło Utani hur "" Berek Adori gran flam "" Uwaga! leci UE Utani gran hur "" zaraz Ci wjade w pupe :] Utana vid "" Teraz ty kryjesz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:34. |