![]() |
(Patrzy w kryształow± kulę)
Mmmm.... widzę... że te wygl±dy s± tylko dla graczy z kontem wykupionym... mmm... dla graczy z kontami bezpłatnymi... zostaj± przerobione stare co mieli... |
Nono....
Od czasów tibi 7.4 to pierwsza, lepsza rzecz. |
a kiedy wprowadz± te nowe outfity? FACCowe
|
Update powinno być koło 11 sierpnia czyli w moje urodzinki ...... Outfity takie sobie ..................... chca zalagodzic ten zal knightow o strzelaniu na battle i daja nam najlepsze outfity my sie i tak buntujemy PZDR DLA WSZYSTKICH RYCERZY
|
@up2
pewnie nigdy nowe profesje tez beda bo nie doinformowany jestem ? assasin jakis lowca i kiedy te upade tak dolkadnie? edit juz wiem ze w sierpniu thx up rycerze sa poszkodowani :( edit2 down no dieki za odpowiedz bo nie wiedzialem |
nie bedzie nowych profesji l0l..... Assasin to zapewne paladyn
|
Strój druida (ten z białym futrem na głowie. To facet czy dziewczyna?) fajny, nie powiem, strój huntera też nawet całkiek całkiem ale ja ucieszyłbym się berdziej z wiadomości o publicznym teście...
@Up http://tibianews.net/article.asp?Id=394 Tu masz strój huntera. Wedug mnie to jest bardziej paladyn. Ale profesje są 4 a PACCe będą mogli wybrać jeden z 15 to nie każdy musi przedstawiać jakąś profesję nie? Edit2: Outfit knighta tez fajny tylko do wizarda mam jakieś mieszane uczucia. Jak znam życie nie będe w stanie wykonać żadnego questu na outfit i bede biegał w starym :P |
a ja wolal bym zeby dali nam dzisiejsza grafe itp , a do regul zebysmy wrocili do tibi 7,4 pewnie wiele osob sie ze mna zgadza
|
Super super suuper Pacc nadchodzi
|
www.tibian.patrz.pl <<<Jak mysle jak zryja knightow to slucham se tej piosenki................... !! ROX!! Please
|
Cytuj:
jak jużto ranger, a nie assasin... |
Lol
nie no znowu Outfity Dal Pacc jak dlugo tak jeszcze bedzie??!!;( ;( ;(
|
ow no to dzieki ze poprawiles mnie ;-) sorry za bledy ... a co do tego jestes z raciborza?? mam tam rodzine i tam jezdze ;-P a mieszkam na 2 koncu polski
|
Ehhh..
No fajnie.... Paccowi gratuluje outfitów..
Mogliby zarzucić Faccowi CHOCIAŻ jeden , skromny outfit z bramk± na ,plax, 50+ lvl. Poprawili te cztery ( osiem ) outfity - ujdzie, ale perspektywa noobków w depo mog±cych zmienić outfit na taki jaki ja mam mnie załamuje. Każdy Faccowiec to potencjalny nabywaca PACCa ( lvl większy - prawdopodobieństwo większe ) ,więc mogliby zachęcić graczy z darmowym kontem do dalszej Gry.... No ale jak widać - nie mog±:baby: |
Cytuj:
zachęcaj± dodawaj±c w updatach wszystko dla pacc, bo po co ludzie mieliby kupować pacc jak wszystko można mieć na facc ? @mial nika ta jestem z raciborza |
Buszmenskie outfity -___-
Chcielismy ..mamy xd |
Jak trzeba zagadac do NPC żeby powiedział jak zdobyć dodatek do offta
jak juz to widomo to prosze o odpowiedz |
:-p!! ten raciobórz to wioska szukałem po calym miescie i kafejki internetowej nie moglem znalesc ale tak to zajebiscie pojechalem se w gory pozniej i do czech ;-D
|
Cytuj:
@mial nika to trza być kompletnym debilem chyba żeby nei znaleĽć kafejki... |
[quote=tyon zygathh]nie no znowu Outfity Dal Pacc jak dlugo tak jeszcze bedzie??!!;( ;([quote=tyon zygathh]
Do momentu kiedy pacc przestanie byc dla nich zyskiem ? ;/.Tibia to gra dla facc...lecz kiedy wdzisz co maja pacc (outfity/miejsca do expa itp.) kupujesz i Ty pacc-a. Kiedy kupisz 1 bedza nastepne..tak to sie kreci :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:21. |