Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe Outfity! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=86938)

Adner 27-07-2006 09:21

(Patrzy w kryształow± kulę)

Mmmm.... widzę... że te wygl±dy s± tylko dla graczy z kontem wykupionym... mmm... dla graczy z kontami bezpłatnymi... zostaj± przerobione stare co mieli...

Nieugiety 27-07-2006 09:24

Nono....
Od czasów tibi 7.4 to pierwsza, lepsza rzecz.

Aynahanir 27-07-2006 09:33

a kiedy wprowadz± te nowe outfity? FACCowe

Mial Nika 27-07-2006 09:57

Update powinno być koło 11 sierpnia czyli w moje urodzinki ...... Outfity takie sobie ..................... chca zalagodzic ten zal knightow o strzelaniu na battle i daja nam najlepsze outfity my sie i tak buntujemy PZDR DLA WSZYSTKICH RYCERZY

matiiii 27-07-2006 09:58

@up2
pewnie nigdy

nowe profesje tez beda bo nie doinformowany jestem ? assasin jakis lowca

i kiedy te upade tak dolkadnie?

edit
juz wiem ze w sierpniu thx up

rycerze sa poszkodowani :(

edit2
down
no dieki za odpowiedz bo nie wiedzialem

Mial Nika 27-07-2006 10:00

nie bedzie nowych profesji l0l..... Assasin to zapewne paladyn

Pawelan 27-07-2006 10:02

Strój druida (ten z białym futrem na głowie. To facet czy dziewczyna?) fajny, nie powiem, strój huntera też nawet całkiek całkiem ale ja ucieszyłbym się berdziej z wiadomości o publicznym teście...

@Up
http://tibianews.net/article.asp?Id=394
Tu masz strój huntera. Wedug mnie to jest bardziej paladyn. Ale profesje są 4 a PACCe będą mogli wybrać jeden z 15 to nie każdy musi przedstawiać jakąś profesję nie?

Edit2: Outfit knighta tez fajny tylko do wizarda mam jakieś mieszane uczucia. Jak znam życie nie będe w stanie wykonać żadnego questu na outfit i bede biegał w starym :P

Mial Nika 27-07-2006 10:03

a ja wolal bym zeby dali nam dzisiejsza grafe itp , a do regul zebysmy wrocili do tibi 7,4 pewnie wiele osob sie ze mna zgadza

Pozun 27-07-2006 10:07

Super super suuper Pacc nadchodzi

Mial Nika 27-07-2006 10:08

www.tibian.patrz.pl <<<Jak mysle jak zryja knightow to slucham se tej piosenki................... !! ROX!! Please

morwi 27-07-2006 10:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mial Nika
nie bedzie nowych profesji l0l..... Assasin to zapewne paladyn

jak jużto ranger, a nie assasin...

tyon zygathh 27-07-2006 10:10

Lol

nie no znowu Outfity Dal Pacc jak dlugo tak jeszcze bedzie??!!;( ;( ;(

Mial Nika 27-07-2006 10:11

ow no to dzieki ze poprawiles mnie ;-) sorry za bledy ... a co do tego jestes z raciborza?? mam tam rodzine i tam jezdze ;-P a mieszkam na 2 koncu polski

Aex 27-07-2006 10:13

Ehhh..

No fajnie.... Paccowi gratuluje outfitów..
Mogliby zarzucić Faccowi CHOCIAŻ jeden , skromny outfit z bramk± na ,plax,
50+ lvl. Poprawili te cztery ( osiem ) outfity - ujdzie, ale perspektywa noobków
w depo mog±cych zmienić outfit na taki jaki ja mam mnie załamuje.
Każdy Faccowiec to potencjalny nabywaca PACCa ( lvl większy - prawdopodobieństwo większe ) ,więc mogliby zachęcić graczy z darmowym kontem do dalszej Gry.... No ale jak widać - nie mog±:baby:

morwi 27-07-2006 10:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aex
No fajnie.... Paccowi gratuluje outfitów..
Mogliby zarzucić Faccowi CHOCIAŻ jeden , skromny outfit z bramk± na ,plax,
50+ lvl. Poprawili te cztery ( osiem ) outfity - ujdzie, ale perspektywa noobków
w depo mog±cych zmienić outfit na taki jaki ja mam mnie załamuje.
Każdy Faccowiec to potencjalny nabywaca PACCa ( lvl większy - prawdopodobieństwo większe ) ,więc mogliby zachęcić graczy z darmowym kontem do dalszej Gry.... No ale jak widać - nie mog±:baby:

zachęcaj± dodawaj±c w updatach wszystko dla pacc, bo po co ludzie mieliby kupować pacc jak wszystko można mieć na facc ?

@mial nika
ta jestem z raciborza

Vision 27-07-2006 10:16

Buszmenskie outfity -___-

Chcielismy ..mamy xd

Pedziej 27-07-2006 10:17

Jak trzeba zagadac do NPC żeby powiedział jak zdobyć dodatek do offta
jak juz to widomo to prosze o odpowiedz

Mial Nika 27-07-2006 10:17

:-p!! ten raciobórz to wioska szukałem po calym miescie i kafejki internetowej nie moglem znalesc ale tak to zajebiscie pojechalem se w gory pozniej i do czech ;-D

morwi 27-07-2006 10:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pedziej
Jak trzeba zagadac do NPC żeby powiedział jak zdobyć dodatek do offta
jak juz to widomo to prosze o odpowiedz

z questa ? czytaj newsy może ?

@mial nika
to trza być kompletnym debilem chyba żeby nei znaleĽć kafejki...

Vision 27-07-2006 10:20

[quote=tyon zygathh]nie no znowu Outfity Dal Pacc jak dlugo tak jeszcze bedzie??!!;( ;([quote=tyon zygathh]

Do momentu kiedy pacc przestanie byc dla nich zyskiem ? ;/.Tibia to gra dla facc...lecz kiedy wdzisz co maja pacc (outfity/miejsca do expa itp.) kupujesz i Ty pacc-a. Kiedy kupisz 1 bedza nastepne..tak to sie kreci :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:21.