Cytuj:
Mint - ta biegaj z nim za archerami, a ciekawe jak zabijesz maga
|
Maga zabije z quagmire roda a za archerami moge biegac bo i tak w sumie niewiele robią. (oczywiscie nie przez caly ekran ale przez pół to spokojnie, zwłaszcza w przedziale 50-60 lvl z bohami) Trzeba co prawda nosic ze soba 2 rody ale nie jest to az tak bardzo uciążliwe, bo mało wążą.
Cytuj:
guardy - mowilem zeby bylo oplacalnie, a nie co dwa hity manas -.-
|
Mam vampire shield + crown set i mi się opłaca, rzadko mnie guard hita a ja jego za każdym razem. Zawsze staram się tak stawać żeby atakował mnie na raz tylko jeden.
Cytuj:
o taa dsy, z niewidka napewno oplacalnie
|
Cytuj:
Z tego wszystkiego najbardziej ciekawi mnie jak ci sie DSy zawracaja (rozumiem ze na niewidce) bo nawet mi sie nie zwracaja, a mam srednia hitow podobno do tempesta, moze troszke nizsza, ale za to bolt mniej kosztuje od strzalu z tempesta
|
A gdzie ja napisałem, że z niewidką? Bez niewidki bardziej sie oplaca, co prawda jest spore ryzyko smierci (podobnie jak na dragach) ale to nie zmienia faktu ze wychodze na niewielki plus. (40 many na 60 lvlu daje średnio około 100 życia, bardziej się to opłaca niż wywalać całe 440 many na niewidkę co 200 sekund, DS to nie jest znowu jakiś super mastah potwór ktory wali comba po 200, niby z niewidką można byłoby expić dużo szybciej ale to jest tylko czysta teoretyka ponieważ spawny DS'ów na facc area są dość wolne i druid z tempestem zabija DS'y wyraźnie szybciej niż się respią)
Cytuj:
roty, ghule, larvy, orki, valkirie, amazonki trolle, krokodyle? Co, tak malo sensownych potworow na ktore mozna chodzic ze wrzucales byle co?
|
Powrzucałem również słabe potwory bo dobre są czasami zajęte i nie ma gdzie expić.
|