![]() |
hehe Mi się to podoba ponieważ sprzedawanie postaci dla mnie było czymś normalnym i nigdy nic do tego nie miałem to teraz jeszcze będzie bezpieczne.
Przy okazjic eny postaci podskoczą w góre a zarazem zapewne i intemków czyli może być ciekawie ale no cuz czas pokaże , dzięki nowemu update spewnością szybciej sprzedam chara ^^ |
zaraz zaraz jeżeli FACC bedzie mogl spersonalizowac konto to bedzie mogl zostac takze Tutorem!!
|
Kurde, czy tu sa sami idioci??? Po pierwsze jak mozna narzekac na to, ze Cip soft dba tylko o facc? Niech wszyscy milosnicy charowki za darmo (bo jak to ma sie inaczej nazywac) napisza do mnie, podam im wtedy moj adres i pomaluja mi za darmo cale ogrodzenie do okola domu i uzloza za darmo kostka 100 metrow drogi. Milo by bylo jakby sami ta kostke kupili.
Dalej - czy naprawde nasze szare komorki nie sa w stanie przetworzyc jasno napisanego tekstu. Juz Dabek odpowiedzial na to pytanie, ze rejestracja nie jest platna, tylko zamiana klucza. No ale polecialo 10 postow, ze pewnie to z 10 euro kosztuje. A do pana Xerc'a - czy Ty naprawde sadzisz ze setki ludzi nie ma co robic, tylko codziennie wlamywac Ci sie do skrzynki i sprawdzac czy przypadkiem tam nie ma klucza??? Skad Ci ludzie maja wiedziec, ze Ty poprosiles o wyslanie klucza na swoj adres. I po drugie skad maja ten klucz miec, przeciez wyslwietla Ci sie on raz na ekranie komputera. Wystarczy zapisac gdzies gdzie bedzie bezpieczny i po problemie. PS Xerc, podaj mi swoj adres, bo jak tylko zrobisz rejestracje, to z kilkoma kolegami zamierzam czatowac pod Twoja skrzynkia, czy akurat nie przyszedl do Ciebie klucz. |
Cytuj:
|
To przeciez CipSoft zbankrutuje i bedzie po tibii zalozmy noobek zalozy sobie 50 kont dziennie otworzy sobie ksiazke telefoniczna i jazda 50 listow dziennie beda wysylac z rec keyami :D przewiduje koniec tibii lol to taki joke mam nadzieje ze nikt sie tego nei podejmie bo to by byl szczyt :D
a ogolnie sux ze nie ma testa .... czekalem na niego od zimy :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nawet, nawet...
Nareszcie cos konkretnego dla Facca...:]
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dobrze nie wiem o co chodzi w tym keyu ale powiedzcie mi czy jak juz zostalem shackowany i nie mam jak odzyskac to teraz mam jakies szanse? pls nie zaczynajcie od wyzwisk po prostu odpowiedzcie tak czy nie moze byc z krotkim komentarzem do tego
|
Cytuj:
|
Taka duża sprawa do tutorów czy macie jakieś informacje i możecie potwierdzić że upek będzie 1 Sierpnia ?? Jestem bardzo ciekaw ale nie tylko ja 8o
|
Cytuj:
|
super ale nadal mało rzeczy dla facc :geek:
|
Cytuj:
A recorvery key, jest bo to by odzyskać już postać - nie przedmioty ;) Wkońcu jeśli ktoś "porzycza konto" to nie po to żeby sobie na nim pograć. ;) |
BTW
Test server jest ale tylko dla niektórych (chyba tutorów). Wracajac do tematu Mi podoba się ten pomysł z reg-key. Jak dla mnie za dużo to nie zmieni (u mnie) ale Facc mogą mieć większe poczucie bezpieczeństwa. Bo hacki i tak będą. Tej plagi nikt nie zniszczy;( |
Cytuj:
|
Ej to by bylo fajne jakby update pierwszego wyszedl ;d
Jeszcze caly miech zabawy by byl :D |
Cytuj:
1) jak ktoś ma zniszczoną skrzynkę, to warto ją naprawić -.-' 2) oj, już widzę jak listonosze wytrzepują wszystkie przesyłki od CipSoftu i kradną acce... 3) to trzeba kurczę, patrzeć co się wpisuje! A dodatkowo ma być możliwość edytowania danych więc jak się pomylisz to poprawisz :) 4) Ke? to jakie ty chłopie masz skrzynki? Jakoś nikt nigdy u mnie do skrzynki się nie włamał -.-'' 5) E, jak ja bym miał kogoś "zaskakiwać" w czasie znu to bym prędzej szukał kasy a nie głupiego papierku od CipSoftu A by się przed tym bronić, jak już zapamiętasz nowy r-key to możesz kartkę a) spalić b) pociąć i wyrzucić c) zjeść... Ja z tego pomysłu jestem zadowolony, w końcu coś sensownego :) Tyle, że sprawa ułatwia robotę jeśli chodzi o handel kontami, w końcu nie musimy się martwić, że dawny owner skorzysta z przypomnienia konta ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:46. |