![]() |
Juz mam. Trzeba ten kod co sie wyświetla w tibii.com wpisac do comment swojej postaci.:cup:
|
Cytuj:
Po dłuższym przemyśleniu mówie NIE temu pomysłowi... Za dużo noobów się kręci. Na Tibia.com tyle dobrego, że 70% noobów nie umie znaleść Blacklist swojego servera... Pozdro! |
Dlaczego...
Dlaczego jak sie chce na tym BL zarejstrowac to jak wpisuje kod to mi go nie chce odczytac ?? X( plz powiedzcie czego tak sie dzieje :confused:
|
bu
Wszystko fajnie, że powstała ta Black Lista. MAM PROBLEM PODAŁEM ZŁEGO MAILA I NIE MOGE ZMIENIĆ, PONIEWAZ NIE MA TAKIEJ FUNKCJI. MOŻE KIEDYŚ BEDZIE POTRZEBNY. MAIL DO NICZEGO NIBY NIE POTRZEBNY ALE WIECIE JAK TO JEST. KIEDYS SIE PRZYDA WPROWADZCIE FUNKCJE ZMIANY MAILA :d HASLO MOZNA
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
1. nie chciało mi się all czytać
2. BL ma 2 zasadnicze problemy 1) wrzucanie wiary dla jaj albo dlatego że ma lepszay name od mojego 2) wyrzekanie się że to jakiś n00bek bezpodstawnie wrzucił cie na BL (a okradłeś go na 400k) 3. w przypadku BL na tibia.com to weryfikacją zajmuje się najwyrzszy lvl albo najsilniejsza gildia 4. biorąc pod uwage punkt 3 musicie mieć na każdym servie osobe która wie "co w tarwie piszczy" 5. pomysł dobry, ale trzeba go przeredagować i napisać od nowa, w ten sposób powstanie lepszy, a za mniejsze pieniądze 6. zgrzytacie zembami na forum, a co dopiero jak bedziecie musieli to wrzystko sprawdzać, osobe po osobie ;p PS.: bez urazy ale taka jest moja opinia |
@up
BL jest potrzebny tylko na non-pvp a ich znowu nie jest tak duzo, bo nie widzę sensu robienia BL na swiatach pvp, a widze ze i takie ujeliscie w liscie :D Tam takie sprawy się załatwia inaczej ;) Dla mnie też ten pomysł wydaje się jakby motyką o Księżyc chcieli zahaczyc, no ale próbujcie, z sms-ami Wam juz wyszlo, z tym napewno bedzie gorzej... ale w koncu trzeba probowac by tibia.pl sie "slawniejsza" stala . |
Blacklist
Pomysl z bl doskonaly B) Wkoncu ktos sie za to zabral brawa dla Tibia.pl :cup:
Szkoda tylko ze zalozylem konto i zapomnialem hasla :P hehe Wolno dziala wam przypomnienie czekam juz 20 min |
No z tą bl wszystko ładnie, pięknie, ale koleś swoim 2nd charem na bl dodał mojego ziomka z gildi bo ten przyszedł do naszej gildi, a nie do niego...
|
2 durne pomysły...
1)nikt przy zdrowych zmyslach nie stawia serverow w polsce bo sa drogie i huj*wo chodza... 2) kto daje wam prawo oczerniac graczy...!!?? to że napisze tu ze XXX to zlodziej to nie bedzie znaczyc ze tak jest ... bravo dla downow... |
;(
;( Gdzie Moje Haslo ?! ;(
|
Cytuj:
1. my stawiamy bo mamy wtyki ;] i wyjdzie nam to troche drozej niz serwer w niemczech czy USA. A bedzie chodzil znacznie szybciej 2. ja nikogo nie oczerniam, przeciez to samo bylo robione na forum tibia.com tyl tylko ze teraz bedzie prosciej cos znalezc. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wedlug mnie pomysl z black list jest bezsensu, wystarczy sklamac i juz masz kolesia na black liscie :|
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
@topic: Hmmm... Blacklista to nawet niezly pomysl ale musialby byc bardziej rozpowszechniony (do dziela userzy ;) ). A co do serwerów w Polsce: Nie mam zdania. Może i wyniesie drożej ale sadze ze forum i stronka bedzie chodzila "ciut" szybciej :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |