![]() |
no no postarales sie :D mam nadzieje ze bedzie takich wiecej :) 9,5/10 :D
@down Biedny celoz... :p |
http://img165.imageshack.us/img165/2189/rotflxc1.gif
spadłem z krzesła... to twoja wina ;< |
hehe dobre ;):D
|
teraz ciagle mam czkawkę :<
|
zaje**ste. można się uśmiać. Rób więcej
P.S: zacznij robić o wydarzeniach dzisiejszych. Bo z tym Leperem było fajne. |
Świetne, świetne!!
Aż sie zachłysnąłem przy piciu... soczku :P Oby takich więcej! P.s. Jestem inteligętny :D |
@up
Drakon ty pijesz?... Soczki? ;>drakusiowi chodzilo o soczek z alkoholem :D @topic Minelo juz pol dnia!! Gdzie next part? ;> |
Be. IMO poprzedni odcinek był lepszy. Poza tym Zając dalej lubi rżnąć teksty z CD-Action...
No to już mam dwóch mistrzuniów, którzy przenoszą teksty z tego pisma na fake. Niedobrze... Czy może ja jestem jakiś dziwny, że mnie to nie śmieszy...?(jeżeli ktoś wyskoczy z tekstem, że to nie dla idiotów, zabiję) |
:dance: PODAM SIE DO sądu o spowodowanie mojego bólu głowy;(
Husiałem sie na krzesle aż w końcu sie przewróciłem do przodu i troszke uszkodziłem monitor:(( :D :D |
Jak chcecie nowy pasek to macie (zrobiony szybko, wiem, że nie ma w nim nic śmiesznego, ale wprowadza on wątek, który będzie mi potrzebny i który będę rozwijał... wszystko nie zmieściło by się standarowo, więc macie tutaj sześć kratek.)
Pasek #13 http://images4.fotosik.pl/108/4c9329ea6a7657c1.png |
Cytuj:
Ok.Zając nie chcę wojny.:wiking: Paski 12 i 13 są spox. Acha i jeszcze jedno dawniej dawałeś po 3 paski bądź tak miły i wróć do starej tradycji.:) |
nie rozumiem..:confused:
|
Cytuj:
|
#1 pasek niezły, #2 pasek troszke śmieszny, #3 pasek (jak dla mnie) odjazdowy! ocena 7/10 Byłem w MacDonaldzie, I'm lovin it! To po prostu jest super:D . Tak dalej a daleko zajdziesz.
|
Hehe, komiks świetny, niekiedy ci coś nie wyjdzie, ale faków bezbłędnych nie ma :D . Rób jak najdłużej!
|
Niezłe rób więcej
ocena 8/10 |
Krótki szczegółowy komentarz: Hehehhehehehehheh....Zawaliste to!:D :D :D
|
Tobie się chyba nudzi że 3 moje fake'i odświezyłeś :P Archeologom mówi... a co ja się będę powtarzał...
@edit. Sorki, tematy podchodzące pod archeologie muszą mieć ostatni post spred pół roku... remember this. |
na poczatku mnie nie smieszylo a ostatnie (chyba) 5 trafily domnie ;p ale
jednego nie rozumialem:confused: jestem idiota? xD more? more? more? more? more? more? more? i jeszcze raz MORE:cup: |
---------------------
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |