![]() |
Cytuj:
|
Ja sprzedałem przed chwilą 5 honeycombs które wylootowalem w 20 min za 1 k :D czyli 1 honeycomb za 200 gp :DSECURA:D
|
Cytuj:
A niech najpierw ktos zabije DL'a, to juz cene podwyzsza :D |
To rożnie zależy od kogo
nas na Securze kupisz:
bat wing=200gp, iron ore=1k, wolf paw i bear paw= 200-350gp, honye comb=200gp,mino leathers=100-200gp. :) ;) :) ;) :) |
Ceny pomiędzy servami nie wahają się aż tak wiele.
100 piór z kurczaka - 10k 100 skór z minotaura - 10k 50 plastrów miodu - 7-8k skrzydło nietoperza - 20-30gp brązowy kawałek skóry (jakoś tak?) - 200gp czerwony kawałek skóry (?) - 1-2k żółty kawałek skóry (?) - ?-1k zielona skóra smoka - 300gp czerwona skóra smoka - 400-500gp zielona łuska smoka - 500gp czerwona łuska smoka - 1k czapka pirata , koszulka pirata , spodenki pirata , hak pirata - 7-8k za sztukę Więcej nie wiem więc nie będę kłamał myślę że z mojego posta dowiedziałeś się dużo |
Na czym można używać obsidian knife?
|
na minosach, dragonach
niekoajrze abym uzywal go na innych potworach:P |
@ 2x up
Obsiadian knife można używać na: *Jaszczurkach (Lizard) *Smokach (Dragon) *Bestii z kości (Bonebeast) *Minotaurach I to chyba wszystko... Pozdro. |
Dzięki wielkie. A finansowo który z addonów wychodzi najtaniej?
|
moje konto zostalo "shackowane" na forum tibia.pl tego postu nie bylo :P
|
Tak samo jak ty :).
|
Ja teraz Holy Orchid za 6k :0. A znalazlem to na podlodze w dp :D.
|
Ramsay the Reckless Helmet na Refugii. Z góry dzięki :)
|
Ile musiałbym uzbierać kasy na rzeczy do addonów do Citizen Outfit?
Czyli ile wydam łącznie na: 100 chicken feathers 50 honeycombs 100 minotaur leather ? Legion Helmet to nie problem :P Nie liczcie go. EDIT: aha i podajcie ile łącznie na to wszystko wydam na mainlandzie i na Rookgaardzie. Świat Antica. Z góry thx xD |
mam pytanie po ile miej wiecej chodzi noise ring ??
|
Cytuj:
|
Witam
Może się ktoś orientuje po ile chodzą Sniper Gloves na Malverze?? Z góry dzięki... |
Na Trimerze za bat wing 100gp, iron ore około 400-500gp, brown piece of cloth 20gp, fish fin 5k, honeycomb 100gp, chicken feather około 50-100gp.
Tych itemków jest więcej ale napisałem tylko te, które sam sellam albo widziałem jak mój kumpel sellał. |
Cytuj:
Później szło trudniej w około 30 min zbierałem 2-3. A na mainie sprzedałem 80 za 4,5K. Miało być 5K, ale nie mógł znaleźć reszty. |
kupilem sobie dzisiaj od jakiegos kolesia 70 bat wing do summonera za 5,6k brakuje mi 2 red dragon scales ma ktos na antice ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:23. |