![]() |
No dobra przyznam sie slucham cauntry i jezzu : O
A co myslecie na temat dzisiejszej afery z DPFT and LH ?? ;D |
8o CO ?? niewtemacie jestem :o
ale z wojny nie wyniknie nic nowego pewnie DPFT znowu wygrają |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jeny zabawa taka byla xD
|
22:46 GM Elfarran on Arcania [2]: 13:37 Account of player Ferky banished for account sharing. Ferky thought he would share. When reported, he said "I don't care!". I came along, and banished him long. Now punished, let's hope he plays fair!
zastanawiam sie keidy naprawde ktos zorbi porzadki na arcani,te kupowanie charow sharowanie itp pewnie nigdy ;p |
moze juz niedlugo :)
|
Cytuj:
|
ja tez nie ale mam nadzieje ;)
|
tylko jeszcze zalezy kto co ma na mysli w slowie"czyszczenie"
|
hehe :evul: dawne ceny :cup:
i te sprzedawanie postaci na allegro a jednak Gm zainteresował sie arcanią nigdy nie widzialem xD |
Ja tez chyba sprzedam postac na allegro xD nie ma sensu nowy fosa za wszystko hunci ;P
|
Tez bym se wsumie sprzedal chara bo palkiem mi sie dobrze gra :D ale szkoda mi troche :(
|
nom tak wienkzosc tak robi a ja mam 19 lvl i tesz niemam z nia co zrobic bo gram 34 niedlugo 35 xD skorkem ;]
|
Powinny iść bany za pa... Fosfik hunci za wszystko, raz mu droge zaszedłem bo się spieszyłem bardzo, a że na utani gran hur, to leciałem szybko. I usłyszałem tylko "HUNTED!"... Pytałem za co, ale on twierdził, że ja wiem za co... Wkońcu mi powiedział...
Ja już niewiem, Fosfik hunci wszystkich i wszystko... Trzeba go nauczyć jak się obchodzi z ludzmi!... Pewnie i tak mnie wyśmiejecie... |
Cytuj:
Kto jak kto, ale według mnie Fosfik nie hunci ludzi za darmo... Wiem, że teraz 3/4 osób na forum napisze, z jestem a$$licker, ale to sa tylko moje odczucia :PP |
Taa, zgadzam sie ^^
|
Cytuj:
|
Mi sie niepodobna turtle w jaki sposób żądzą serwem (nie wszyscy ale większość naużywa swej władzy)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:16. |