![]() |
@eerion
Eerion zgrabnie odwraca kota ogonem tak aby wyszło że on ma racje :P @bardax nie stresuj sie stary :P @topic fake spoko :P błędy znikłe fabuła mnie neistety nie wci±gneła ale może sie to zmienić :P rozkręcaj sie szybciej :P Edit: Kurcze wszędzie ta emotka :P |
........ O już koniec!? fajne, fajne tylko krótkie :<
|
O LOOL To mi się już podobał bardziej pierwszy outfit avagera... No ten mniej geyowski... W jakim¶ przytułku w południe ¶pi±(ROTFL - a ja ci dobrze podpowiadałem) mutanty :>
Ogólnie spaprałe¶... Ale zobaczę co będzie z pewnym "Vampierem" i wtedy ocenię... Pozdro. :) |
10/10
Powud odkopania tematu?
Baradax ma go w opisie po drugie fake powinien byc kontynuowany 10/10 mysle ze teraz pociesze cie i kontynuj bo chetnie bardzo cìbym zobaczyl podobal mi sie ten fake |
Grafika cudowna i fabuła też dobro dali
|
2up:
to nie znaczy że masz go od¶wieżać Report. Wypfierdalaj na swojego otsa -.- |
Trochę się zdziwiłem jak zobaczyłem orków i elfy w zgodzie, zwykle się nienawidz± wzajemnie.
9/10 - 10/10 będzie jak skończysz tego fake'a. (rzadko można spotkać skończonego) |
@Triplonq
IdĽ, a lepiej nie bo zaraz się tam wbije i cię zroockuje na swojego OTS nara |
fajne ale więcej szczegółów dodaj
poza tym nic ale zrób jak Awenger walczy Edit demony , silmy , minosy , orkowie , krasnoludy itp. dodaj Edit 2 Elf po polsku i krasnolud po angielsku |
NieĽle całkiem nieĽle. 10/10 Czekam na wiencej
|
Cytuj:
|
Hehe niewiem czy bylo juz napisane pewnie tak ale szukac niebede, Wzioł(chyba tak sie pisze) tez noz ale co 2ss dalej tam jest ;) pozdro.
|
Ja pierdziele kto was urodził wy głupie nooby ?! Pewnie wasi rodzice byli pijani jak was wszystkich robili -.-. Ten temat jest z 2006 roku to po 1 a po 2 Baradax już dawno odszedł z forum ! I ty..Dorianos co¶ tam..Reported
|
Ta dwojka odnosi sie do wieku, tak?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:26. |