![]() |
Narazie mam 27lvl spearmana gra jest spoko:0
|
Cytuj:
|
już 65%.
fajnie się zapowiada zorti, byś mógł mi coś więcej powiedzieć o spearmanie? bo na tamtym forum NIC o nim nie ma |
Cytuj:
|
ok, napewno dodam
A co ci daje reputacja? |
czym wiecej tym jestes bardziej cenionym graczem
|
Można je też zamieniac na nagrody u NPC...
|
Zorti, już mam postać i czy byś mógł mi dać swoje gg żebyśmy się jakoś spotkali w grze? Byś trochę pomógł
Nick: Zortix (nie kierowałem się twoim nickiem tylko tak jakoś wpadlo do głowy :p) |
wahhhhh.... <lol>... proponuje odrazu zmienić nick.... nie nawidze jak ktoś robi takie coś,jak osoba wyżej ^^Za takie coś można dostać nawet bana na ip jeśli osoba pokrzywdzona zgłosi to(w tym przypadku ja ;) ) do Game Mastera... więc lepiej odrazu oszczędzić sobie kłopotów i zmienić na swój własny,przemyślany,orginalny,nieskopiowany nick!!
P.S Nie żartuje pfff... |
Hej a w tym są światy ? czy jest jeden wielki świat ;p
|
Mój problem z gra polega na tym ze gdy po zainstalowaniu odpalam ja gra niechce sie z patchowac a wiec niedziala przycisk start :(
|
Poczekaj Dłużej albo odpal gre z folderu gdzie ją zainstalowałeś plikiem Goonzu
(nie GoonzuRun) :) |
Zassysam :p 2h 45 min ale zdaje mi sie ze bedzie warto ;)
|
hehe 4 lvl :d
Zorti thx za wszystko co mi dałeś :) A możesz powiedzieć do czego dokładnie służą książki oprócz profesji? |
Do Zakładania lepszych Broni np. Musisz miec 5 sword tech żeby założyc bronze sworda.
|
chlopaki nic niepomaga :( odpalam gre tez normalnie - wlacvza sie gra , wybieram server i start.. i klapa - wyskakuje ze mam nie ta wersje ;/ a przeciez wczoraj sciagalem z oficjalnej strony ;( , mam wersje lite i normal oby 2 niechodza ;/ help plx
Nniechce juz grac w tibie , znudzilo mi sie a ta gierka sie zajaralem na maxa plx ziomki Jak komus sie neichce rozpisywac a zna mój problem na wlasnym przykladzie 2535770 nr gg PLX :D |
Zapowiada się ciekawie, ale gdy biorę download, a potem Full size download, to wyświetla mi się (mam firefoxa):
Nie odnaleziono serwera Firefox nie może odnaleźć serwera cdn.goonzu.com. * Sprawdź, czy adres nie zawiera literówek jak np. ww.example.com zamiast www.example.com * Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź swoje połączenie sieciowe. * Jeśli Twój komputer jest chroniony przez zaporę ogniową lub serwer proxy, sprawdź, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem. |
ja ścignełem full version i odrazu poszła
super gierka, dzsiaij wbije +10 lvl. |
Cytuj:
ja mialem tez problem z opera wiec sprobowalem explorera i zadzialalo :D |
Lukas@: Ściągnołeś nie tą wersje Gry nie Chodziło tu o litte, a o full jeżeli nie ściągniesz full, nie będziesz mógł grac.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27. |