Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki Archiwalne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=209)
-   -   Jak kupić pacc – Poczta Polska (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=9065)

Crusader Ronax 15-09-2004 11:06

Co jest? Zdjęć tu nie ma :(
Czy może to ktoś naprawić?

mkl123 22-09-2004 20:59

Czy to ten adres na który mam wyslac dolce;????
share-it!
element 5 AG
Vogelsanger Str. 78
D-50823 Cologne
Germany

AHa jeszcze jedno,na kopercie mam zlozyc swoje dane tzn(nazwisko,miejsce zamieszkania itd) i to samo powtórzyc na kartce która dostane na poczcie???
Z góry dzieki!!! :)

Xelloss Mettalium 23-09-2004 16:21

Napisałem na kopercie :

element 5 AG
Vogelsanger Str. 78
D-50823 Cologne
Germany

Zapomniałem dodać: Share - it!

czy coś się stanie? czy mój list nie dojdzie?

Swiebodzin 23-09-2004 17:32

Jeseli listonosz jest bystry i domysli sie po samym adresie gdze ma to isc to dojdzie ;]

Xelloss Mettalium 23-09-2004 18:21

Boshe, fakt nie pomyślałem :D lol

i mnie jeszcze babka na poczcie zjechała że mają być Niemcy a nie Germany :]:]

Para 24-09-2004 10:59

kiedy :/???

Ja wykupilem paca systemem casch zaplacilem za niego listem poleconym wysylajac 22 $ i podajac nr REF . Mysle ze wszystko zrbilem dobze lecz czekam na mojego paccera 7dni czy ktos niewie ile jeszcze bede musial czekac (moze zrobilem cos zle :/ )

Para 24-09-2004 11:02

kiedy :/

Ja wykupilem paca systemem casch zaplacilem za niego listem poleconym wysylajac 22 $ i podajac nr REF . Mysle ze wszystko zrbilem dobze lecz czekam na mojego paccera 7dni czy ktos niewie ile jeszcze bede musial czekac (moze zrobilem cos zle :/ )

mkl123 26-09-2004 21:08

Mały problem :)

Mam pytanko i prosze o jak najszybsza odpowiedz.
1.Numer referencyjny pokazuje sie po nacisnieciu przycisku ORDER i jest 7 cyfrowy??
2.Czy przyjdie jakis list do mnie z CipSoftu na chate jak oni dostana kase,bo kurde nie chce zeby starzy zobaczyli co ja robie z kasa ??? :)
3.I teraz chyba to najwazniejsz przy zakupie pacca podalem maila i haslo!!Lecz ja posiadam pare skrzynek mailowych i podalem jedna z tych które najczescie uzywam a po pewnym czasie mysle czy to nie blad czy powinienem raczej podac maila na którego jestem zarejestrowany w tibi.Czy to ma znaczenie????Prosze o odp bo nie wiem czy wyslac kase

Xelloss Mettalium 30-09-2004 22:08

Zaraz minie 7 dzień od wysłania koperty z kasa. Mój qumpel z którym razem wysłałem w stym samym dniu cieszy sie juz PACCem. A ja ciągle czekam. Mogę się założyc że list albo zaginął, albo został uprowadzony :) Tak czy siak pytam się czy mogę jeszcze liczyć na to że razem z kumplem przepłyne sie do Ankharum?

Paflik 02-10-2004 11:16

Mam pytanie co do zapłaty za PACC'a kartą kredytową. W jakiej walucie trzeba oddać kasę bankowi, w którym ma się karte? Czy to muszą być dolce skoro zapłata za Pacc'a jest w dolcach, czy mogą być złotówki? Z góry dzięki za pomoc.

Xovikohi of Amera 10-10-2004 14:50

mam pytanie, poniewaz ja i moj kumpel chcielibysmy sobei zrobic pacca pzrez poczte czy mzoemy wsylac razem dwa nr referencyjne i 45 dollarow ?? taniej wyjdzie

Nil 10-10-2004 16:14

pytań kilka....

1. co mam dokladnie napisac na kopercie?? (napewno adres share-it! itd.) ale co jeszcze ???
2. jak wyglonda ta karteczka do wypełnienia którą dostaje sie na poczcie?? i co tam trzeba napisac..?
3. nie widac zdięc :( a przydały by sie :(

Elite Pietras 11-10-2004 20:02

Przekaz

A ja mam takie pytanie. Co z przekazem pienieznym?? nie mozna wyslac pieniedzy przekazem?? bo wysylanie ponad 150 zl w kopercie nie jest bardzo rozsadnym pomyslem ;) Prosze o wypodziedz ludzi ktorzy probowali kupowac pacc wysylajac przekaz. :]

Dioskas 11-10-2004 20:05

O ile wiem nie da się przekazu zagranice...napewno wybrałbym tą formę kupowania pacc ale niestety :p

Grey field 11-10-2004 21:17

Niech ktoś poprawi obrazki bo tylko czerwony x :(

kstu 14-10-2004 16:08

Sie zobaczy...

Dziś wysłałem 66USD (11 miechów xD) listem priorytetowym, wartościowym (co prawda zapłaciłem 17 zł za przesyłke, ale mam pewność, że dostane zwrot całej kwoty jak zaginie) i zobacze kiedy bede mial pacc, jak bede mial to napisze na forum.

Vegefa Ziom 16-10-2004 09:56

A ja mam pytanie dotyczące maila. Wypełniłem wszystko jak trzeba było na tibi.com zaznaczyłem "Credit Card"(bo chcę kartą kredytową kupić) i wpisałem e-mail i retype e-mail(czy w retype e-mail trzeba wpisać innego maila czy powtórzyć 2 raz tego 1) i teraz nie wiem ile czasu mam czekać na odpowiedź na maila. Może mi ktoś pomóc?

PS. A jeżeli już wypełniłem wszstko to mogę odwołać zakup pacca?

EDIT: Mi też te obrazki nie działają, a przydałoby mi się bardzo, a tak to tylko X'y

Sky Pally 16-10-2004 18:48

Cze! Mam problem z paccem. Czytalem juz informacje jak zdobyc paccka ale nigdzie niema 1 pocji. Mianowicie ,,Jak zapłacić przelewem na konto lub kartą(skąd uzyskać nr. konta na którw trzeba wplacic pieniadze).
Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Dioskas 16-10-2004 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sky Pally
Cze! Mam problem z paccem. Czytalem juz informacje jak zdobyc paccka ale nigdzie niema 1 pocji. Mianowicie ,,Jak zapłacić przelewem na konto lub kartą(skąd uzyskać nr. konta na którw trzeba wplacic pieniadze).
Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Hmmm a ten temat?
http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=12066
:)

Sky Pally 16-10-2004 20:23

Ok dziex! :)
A co jeżeli wyśle im kasiore zapomocy poczty i po tygodniu niedostane pacca? Dalej czekać? Iść na poczte?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35.