![]() |
Jak ktoś nie czytał ,,Eragona'' to raczej nie zrozumie o co chodzi w fabule.
Pamiętaj że Saphira no-stop rośnie i będziesz musiał ciągle zmieniać jej wielkość. @down: A ty to co |
Kurde! Bez jaj sami archeolodzy, jeden po drugim!!!
|
X( Co wy tak na niego wjeżdżacie? Mi się ten fake podoba... Z wyjątkiem tej zmiany fabuły. A ten dach nie przyciągnął mojego wzroku. Rób dalej, tylko że ci elficcy strażnicy mieli imiona: Faolin i Glenwing [Eragon, strona 450]. na razie 8/10. Staraj sie nie zmieniać za bardzo fabuły. Nie lubie tego.
|
Archeolodzy rzadza. Mowilem ze nie bede kontynuowal (Sam nie jestem pewien czy mowilem...)
|
VERUIS co ty se myślisz, że można olewać Erasia, byś się wstydził X( nie spodziewałem się tego po tobie ;( Całe dziedzictwo czytałem z 5 razy:) . Dla nie poinformowanych na necie można znaleźć już jeden rozdział 3 tomu i nie jest to żaden wymysł bo jest na stronie wydawnictwa MAG:p
Ja chce dalej;( Pozatym najlepsza stroną Polska o eragonie była www.eragon.kom.pl teraz mają małe problemy techniczne. Jeżeli czytasz to Max to jesteśmy z tobą - wierni fani dziedzictwa, nie poddawaj się;) |
No tak teraz już wiem z czym mi sie kojażył ten durnowaty film co niby ma być hitem sezonu (eragorn jak by ktoś nie kojażył).
@offtopic Kura mak durni archeolodzy -.- |
ARCHEOLODZY FOR LAJFFFF \/,,/.
Cytuj:
6/10??omg-.- Po 2:Jak avager mowil czy krytyk filmowy musi umiec robic filmy?nie wiec co gadasz fabula zlamiona z ksiazki wiec 0/10 a wykonanie 8/10 |
@up
O boze, przeciez sam napisales archeolodzy, a teraz sie czepiasz fake'a i kto tu jest archeologiem. Ten fake jest zapomniany. |
@2up
A czy reżyser komentuje filmy? -.- |
Proponuję zamknąć temat. Ostatnio widze, że Nekromanta się interesuje tym działem (od zawsze zresztą) więc proszę o rozważenie prośby.
|
Cytuj:
|
Elven rox
Cały fejk ładny tylko te emotikonki ........:) .......Ocen hm....może 9/10:D
|
Emotikony?
Czy ja o czymś nie wiem czy ten człowiek to kolejny gość który chciał nabić posta i wstąpił po to do działu fake? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:40. |