![]() |
Cytuj:
Jak można napisac "rUSZCZki" ?! Mniej Tibi , a więcej nauki. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No co tu mowic......Gratz dla wszystkich a szczegulnie dla Wezuruza...xDDD
Hail Trimera! pozdro |
Omg Gres Naill, rządzi 100/98 skille na 40 lvl'u na non-pvp :cup: 8o
|
Ktoś tu napisał o Seromontisie właśnie Seromontis powinien tutaj byćX( X(
|
Cytuj:
Co to znaczy 46182,5 Rota.... Czyli ze co? Zabil 46182 Rotow i pol? Wielkie gz dla wszystkich ale opisy sa do ... |
Cytuj:
Nie moge z tego!! Bubel? Mąż, ktory jest cipsoftem? Buawahahahahah!! Lmao! Do tego inne bledy ortograficzne jak "ruszczka" omgg .... @ss'y z newsa Gratz. |
LOL
Specjalnie tak to napisał, bo chciał zrobić to na luzie a ci odrazu na jego mózg najeżdzają-.- Tak samo jak z tą ruszczką(przesłanie do naszego polskiego ProGamera):D |
:oo
Szczere gratulacje dla gościa który na 40 lvl osiągnoł 100 skill shieldingu ;)
|
@all co "wytykają" błędy
Mniej Tibi, więcej słownika JP http://encyklopedia.pwn.pl/30790_1.html Popatrz, istnieją takie bardzo dziwne słowa... @topic Dla odmiany: mnie tu nigdy nie będzie :) i się ciesze |
Gz dla wszystkich
@topic Kiedyś i ja tu będe B) |
Gratz Aqua xD tylko czemu na mnie nie poczekaliście :p
|
W poscie otwierajacym jest razacy blad do poprawienia. Może dlatego że nie wali z ruszczki? tyle ortow w jednym wyrazie xD
|
Cytuj:
Czy wy jestescie az tacy glupi, czy tylko udajecie?Dawno Dawno temu(pare miesiecy) przeprowadzili wywiad, w ktorym gosciu zdefiniowal tibie:"Ja jestem knightem i wale z aksa a moj kolega jest druidem i wali z ruszczki..." Bubel bylo napisane specjalnie, tak samo, jak nazywaja go cafejkowi wydajacze :P Byla to irona no i zart... |
Sorka ale po pierwsze nie widzialem tego wywiadu, po drugie wypraszam sobie ale w moim mniemaniu nie jestem głupi. Po trzecie mój bład, bo nie przeczytalem dokladnie calego tematu, a byly o tym wzmianki.
|
Huhu wielkie Gz dla tych ludzi 0o
Lecz widze błędy bo napisał "zdobył" przy Mystic Videl i Dritii a powinien "zdobyła" :p a reszta jak "ruszczka" to jest specjalnie napisane tak samo jak bubel :p Aha ktoś dopytuje się o Seromontisa?? On już był w niusach...;) http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=74402 :p |
Powie ktos dlaczego napsiane bylo ze w fiscie 85 jak byly ss z 70skillami ??
|
Tylko ja odnosze wrazenie, ze to wydanie rekordów wyszlo jakos bardziej 1337 niz pozostale ? ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:09. |