![]() |
Cytuj:
Heh, gratki. |
Taa... wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ;) Na szczęście wedding ring jest tani :p
|
....
Znam podobna historie. Osoby te poznaly sie na julerze 2 lata temu i juz od paru miesiecy mieszkaja w jedym miescie, a nawet chyba w 1 domu. Ta histiora dzieje sie na julerze, chociasz wg i tak milosc z interentu dla mnie to bzdura :)
PS. Najlepsza życzenia dla młodej pary . |
To chyba bardzo bardzo rzadkie zjawisko. W każdym razie powodzenia na nowej drodze życia. :)
BTW Użytkowników czytających ten temat: 115 (zarejestrowanych: 28, gości: 87) :o |
Życzyć im tylko wszystkiego naj... naj... naj... ;)
|
wszystkiego najlepszego
ale ludzie.... obudzcie sie...... to przypadek 1 na milion, tibia przynosi wiecej nienawisci niz milosci.... wedlug mnie oczywiscie |
Ja poznalam kogos na Tibii jak bylam noobkiem i gralam na Lunarze. Eeeh to jeszcze rook byl. Pozniej zaczelismy grac na Calmerze, stracilismy kontakt na 3 miesiace, a potem znowu Tibia wrocila. Dokladnie rok temu spotkalismy sie na rl i do tej pory jestesmy razem. Jedyne 150km, ale coz...
|
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ! :)
|
=*
Wreszcie odnalazłem sens życia!!!!!!
Drom kocham cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =**************************** |
:D Gratulacje!:D
Powodzenia w nowym zyciu. Oby wam było długo i szczęśliwie! |
Brawo !
Jak wy sie o tym dowiedzieliscie? :)
W kazdym razie Powodzenia Nowożeńcom na Nowej Drodze Życia ! Jeszcze tego nie było,ciesze sie ze cos mniej związanego z Tibią pojawilo sie na Tibia.pl :)) Pozdrawiam Szczecin ! Moje ukochane miasto... |
miło sie czyta o czyms takim :)
życzę wszystkiego najlepszego ;) oby tak dalej bylo bo tibia to nie jest tylko gra dla pg >.< trzymajcie sie all |
GZ ! GZ ! GZ ! Czytajac ten news mało co sie nie poplakalem :P
|
omfg gz xd
|
Bhuuhhuauha ;D
-Kochanie daj mi poexpic! - No spokojnie 5% mi zostalo Ty tez wczoraj dluzej siedzialas myszko! xDD joke :P - Jak sie poznaliscie? - Przez Tibie - Own3d... xDDD Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :) btw. Szczecin rox! :D |
Buahah ale beka :D
|
Ale Sie zaskoczylem czyli jednak ludzie zakochuja sie przez ta gre troche to dziwne ale trudno WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO =]
|
Szczena mi opadla, trzeba przyznac. Wielkie gratz.
A juz myslalem ze tibia to tylko gra nupkow... :> |
Może to dotrze do paru dziennikarzy i uwierzą że tibia to nie jest tylko gra - że w tibi nie rozmawiamy z komputerem tylko z kimś po drugiej stronie - tak jak nie rozmawiamy z aparatem telefonicznym tylko z drugim abonentem ;)
|
:) :) :) omg popłakałem się aż, czegoś takiego bym się nigdy nie spodziewał :) :) :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:39. |