![]() |
Cytuj:
|
i jeszcze jedno Noobasie = "Troll" a "Noob" to jest rużnica ...ziomuś...
|
Cytuj:
|
@Kridon Rolus
sam naucz się orty... nie piszemy weszłeś tylko wszedłeś... @Topic odpuść sobie...:) |
Omg ludzie wy mnie po prostu dobijacie... Poprostu zignorujcie takie temat i nic niepiszcie to pujdzie papa gdzieś na inne strony...
|
Cytuj:
A tibia.org.pl ssie. Tzn. strona może nie (poza tym, że QS i czity), ale forum już na pewno (wystarczy wejść tam na 15 min i się rozejrzeć - debile piszący 666 razy to samo w danym topiku, jakby nie prościej było napisać '+1', jeśli wiesz, co mam na myśli). |
Ale wy jesteście idotami... pieprzycie w tym temacie jak jacyś idioci. Zauważcie, że w 3 dni ten temat ma 7 storn - mimo e to nie fake i jest zupełnie niepotrzebny...
|
Z całego serca gratuluje wam dokarmiania. Mówicie nie dokarmiać- ale ciągnie was do odpowiadania jak muchy do gnoju .
|
:/
Niechce nikogo obrażać ale ten BluzgatoR gra mi na nerwach.........X(
|
DONT FEED THE K***A TROLL!!!
Ja pierdzielę, ile można? Nic nie robicie tylko tu spamujecie! Po prostu OLEJCIE NOOBA i tyle. @down Nie pierdziel bo był na bodaj trzeciej pozycji od góry. |
Dark on byl juz prawie na 2 STRONIE!! Zapomnieli by o nim!! a teraz im o tym temacie przypominasz!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33. |