![]() |
GZZZZZZZ macio wkońcu masz pacc'a masz wykonanego explorer society? ;) moze wybierzemy się pod wode xD
|
No Macio pociskasz ;]
gz loota z piratów (też tak chcę :D) Jak tak dalej pójdzie to odrobisz swoje eQ :evul: |
[quote=Flashman;988826]@King Mati
Głupi jestes nie? Zamkneli only harmonia to ty musisz pisac tu? znajdz se kukle i gadaj do niej albo do ściany... Widac ze fake bo fryciu nie pisze tak niezwięźle... A jak chce to moge Cytuj:
|
I po co robicie offtopy? znajdzcie sobie inne miejsce do spamowania a nie temat macia xD
|
Gz Macio byku ty, tez bym chcial se tak na piratóff pujsc ale niestety nie da rady, ogulnie fajne ssy, pociskasz 100 fastem i filmik z ani plx xD
@Frytek Wez ze idz se gdzie indziej spamowac ze cie o********li Sam jestem temu winien... |
Macio ty farciarzu :D BIG GZ!!!
Niezły przypływ gotówki :) |
Fajny loocik :) Ja wciąż nie mam kompa :/
|
1. Gz loocika :)
2. Cos nie zagadujesz xD 3. Hero roox :) 4. Wspołczucie dla valsta :( |
macio ty masz takie szczęscie czy osoby z którymi chodzisz?;d gz loota :D
@offtopic kiedy najszybciej będzie wolny resp hydr bo macio ja i my friend chcemy iść?;d |
Kieddys beda nowe zdjecia xD hihi:D
|
no ja mysle ze beda;D
|
macio zarzuc jakies nowe sski ;p
|
no macio jedno wielkie gz :P ja moze bede mial pacc to mi pokarzesz co i jak a pozatym nice loot
@jestem na "konsoli" wiadomosci Dark Salix na 2 zdjeciach ;) |
Najblozsze SSy beda chyba w niedziele z demonow i warlockow xD
jezeli pojde ;p |
Yo Macio. Nie wiem kto stworzyl zlodzei ale czekam na sski z demkuf i wrl :D.
|
Zeby temat sie rozwijal cos tam dam xD bo raczej z demonow i wrl nic nie bedzie bo komp sie psuje ;p
http://img235.imageshack.us/img235/7...ratehatow9.jpg za tydzien chyba na demony jak komp bedszie sprawny ;p |
|
Nie widze komentow :((((
|
Gz macio jedziesz sete ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:26. |