![]() |
Anga zawsze mozna zrobic kontre na sneak i all sie zaloguja w kopalni i po węzykach :p , przynajmniej cos sie dzieje :D
|
@Kiroy
wiesz, masz mi za zle ze jestem po stronie NG, ale chyba troche trudno zeby bylo inaczej skoro sam w nim jestem ;p nie walcze tu o swoja wolnosc ani o zadną "sprawiedlowisc" czy inne gowno, traktuje ta wojne jako przyjemnosc, bo dla mnie to rozgrywki pvp sa najlepsza czescia tej gry, choc udupione przez aimboty, ciagle ciekawe. nawet nie swoim charem tam gram wiec traktuje to bardziej na luzie niz wy, ktorzy "bijecie sie" o swoja ciezka prace przy robieniu tych postaci itp a co do tych wszystkich mechanizmow pingowania to masz racje ze magistrowie informatyki sie znaja na tym lepiej, (jesli nie wywala mnie ze szkoly to za pare lat sam takim bede:) )ale ciagle wydaje mi sie bzdura ze cala gildia 30+ osob ktore byly online zostaly spingowane lol. jak mnie kolega pingowal to mi odcinalo momentalnie neta, niebylo mowy o zadnych "ciezkich lagach". pozatym jedynym mozliwym sposobem na zdobycie IP 30 osob z ktorych wiekszosc jedzie na neostradzie (dynamiczne ip) bylo by przekupienie waszego hostera ventrilo lol albo wlamanie sie do tepsy :D @The Shodow wiem ze "sa tacy magicy" ale watpie zeby ktokolwiek sie do tego posunął skoro moze wygrac bez tego... |
Cytuj:
~ Ja aktualnie nie biore udzialu w wojnie bo nie bede albo "TY ZDRAJCO FAK JOO!!!1212123332312" ani "You are dead", poprostu sie to nie oplaca :) Pozdro |
Widze ze ng daje swoje chary innym osobom zeby za nich wygrali wojne :D
Gedd ktorym charem na Obisidi grasz? Podaj moze nick, choc pewnie tego nie zrobisz bo nie masz odwagi :p |
@up
praoler the mage, moze lvl nieduzy ale fragow troche mam ;p |
Hehe troche mnie zaskoczyles. Szczerze sadzilem ze Praolerem gra prawdziwy owner :p
|
dobra, nie złapaliśmy Cie. ale czemu mówisz ze to nasza wina, skoro jadac na time ringu i gran hur ty biegales od nas szybciej ? imo jak nie wiesz to nie komentuj, pozniej koledzy z twojej zajebistej gildii padli jak psy. co do bicia gala, co was to obchodzi ? kazdy traktuje te gre inaczej i jesli Gal uniemozliwia przyjemne granie komus kto moze mu wpierdolic w RL to niech to zrobi. Memph jestes smieszny i zawsze bedziesz :) "sharowanie i boty to sens tej gry". idz sobie pograj w jakies diablo albo cos gdzie bedziesz nieszkodliwym wazywkiem dla normalnych ludzi.
Yours, [CHAR]Suv the Dark Magican[/CHAR] The Domator hauehauehuh |
Widze ze wojna juz jakby wygasla... NG spokojnie expi a Sobs nie robia juz nawet snake attackow ani sie nawet nie loguja. A co do watku Gal'axyego to jak dostawal wpier*** to plakal jak dziecko :baby: co nie czyni go niewinnym bo on dobrze wie ze sobie zasluzyl :D
|
NG chyba kończą się fundusze bo zbierają haracze nawet od swoich członków (Xarabek) :)
Swoją drogą przyjąć do gildii kolesia, który kiedyś wyczyścił Mannowowi chatę to też przejaw inteligencji i roztropności. Co jak co, ale niestety nie wydaje mi się żeby udało Wam się wykurzyć NG z tego serwa, chociaż życzę Wam tego bardzo mocno. Strasznie dużo moich znajomych odeszło przez nich z Obsidii. Sorka za moje pesymistyczne nastawienie, ale widziałem już zbyt wiele nieudanych prób obalenia NG. No i jeszcze powrót Meraza. Co jak co, ale miałem nadzieję, że tej parszywej gęby już nigdy nie zobaczę. Takiego PA nie widzałem na żadnym innym serwie. Mała prośba, jakbyście planowali jakiś atak to skoście jego, wiem, że to knight, ale jaka satysfakcja :D PS. Jakbyście potrzebowali pomocy to piszcie do mnie na refugii, na obsidie nie mam zamiaru wracać, ale postać może posłużyć nawet jako żywa tarcza. Pzdr i powodzenia |
ja jestem za NG bo jeszcze mi nic nie zrobili :)
|
Cytuj:
Gl Hf in pz ^^ Aż tak bardzo boli że wyrzuciłem cię z dragow? : P |
Zabijasz kazdego ze swoim slicznym bocikiem :* i nie mowie tu o CIPbocie :D a co mnie to obchodzi ze mozesz kazdego zabic, to co robisz jest smieszne -.^ mowie - idz grac w Diablo tam nikomu nie zaszkodzisz a tutaj psujesz innym zabawe, bo dla ciebie boty i sharing to sens gry. zebys bana dostal :O
Co do wojny wygrac nie ma szans, juz mowie dlaczego. Ci ludzie przegrali jedna zasrana walke i wogole nei ma ich online, jedyna osoba online jestem ja, czasem Yunichi i Kiroy, ze dwa razy dziennie Peero wejdzie na chwile, Mentor tak samo. I jak ja mam zorganizowac jakas druzyne do walki jesli nie ma nikogo online a jak juz jest to po 22 musi spadac spac :o Yours, [char]Suv the Dark Magican[/char] The Domator |
Nigdy nie używam botów. To co ja mam to pvp ^^ Pozatym nie psuje nikomu zabawy :)
12:12 (name cuted) :ja pierdole przed chwila wbilem 45lv i ktos mnie musial ~z a j e b a c~ POD DEPO :( It made my day ^^ Dö fattig Suv. |
Cytuj:
Wiele razy jestem online ale nie mam zamiaru poświęcać szkoły i rl life ,żeby cały czas na tibi siedzieć . |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobrze że "podkreśliłeś" te Twoje 'jeszcze' bo jak zrobisz PG to może byc już niedługo. |
Cytuj:
Czlowieku a mialek kiedys stycznosc z Azura??:D tam jest np Drazharm, Gammbler, Lord Sensej, Minavand to sa dopiero PA i klucilbym sie czy ten wasz Meraz (bez obrazy) jest w stanie przebic "Naszych kochanych chlopcow":D Pozdro |
Ohh.. "kokos" Może nie grałeś na valori? ; ) Chyba nie widziałeś PA w naszym wykonaniu...
|
Nirvy to po co zes dolaczal skoro wiedziales ze nie chcesz walczyc ? Sorry ale nie powiem NG "ej wylogujcie sie zebysmy mogli kogos od was ujebac na expie bo Nirvy musi jutro rano isc do szkoly". Wojna to nie sa zasrane ustawki i 40 osob z gildii nie dostosuje sie do Twojego planu lekcji.
Memph i to wlasnie "pvp" zmienia za ciebie stoneskiny, strzela z SD/UHa Cie, doklada boltow i przesuwa przeciwnika w ulamku sekundy ;) czy co mi tam jeszcze wymieniales. Ogolnie jest z czego byc dumnym, robiliscie PA i wygrywaliscie wojny z SD combo pod guzikiem :o ale sry Ty grasz dla wojen, PA, sharowania i botow bo tego nauczyli cie szwedzi z ktorymi sharowalesB) how cool of you. ale to wszystko nic w porownaniu z Twoimi dojrzalymi a zarazem pikantnymi docinkami w stylu "sux the shit magican". imho piaskownica cie wzywa ;< Yours, [char]Suv the Dark Magican[/char] The Domator P.S. MayGyver daj mi bana, bede w pelni usatysfakcjonowany poziomem tego forum :) |
Domyślam się, że na każdym serwie znajdą się PA (pozdrawiam również Valorie, na której hunta od Chullo dostałem :D), ale Meraz jest dla mnie szczytem szczytów. Akcje typu wjazd na larvy wyrzucenie z nich jakiegoś 20 lvla sorca i ustawienie siebie na bocie na 72h to normalka. Mnie zaczął bić tylko dlatego, że za wolno szedłem przed nim.
Poza tym czy ktoś z Was próbował z nim kiedyś porozmawiać? Wydaje mi się, że prędzej byś się z koniem dogadał niż z nim. Zachowuje się tak jakby tylko bot grał i miał wklepane kilka podstawowych Merazowych sformułowań (leave\hunted\pay w zupełności wystarczy). Kokos, ale jeżeli na Twoim serwie jest 3 takich Merazów to współczuję strasznie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |