![]() |
ogólnie ok. ale troche błedów (tak jak w moich postach) B) Spoko
|
:x
Nie wiem kurde.. albo mi promocja nie dziala albo cuś.. ja robie 2 runki sd na life ringu i zostaje mi w nim 8 minut (jestem Ms'em) Chyba coś z tym poradnikiem nie tak :(
|
co do sdków.
nie sprawdza sie gdyz 1 sd=ponad 5 minut z lr i promo
|
EE ja wole na foodzie robić runki bo kasy więcej sie bierze xD
|
Dobry poradnik i dobry pomysl gratuluje sam bym na to nie wpadl lolol :D::D i to jest i tak troche nie fair ze pacci tyle maja a facci duzo mniej powinni cos wproawadzic dla faccow po tym udpade ciekawiej by sie nam gralo :):]
Lub jedyne wyjscie kupic pacca hehehe :D:D8o |
Wypas poradniczek :), 3x szybciej rosnie mi mlvl :) B)
|
nawet dobry poradnik:)
|
Cytuj:
|
2 life ringi + food regenerują przez 40 minut 5600 manny ... co daje 14 uhów przez 40 minut + 6 uhów bez lra ... czas? 1 godz 20 minut... chyba u kogoś matematyka zawodzi ... ;]
Jak będę miał czas to zrobie poradnik z dobrymi obliczeniami ;] |
Cytuj:
A moze by tak napisać jeden kompletny poradnik o manasach, life i healing ringu oraz soft bootsach? przede wszystkim co pozwoli jak najszybciej spalać manę z jednoczesnym wychodzeniem z kasą na zero? Pozdro, |
Ja na każdy bp uhów spalam 1 life ringa, posiedzę trszokę dłużej w depo, a zarabiam 3k po nie udało mi się, żeby na tombie z ghoula nie wylocić przynajmnjej 1 life ringa :). Jak wyloce więcej to zostawaim na kolejne bp uhów, aż się soule skończą czyli 3 bp, potem znowu na tomba odnowić soule i life ringi wylocić, także waste nie ma, tylko troszkę więcej czasu na każdy bp uhów. Jak będę miał słaby mlvl to wtedy chwycę 2 life ringi :)
|
Cytuj:
|
pall
czy palladyn tez moze uzywac life ringow
|
nie (rotfl)
|
Dobry, bardzo dobry poradnik. Szczerze nie wiedziałem o tej metodzie =P Zaraz kupię kilka life ringów i biorę się do robienia ihów ;) Jeszcze raz dzięki.
|
A Ja Mam Takie Pytanie.
Używam twojej metody od 2 dni. Kupuje BP Life Ring I używam 2 life ring's na 1 BP UH i wychodzi mi 14 Uhow, czyli 7 na life rings. Napisales ze 18? Mozesz To Sprawdzic do końca? Mam Elder Druida ;), food zawsze więc mana rosnie ciagle ;) |
masz źle obliczone czasy na 1 bp bo przecierz np. 3min i 20 sek to 200 sek * 20 to 4000 4000 : 60 to 66,666666666666666666666666666667 ~ 1h i ponad 6.5min zmień to
|
uaktualinijcie ten poradnik po upie
|
Update był kupę czasu a ja jeszcze widzę błędy w obliczeniach ;/
btw. teraz jest bardziej popularne robienie runek przez Soft Bootsy. |
czepiacie sie :p
bardzo przydatny poradnik....8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37. |