![]() |
@Banovic
Gratz bota. |
Cytuj:
-Kto tam? -Gm Xadam -no ban plx -Banovic banished for illegal software using. @down Zedytuj-screenow sie nie cytuje. |
Haha xD ale wpadłeś. Tibia black ice :D ja bym uważał, bo : "Xadam patrzy ..."
|
Lool?!
Nie no nie mam pytań. Ja na moich 71/70 expilem na Guardach, a a 80/80 to masz Guarda na 3-4 szlagi, wiec jaki w tym problem?
@Noobowaty to, że Vil jest moderatorem to nie znaczy, że ma większe pojęcie o Tibii ode mnie. Gram w Tibie juz 5 lat i zawsze grałem najtem i mam pojęcie co jest dobre, a co złe. |
Cytuj:
W tym problem, że guard też nieźle wali, pozatym żeby dobrze expić a nich 50 knightem( expić a nie zarabiać) to trzeba wchodzić w niezłe respy, a one wtedy mocno walą. Pozatym po co na nich expić, skoro są elfy? ;p LoL |
lol?
Cytuj:
Przy dobrych skillach i ilosci HP z jednoreczna bronia jest bardzo łatwo na nich expic -.- widac ze jestes troche nniedoswiadczonym graczem jesli chodzi o Najta o ile kiedys nim grales -.-!X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po co masz chodzić na guardy jak mówisz, że ci fajnie się expi na Of lub na dragach. |
@Szaryy
To była ironia, trepie. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Osobiście wbiłem skille 60/59 i od tego czasu skillowałem góra 4h. Po pierwszym wypadzie na scaraby miałem ochotę dociągnąć jeszcze do 70/70 (mam 63/62). Trochę wolno się expiło i w ogóle sporo używania manasów. Poszedłem na -2, poexpiłem 2 godzinki, wbiłem lvl. Spoglądam na skillbara ile mi tam w clubach urosło. To był znak, żeby olać skillowanie. Samo się wbije podczas expa.
Przed 45-50 lvl'em raczej nie zamierzam zmieniać scarabów na inne expowisko. Jak już, to minosy i elfy. Tylko do tego czasu, to, jak już pisałem, skille same zdążą się wbić. |
Cytuj:
|
Scaraby maja jeden wielki atut ktorego nie maja inne expowiska - nie trzeba robic lootbaga. Dlatego osobiscie uwazam ze warto tam chodzic jesli mamy taki lvl i skille ze nam sie koszty zwracaja. (czyli zarobek = 0+)
|
Cytuj:
|
hmm ja aktualnie mam knighta <nie wale z axa> na 44 lvl ze skillem 80/80 (34% do 81 sword i 21% do 81 shield) trenowalem od pamietam jak na małym lvl trenowalem do 70/70 gdzies w granicach 27 lvl wbilem te skille, nastepnie troche pogralem a ze nie jestem PG to gralem sobie spokojnie wiecej czasu tracac na rozmowy z kumplami na guild chat
nastepnie w granicach 35 lvl mialem skille 75/75 wbilem 40+ lvl (w miedzy czasie byla matura :p ) kiedy po maturze zaczolem pracowac i wieczorami nie musialem sie juz uczyc postanowilem wbic jakies przyzwoite skille wiec na 44 lvl mam 80/80 mialem zamiar i mam wbic 85/85 przed 45 lvl i kupic pacc aby szybko wbic lvl, ale aktualnie praca nie pozwala mi nia granie (16h dziennie w pracy) wiec moj plan legl w gruzach. Nawet w pracy trenowalem na slimach wracalem do domu dalej trenilem na slimach i w niecale 2 tygodnie z 77/76 wbilem 80/80 wiem nie rewelacja ale wszyscy wiedza ze slimy nei sa tak dobre jak trening na monku. Teraz przestalem skillowac w pracy kiedy bo crash'u neta padlem na slimach i 1 skill poszed w du*e Uwazam ze przyzwoite skille na dany lvl to 10lvl - 35/35 20lvl - 55/55 30lvl - 65/65 40lvl - 75/75 100lvl - 90/90 ale każdy treni do takich skilli z jakimi mu sie bedzie dobrze expic @NOOBOWATY kazdy sie może pomylic |
@Vil
Po kolejnym expieniu na scarabach coraz bardziej przychylam się do tego, żeby jak najwcześniej spróbować elfów. Dobije lvl i czas spróbować. Nie bez powodu chyba tyle osób się wypowiada w superlatywach o elfach? Mam tylko nadzieje, że koszty takiej wyprawy nie będą zbyt wysokie? Już raz na elfach byłem, koło 22 lvl'u (61/60, 4 mlvl), ale wiele tam nie ugrałem i wróciłem na minosy. |
Cytuj:
|
Bohy oczywiście mam. Próbowałem chodzić głównie po murach (tj. na +1 chyba) i bić tam zwykłe elfy i scouty. Lanie dostawałem głównie od scoutów. Mimo wszystko z ciekawości wybiore się tam w nocy, o ile odpowiedni ping dopisze i nie będzie zbytniego tłoku. 2handed chyba brać nie muszę, wystarczy 1h+tarcza? Poprzednio zazwyczaj ubijałem tak scouty, jak i zwykłe elfy 1-2 hitami.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34. |